AlekТo 0 Докладвай публикувано 31 януари 2014 При отваряне само на някои сайтове, например на "Ashampoo.com" в страницата се вижда само отделни редове и квадратни кутийки, а ве страницата стои като осакатена, съдържанието почти го няма. Нито мога да я разгледам, нито да тегля, нищо. PO-то си работи добре, всичко си е наред, но това ме вбесява. Дайте съвет този проблем как да го оправя, моля Ви мили и отзивчиви хора. При отваряне само на някои сайтове(единични случаи) например на "Ashampoo.com" в страницата се вижда само отделни редове и квадратни кутийки, а ве страницата стои като осакатена. Нито мога да я разгледам, нито да тегля, нищо. PC-то си работи добре, всичко си е наред, но това ме вбесява. Дайте съвет как да оправя този проблем, моля Ви мили и отзивчиви хора.Прилагам снимка Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11432 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Като за начало си изчисти кеш паметта на браузъра и виж дали проблема ти продължава. На кой интернет доставчик си? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
AlekТo 0 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Като за начало си изчисти кеш паметта на браузъра и виж дали проблема ти продължава. На кой интернет доставчик си?Изчистено е всичко но не е от това. ILLUSIONNETИзчистено е всичко но не е от това. ILLUSIONNETТози номер на други сайтове много рядко го прави, но на Ashampoo.com всеки път. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11432 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Изчистено е всичко но не е от това. ILLUSIONNETТози номер на други сайтове много рядко го прави, но на Ashampoo.com всеки път. Предполагам си с рутер. Колко компютъра използват услугата? Има ли включен торент клиент или подобно приложение, което да генерира изходящ трафик. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
AlekТo 0 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Предполагам си с рутер. Колко компютъра използват услугата? Има ли включен торент клиент или подобно приложение, което да генерира изходящ трафик.Нито едно от трите нямам включено Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11432 Докладвай публикувано 31 януари 2014 (редактирано) Нито едно от трите нямам включеноДобре, тогава пусни ping и trace до проблемните сайтове. Може доставчика да има забавяне към тях и затова да не се отварят при теб нормално. Редактирано 31 януари 2014 от Emokostov (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
PC doctor 1678 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Автора на темата да си провери системните времена и дата., както и регионалните настройки . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
AlekТo 0 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Автора на темата да си провери системните времена и дата., както и регионалните настройки .И това съм го проверил щателно. Както трябва си е . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
PC doctor 1678 Докладвай публикувано 31 януари 2014 (редактирано) Сподели въпреки това къде направи проверките който съм описал ? Този проблем в 99% от случаите се дължи или на грешки в системното време и дата или на недоправени настройки за местоположение . Редактирано 31 януари 2014 от PC doctor (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
AlekТo 0 Докладвай публикувано 31 януари 2014 Сподели въпреки това къде направи проверките който съм описал ? Този проблем в 99% от случаите се дължи или на грешки в системното време и дата или на недоправени настройки за местоположение .С това поне съм запознат, уверявам те, че настройките за време и регионални езици са TOP. Фрапиращото е, че така ми излизат страниците само на 2 - 3 сайта от стотици. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11432 Докладвай публикувано 31 януари 2014 С това поне съм запознат, уверявам те, че настройките за време и регионални езици са TOP. Фрапиращото е, че така ми излизат страниците само на 2 - 3 сайта от стотици.Добре де пусна ли Tracert да видим какво се случва. Ако има големи времезакъснения към проблемния сайт или пътя минава през натоварен hop е нормално така да се отварят. Може и самият интернет доставчик да има проблем с тези сайтове. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
by_chechi 5510 Докладвай публикувано 31 януари 2014 (редактирано) А дали има инсталирани необходимите ъпдейти и/или програми към (примерно) Windows , като Microsoft.NET Framework , които да му "вадят" по-новите версии за картинки , или пък на Java..... Редактирано 31 януари 2014 от by_chechi (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
PC doctor 1678 Докладвай публикувано 1 февруари 2014 Не разбрах как автора на темата пише че системното време и С това поне съм запознат, уверявам те, че настройките за време и регионални езици са TOP. Фрапиращото е, че така ми излизат страниците само на 2 - 3 сайта от стотици.С кое не си запознат ? Ако не знаеш какво и къде , как тогава знаеш че всичко е "ТОП " Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове