Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптопа ми не се изключва а се рестартира

Featured Replies

HP Compaq CQ61-315SQ От 6 месеца лаптопа ми не се изключва или се изключва и веднага се включва преинсталирах ОС смених БИОС сканирах с всякакви програми и проблема си устава търсих теми във форумите някъде прочетох че е вирус. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

ACPI x86-based PC (Mobile) Microsoft Windows 7 Ultimate Service Pack 1

По-вероятно е да е хардуерен проблем. Правена ли е профилактика на лаптопа?

На мен лично ми е интересен случая защото си написал че си преинсталирал ОС и пак нещата са си останали . Или не е направена инсталацията както трябва , или ако има вирус ти е на друг дял който не пипаш при инсталацията или имаш хардуерен проблем . Ще почакам да видя какво ще излезе след намесата на компетентните лица както се казва .

• Автор

По-вероятно е да е хардуерен проблем. Правена ли е профилактика на лаптопа?

При преинсталирането трия само Ц-то вторият дял не го пипам но съм сканирал с поне 10 програми за намиране на зловреден софтуер и никоя не намери нищо последно четох за някакъв вирус "Чернобил"

При преинсталирането трия само Ц-то вторият дял не го пипам но съм сканирал с поне 10 програми за намиране на зловреден софтуер и никоя не намери нищо последно четох за някакъв вирус "Чернобил"

Правена ли е профилактика на лаптопа (продухване и изчистване от прах). Може да прегрява, а може да има и проблем с токовете.

И какво викаш тоя "Чернобил " не го засича никакъв антивирусен софтуер ? Все си мисля че ако се свали информацията от диска (само тази която е качена от автора - снимки от фотоапарати и телефони и документи ) без разни каквито и да са неща сваляни от интернет , и се направи една наистина чиста инсталация с доказано работещо копие на ОС,  с изтриване на дяловете и последващото им създаване, проблема или ще изчезне или ще е ясно че е голяма вероятността да е хардуерен .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

• Автор

И какво викаш тоя "Чернобил " не го засича никакъв антивирусен софтуер ? Все си мисля че ако се свали информацията от диска (само тази която е качена от автора - снимки от фотоапарати и телефони и документи ) без разни каквито и да са неща сваляни от интернет , и се направи една наистина чиста инсталация с доказано работещо копие на ОС,  с изтриване на дяловете и последващото им създаване, проблема или ще изчезне или ще е ясно че е голяма вероятността да е хардуерен .

Да ще пробвам така ще сваля всичко от харда и ще преинсталирам.

ще пиша дали проблема е вирус или от хардуера. 

Правена ли е профилактика на лаптопа (продухване и изчистване от прах). Може да прегрява, а може да има и проблем с токовете.

Да правя му редовно но мисля че не ме разбираш той не се рестартира сам когато го изключа от старт менюто или от копчето се стартира отново веднага.

Да ще пробвам така ще сваля всичко от харда и ще преинсталирам.

ще пиша дали проблема е вирус или от хардуера. 

Да правя му редовно но мисля че не ме разбираш той не се рестартира сам когато го изключа от старт менюто или от копчето се стартира отново веднага.

Та значи проблема е хардуерен. Занеси го на сервиз. Не е вирус чернобил със сигурност.

• Автор

Не разбрах кога и как се стартира сам .

Без значение дали го изключвам от старта задържа копчето или затворя капака не се изключва а се рестартира за да го изгасям му вадя батерията и изключвам от тока.

Разбрах . Просто си направи настройки от" Опции на захранването " какво да прави бутона за захранване и какво да се случва когато се затвори капака .

Промени ги на :

Когато натиснеш бутона за захранването - Изключване

Когато затвориш капака   - Заспиване

post-321919-0-94000600-1390813900_thumb.

П.П . Прочетох че това се случва и когато се използва и функцията през старта . В такъв случай . Системата е доведена до състояние в което не може да извършва правилна комуникация .

Възможността за проблем с БИОС не е никак малка . Не зная какво и с какво е флашван .

Възможна е и проблемна ОС . Не зная новата инсталация със същото копие ли е направена с което е правена и предната .

Ако е така , то може да се опита преинсталация с друго копие на ОС .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.