Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова "геймърска" конфигурация!

Featured Replies

• Автор
Вземам тази до 5 февруари трябва да е във нас - Количка
Може да не локвате темата ще постна снимки! :)
  • Отговори 63
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кофти избор бих казал! 

п.п Ако не е късно по-добре смени картата с тази SAPPHIRE HD7770 1G GD5 и със спестените пари вземи N300. Защо не ни слушаш? 

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

Само не разбирам,защо не взе хасуел?Малко по-скъпа е,но е много по-добра.

• Автор

Добре извинявам се, че не ви послушах сега как е Количка Проблема ми е, че няма да мога да си платя доставката ако е над 10лв ..

Редактирано от a4k0 (преглед на промените)

Добре извинявам се, че не ви послушах сега как е КоличкаПроблема ми е, че няма да мога да си платя доставката ако е над 10лв ..

Ще си поръчаш да ти го докарат с SPEEDY - икономична доставка (Трябва да им кажеш).Цялата конфигурация ще ти излезе най-много 13-14 лв. - това ако е до врата , ако е до офис - може и за 10 лв. :) И ДА НЕ ЗАБРАВИШ СНИМКИ !!!

• Автор

Няма да забравя споко ! :)Благодаря много за предложенията от всеки който писа на 4 февруари ще се поръча на 6 ако е тук ще е добре и ще постна снимки! Благодаря отново!

Силно съм решен за ТАЗИ вече!Благодаря все пак!

Перфектния баланс :X :D ... Страхотен за тези пари !

Хм,пак си помисли.

Вложи сега в i5. Ще ти останат сега стотина лева до 700.Карай известно време с вградено видео.След три месеца ще имаш над 200 лв свободни.И ще си вземеш даже по-добра карта от 7770.

Лично мнение.

• Автор

@onogondur ти какво предлагаш може ли количка от НИКЕМ да видя отново предложението?И това където предлагаш ще мога ли да играя LOL - CRYSIS 2 , 3 ? 

Обща стойност - 770 лв. с ДДС
Това ти предлага..
Иначе с вграденото кризата ще я мъчиш нa low 

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

Дъното и процесора ти са несъвместими.

Ето това предлагам аз,

Количка

Обща стойност - 685.17 лв. с ДДС

С доставката ще дойде малко над 700 лв. Признавам,че съм надценил това,което казах в по-горното си мнение.
Тук вече имаш четириядрен Интел,хард с три години гаранция,достатъчно добра кутия и захранване.

оф,пак ли не видях..  :no-no: Добре,ама после ще трябва да смени захранването.. 

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

оф,пак ли не видях..  :no-no: Добре,ама после ще трябва да смени захранването.. 

Публикувано изображение

А като смени захранването,както казваш,после ще трябва да смени дъното,да сложи по-голям хард,да добави още рам,да сложи още по-мощен процесор,че и за видеокарта ще трябва да събира,пък защо и да не смени кутията заради това. :wink12:

Нямам намерение да изпадам в пререкания с теб.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

аз бих ти препоръчал следната конфигурация!!AMD A10-7850K 3.7GHz FM2+ASUS A55BM-K /FM2+

Corsair DDR3 2133MHz 8GB 2x240 CL9 VENG PRO SILVER WD 500GB SATAIII AVGP 7200rpm 32MB

CORSAIR VS550 550W ATX EU Version

FD CORE 1000 MICRO ATX USB3 BL

= 860лева но ще е много по бърза от двете посочени горе , ще можеш да си добавиш 2ра видеокарта и да я овърклокнеш . въпреки че както е сега ще и тръгнат почти всички игри на пазара.!

• Автор

http://nikem-bg.net/cart/49638p1r49716p1r45925p1r48132p1r45625p1r45555p1rf.htmlЗначи това да си поръчам последно така ли?Харесва ми предложението имам си 4 ядрен процесор и всичко, но ще мога ли да си играя игрички? Поне не най - новите, но 2012-2013 на medium ?

За тези пари се взима АПУ. Защо си мислите че като имате външна видео карта ще е по - добре ??

пич... имам gtx 780 ... я кажи си точките на unigine valley ? :)

http://nikem-bg.net/cart/49638p1r49716p1r45925p1r48132p1r45625p1r45555p1rf.htmlЗначи това да си поръчам последно така ли?Харесва ми предложението имам си 4 ядрен процесор и всичко, но ще мога ли да си играя игрички? Поне не най - новите, но 2012-2013 на medium ?

ne .виш моята конфигурация на тази няма да ти тръгне нищо! даже и лигата ще ти лаги трябват ти поне още 400лева да ти тръгнат гладко

• Автор

Не не мога да отделя толкова аз дори 750 отделих трудно :DЩе взема тази http://nikem-bg.net/cart/48825p1r46672p1r46473p1r45609p1r1003975p1r49615p1r48235p1rf.htmlНадявам се да не съжалявам, но след време ще сменя картата след това един нов i7 процесор и мисля, че до 2015 ще съм готов :D

Защо сега ще вземеш това и после ще трябва и процесор и видео карта. Защо не вземеш предложението на onogondur. И след това хубава видео карта и няма да сменяш процесор. Мисля, че хубав i7 и хубава видео карта са близо 1000 лева

Редактирано от Лионел Меси (преглед на промените)

Защо сега ще вземеш това и после ще трябва и процесор и видео карта. Защо не вземеш предложението на onogondur. И след това хубава видео карта и няма да сменяш процесор

да си вземе едно APU направо.. то така се едно да си купиш баничка без сирене че след това да се омазниш да сложиш сирене :Д

Не не мога да отделя толкова аз дори 750 отделих трудно :DЩе взема тази http://nikem-bg.net/cart/48825p1r46672p1r46473p1r45609p1r1003975p1r49615p1r48235p1rf.htmlНадявам се да не съжалявам, но след време ще сменя картата след това един нов i7 процесор и мисля, че до 2015 ще съм готов :D

650 лева устройват ли те ? като можеш да си пуснеш battlefield 4 na медиум още от самото начало?

Редактирано от NobodyEpic (преглед на промените)

Автора да си вземе квото му харесва ама той постоянно си променя решенията.

и аз така казвам но му препоръчвам моята конфигурация но вместо 8гб рам да си вземе 4 като е толкова стиснат

• Автор

Хах, променям си решението колега, защото не мога да реша какво да взема .. Но като чели повече ме устройва сега направо да си взема външна видео карта и да си играя игрички ( поне някой ) нормално ..Майна де да бях стиснат щеше да е хубаво :D Просто не мога да отделя повече пари! :)

Редактирано от a4k0 (преглед на промените)

Хах, променям си решението колега, защото не мога да реша какво да взема .. Но като чели повече ме устройва сега направо да си взема външна видео карта и да си играя игрички ( поне някой ) нормално ..Майна де да бях стиснат щеше да е хубаво :D Просто не мога да отделя повече пари! :)

ок, ама за 700 лева никъв батълфийл няма да ти тръгне .. не всъщност след месец може да ти тръгне с новите драйвъри но не се надявай на повече от 10fps (ужасен лаг.)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.