Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мнение за конфигурация

Featured Replies

• Автор

CORSAIR 2x4GB Vengeance Pro DDR3 1600Mhz, CMY8GX3M2A1600C9R

INTEL CORE i5-4440, 3.10GHz, 6MB, BOX, LGA1150

GIGABYTE G1.SNIPER B5, B85, DDR III 1600/1333, HDMI, LGA1150

FORTRON HE-500, 500W

SEAGATE 1000GB 7200 64MB SATA III Barracuda, ST1000DM003

Крайна цена 838,44 лв.  

Вижте с малко четене и помощ от приятел каква конфигурация се получи :) кажете виждате ли нещо нередно по нея защото сериозно съм решил да поръчам и да не отлагам повече !!! ;)

• Отговори 60
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Благодаря мисля да ви послушам за силвър сертификата ;) Очаквам и други мнения :)

Количка

ASROCK B85M PRO4 LGA1150
I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150
2X4G DDR3 1600G ADATA XPG CL9
1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR
PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE

Обща стойност - 755.31 лв. с ДДС

Не видях да сте предложил кутия,за това и аз не съм сложил.

• Автор

Благодаря за предложението, но единственото което заимствах беше захранването :) asrock и a-data не ми вдъхват доверие. Процесора и рамта поръчах от жар понеже са с безплатна доставка, вярно че рамта на Corsair е почти двойно по-скъпа, но аз държа и на качеството а на нея й дават доживотна гаранция, което не е за пренебрегване! Останалото поръчах от Sky.bg на сравнително по-добри цени дори и от Никем ;) По натам ще помисля за нова кутия и хубави безжични мишка и клавиатура, за сега ще карам със старите ;) Предполагам, че до края на седмицата ще мога да пиша от новата машинка. Поздрави! ;)

Благодаря за предложението, но единственото което заимствах беше захранването :) asrock и a-data не ми вдъхват доверие. Процесора и рамта поръчах от жар понеже са с безплатна доставка, вярно че рамта на Corsair е почти двойно по-скъпа, но аз държа и на качеството а на нея й дават доживотна гаранция, което не е за пренебрегване! Останалото поръчах от Sky.bg на сравнително по-добри цени дори и от Никем ;) По натам ще помисля за нова кутия и хубави безжични мишка и клавиатура, за сега ще карам със старите ;) Предполагам, че до края на седмицата ще мога да пиша от новата машинка.Поздрави! ;)

Може ли все пак да отбележите какво точно сте взел?

• Автор

Взех това което постнах малко по нагоре, но с предложеното от вас захранване! :)

• Автор

Получих си компонентите още в петък и ги сглобих, но имах малък проблем. Машинката не тръгваше! Мислех, че е от захранването, затова помолих един приятел да смъкне неговото и да опитаме с него, но пак не искаше да тръгне! Тогава той пробва с мултицет дали отива ток то крачетата за старт бутона и по някаква причина машинката тръгна за около 10 секунди и се рестартира, след което го изключихме понеже замириса леко на изгоряло, но така и не разбрахме от къде. след това пак го включихме и нямаше проблем, и до сега няма, върви си идеално. Мислите ли, че има причина за притеснение? Пиша чак сега, защото нямах възможност по ранно, а и не бях се задържал мн пред компа за да видя  как работи. Е има пак малко забавяне когато отварям браузъра и когато кликна на някоя страница, но мисля че е прилично. Ето ви оценката от производителността, предполагам, че малкото забавяне е заради по-слабата производиелност на харда, но това вече вие ще кажете.

Поздрави! :)

post-346619-0-82910800-1396533245_thumb.

Доколкото си спомням, само с твърдоделен можеш да вдигнеш тая оценка над 5.9, така че тази оценка е нормална. Колкото до останалото, по- добре по- компетентните да коментират

Редактирано от Кристиян Дамянов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.