Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова "геймърска" конфигурация!

Featured Replies

Тогава вземай по-горните предложения с i3 и видеокарта и ползвай колкото можеш.

• Отговори 63
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

А като смени захранването,както казваш,после ще трябва да смени дъното,да сложи по-голям хард,да добави още рам,да сложи още по-мощен процесор,че и за видеокарта ще трябва да събира,пък защо и да не смени кутията заради това. :wink12:

Нямам намерение да изпадам в пререкания с теб.

Не,защото нали целта е да сложи по-хубава видеокарта,която ще бъде спъната от i3-ка,а i5ца ще и е ок..за такива карти ще е хубаво да има  запас.А за още 30 лв взима rider 550. 

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

Надявам се да не съжалявам, но след време ще сменя картата след това един нов i7 процесор и мисля, че до 2015 ще съм готов :D

Не искам да се правя на разбирач, защото сигурно пак ще се скараме с някои. Ти казваш, че трудно си събрал 750лв ето примерно i7+видео карта:

BB код:

Обща стойност - 1 049.00 лв. с ДДС

Според мен предложението на onogondur което е с i5 после събираш пари взимаш хубава видео карта и още РАМ. Мисля че няма да има нужда от смяна на процесор i5 е много добър. Предложението на NobodyEpic със новото APU на AMD. Сигурно не съм напълно прав, но просто изразявам мнение сигурно не е най - правилното но .. Ти си реши какво ще си вземеш. :) :) :)

• Автор

Да верно, че излиза дори повече от целият компютър :DСега ще взема тази със I3 когато имам парите може би януари (2015) вземам I5 + по - добро видео и толкова?

Да верно, че излиза дори повече от целият компютър :DСега ще взема тази със I3 когато имам парите може би януари (2015) вземам I5 + по - добро видео и толкова?

Ако ще ъпгрейдваш после,вземи Хасуелл платформа.Айви бридж(1155) сокетите ще са остарели за тогава.Пак ще са добри,но ще са твърде стари.

пич. виш сега моето предложение е дай си парите за видеокарта, която да сложиш в сегашната ти конфигурация да кажем r9 270x na gigabyte..(около 340лева) . защото средата на 2014 излизат новите интел процесори но само вграденото им видео ще е по-хубаво и евентуално цените на сегашните i3,i5,i7 ще паднат .. но не е сигурно 

• Автор

Момчета съжалявам, че чак сега пиша гледах по други форуми решават и те като мен да си вземат отделна видео карта, но накрая се разубеждават, че като съберат към 400-450лв ще си вземат по - добра която ще ги държи доста време затова реших да взема това което видях във една тема във друг форум : http://nikem-bg.net/cart/49027p1r49676p1r46473p1r48235p1r46974p1r49615p1rf.html какво ще кажете?С тази вградената карта ще мога ли да си цъкам нормално игри ? Говоря за LOL , fifa и някои 2013 също така ?

Редактирано от a4k0 (преглед на промените)

Момчета съжалявам, че чак сега пиша гледах по други форуми решават и те като мен да си вземат отделна видео карта, но накрая се разубеждават, че като съберат към 400-450лв ще си вземат по - добра която ще ги държи доста време затова реших да взема това което видях във една тема във друг форум : http://nikem-bg.net/cart/49027p1r49676p1r46473p1r48235p1r46974p1r49615p1rf.html какво ще кажете?С тази вградената карта ще мога ли да си цъкам нормално игри ? Говоря за LOL , fifa и някои 2013 също така ?

напъни се малко си вземи една i5 поне че да не се тревожиш за процесор. защотото тоя двуядрен е доста слаб за съвремените игри

@a4k0 супер е. На по-ниски настройки и резолюция вграденото видео би могло да се справи. След време на процесора можеш да сложиш добра видеокарта без да се притесняваш, че ще я спъва.

Процесора е страхотен за изброените игри. Ще се запъва само на най-тежките като Crysis и подобни. За всичко останало върши перфектна работа.

• Автор

Добре колеги много ви благодаря! Ще я поръчам до два дни и ще постна снимки ;)

Добре колеги много ви благодаря! Ще я поръчам до два дни и ще постна снимки ;)

Този варянт за мен е по-добре 

BB код:
I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150 доста по-хубав процесор пък и със не го ще можеж да вземеш по-мощна видео карта а пък със i3 ще има малък ботълнек и ще издъхне при по-новите игри ;)

Обща стойност - 715.69 лв. с ДДС

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.