Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WIFI за acer aspire e1-531g

Featured Replies

Влизам в официалния сайт, тегля драйверите(wireless lan), инсталира и нищо...Не иска да работи тоя WIFI.Копче на лаптопа не виждам, лампичката за wifi не свети (не знам дали трябва да свети)

Съвети ?

Виж да няма клавишна комбинация с FN бутона + някой от бутоните от F1-F12. Ако не свети индикатора значи безжичната карта е изключена.

• Автор

Виж да няма клавишна комбинация с FN бутона + някой от бутоните от F1-F12. Ако не свети индикатора значи безжичната карта е изключена.

Не става...пък и не ми се вярва да е изключена. Все пак сега го преинсталирам.(И преди аз го оправях) Преди си му беше всичко ОКЕЙ.

Не става...пък и не ми се вярва да е изключена. Все пак сега го преинсталирам.(И преди аз го оправях) Преди си му беше всичко ОКЕЙ.

Клавишната комбинация е FN+F3. Предполагам че си свалил драйверите от тук Виждам, че има доста драйвери за безжичната карта. Може да се свалиш и да използваш тази програма. Тя ще ти намери правилния.

бутонната комбинация не работи защото не е инсталиран софтуера

LaunchManager Application

http://www.acer.bg/ac/bg/BG/content/drivers

задължително си инсталирай и 

ePower Management Application

бутонната комбинация не работи защото не е инсталиран софтуера

LaunchManager Application

http://www.acer.bg/ac/bg/BG/content/drivers

задължително си инсталирай и 

ePower Management Application

В такъв случай всички Fn+Fх бутони няма да работят(яркост,звук и т.н.)......Даже и WiFi.И след това би трябвало да тръгнат.

Съвети добре , ок , а някой знае ли какво е е инсталирал въобще автора на темата ? Аз лично бих го помолил да снима и покаже или поне да погледне в Диспечера на устройствата  си какво е положението с безжичния адаптер . Точно преди 2 дена тук едно момче имаше такъв или подобен проблем , даже драйвера беше инсталиран , но не този който трябва . След преинсталацията му се оправиха нещата на момента . Автора не казва какво значи " не се включва "  и " не работи "  . Не намира мрежи , няма въобще индикация че безжичната карта е включена ( не чрез лампичката )  , какво в края на нещата се случва ? Пише се нещо което не се уточнява какво е и що е . Нито се казва с каква ОС е , нито нищо .

Е много неясноти , за да се дават конкретни съвети .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

В такъв случай всички Fn+Fх бутони няма да работят(яркост,звук и т.н.)......Даже и WiFi.И след това би трябвало да тръгнат.

не не е така за всички комбинациикомбинациите за яркост на екрана е на ниво биос а комбинацията за звука е на ниво клавиатурна команда към операционната системакакто на обикновенните клавиатури

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.