Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стандарт по FCI на минипинчер (Zwergpincher)

Featured Replies

• Автор

Коя храна става според Вас за 6 месечен пинчер: http://www.zoofast.bg/--c-23_201.html ?

• Автор

Много въпроси, но няма кой да отговори :D  Търси специализиран сайт за кучета.

В специализираните сайтове всеки си хвали колко са 'чистопородни' техните кучета, а мен не ме интересува дали е 'мини пинчер' или не. Просто искам да му дам добро отглеждане. Кученцето дава голяма обич към стопанина, а нищо не иска (за разлика от хората).
  • Автор

Днес най-накрая си харесах гранулирана храна за моето мъниче и мисля, че направих точния избор - 'EMINENT Puppy 30/17' , рядко срещана марка и неизвестна (поне за мен). Моля за Вашето мнение.

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

На каква възраст трябва да стане един мъжки пинчер за да се получи качествено поколение и да е добре за здравето му? П.П.- 'lupis' то (кученцето) ноември месец става на 1 год., но през зимата не е добре, остава за пролетта. Всеки ден ходим в парка и вече си го харесаха за баща.

Редактирано от Person (преглед на промените)

• Автор

Кучето ми отказа да яде. От 2-3 месеца намали храната на половина и всички познати ме обвиняват, че не го храня, а паничката му винаги е пълна. Вече му се виждат ребрата. Разходката му е винаги повече от 2 часа на ден. А иначе кучето има кондиция, игриво е. И се замислих къде е причината, преди около 3 мец. му сложих противопаразитна каишка на Bayer 'Bolfo' може ли причината да е в нея?Моля, други които са я ползвали да си кажат мнението. Аз по принцип съм против тези каишки, но вет. лекар горещо ми я препоръча. П.П.-Днес ходих на вет. лекар, заболяване е и го лекувам.

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Кучето ми стана на повече от година и продължава да не яде като 'хората' . От кой онлайн магазин мога да купя 'JOSERA Festival' малко количество за проба?

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Кучето ми стана на повече от година и продължава да не яде като 'хората' . От кой онлайн магазин мога да купя 'JOSERA Festival' малко количество за проба?

Омръзна ми да Ви занимавам с глупости. Днес поръчах Josera...... и ако не го яде ще стане май улично.....

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Много са вироглави и не подлежат на дресировка. Прави каквото си науми и нищо не може да го спре. Поне моето е такова :) Иначе е много умно, имам чувството, че всичко разбира като му говорим. Изобщо- куче с характер. За смелостта- хвърля се срещу немска овчарка без да му пука, хубаво че овчарката беше в добро настроение.

Много са точни думите ти. Кучето ми тия дни става на 1 год. и 3 месеца, но допуснах една голяма грешка в храненето: паничката му винаги е била пълна с храна и като гледам постовете в темата от август месец се мъча, че не яде като 'хората'. Смених много марки сухи храни, а то не яде. Сега го храня с уж добра храна на Acana, но я смесвам със сос от консерва. Тя вече свършва и почвам с JOSERA Festival (за капризни кучета). Обръщам внимание който си вземе малко кученце как да ги хранят.
  • 1 година по-късно...
  • Автор

Здравейте ! Кучнцето ми вече стана на 2 год. и 4 месеца (към 07.03.2016год.), но с един проблем немога да го отуча - много лае. Мога ли да го науча да не лае за щяло и нещяло? Какво да направя ? Свикнах като го разхождам сутрин и вечер, да сядам на близкото кафене и да пия кафе или чай, но то неспира да лае, а хем го връзвам близко до мен..... На тези години одва ли ще се отучи, но все пак ако има някой с подобен проблем, моля да даде съвет....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.