Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с компютъра!

Featured Replies

Здравейте, от седмица/две имам ужасни проблеми с компютъра. Ще се надявам да ми помогнете. Проблемите са следните: браузарите много трудно зареждат особенно Google Chrome, той въобще не иска да зареди или ако потругне се налага да чакам 15/20 мин. само да ми зареди прозореца, а отделно 5/6 мин. да ми зареди търсачката. Mozilla Firefox зарежда около 30/35 сек. но и той е доста бавен, и той забива. Internet Explorer той около 2/3 мин. но до там повече не иска да зареди! При всяка заредена от мен страница ми изкачат най-различни видове реклами които са доста досадни и немога да си свърша работата. Незнам как да ги премахна, по едно време бяха изчезнали и нямах проблем с тях, но ето, че сега пак ми излизат. Когато заредя Mozilla Firefox и седя 1 час на него и реша да го смъкна замалко да вляза в друга програма ми изкача Script който се намира в горния ляв ъгъл на монитора и отново започва да забива. Това забиване не е само при браузарите, но и при другите програми, и незнам защо!? Операционна ми система (ОС) е Windows XP Professional и за мен тя е доста добра ос не я използвам само аз, и доста мои приятели са с нея но не им прави такива работи. При всеко рестартирване или включване на компютъра ми изкачат някакви грешки които от доста време немога да премахна. На десктопа имам 16 икони: браузарите, Nero StartSmart, BSplayer Pro, GIMP 2, GoldWave, Adobe Reader XI, µTorrent, Skype, Winamp, avast! Free Antivirus, Belot, Моите места в мрежата, Моят компютър, Моите документи. Това са програмите с които работя. Има и други системни програми, но те са рядко използвани. Имам 3 локални диска: (C:), (D:), (H:). Дисковете (D:), (H:) са почти празни има някоя друга песен и някоя снимка. post-345991-0-12442300-1392445408_thumb. Тези програми на компютъра не са слагани от мен, а от хората които го преинсталираха преди време. Ако имате други въпроси относно параметри или нещо друго попитайте. Използвам и CCleaner за да го почистя от време на време. Много ви се моля помогнете. Предварително Благодаря! :)

За антиворусния раздел си като за начало. Трябва да се премахнат рекламите и ненужните приложения от браузърите както и да се провери за вируси. Посети тази тема.

После вече ще видим. Макар, че според мен си трябва чисто нова преинсталация на windows.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

• Автор

За антиворусния раздел си като за начало. Трябва да се премахнат рекламите и ненужните приложения от браузърите както и да се провери за вируси. Посети тази тема.

После вече ще видим. Макар, че според мен си трябва чисто нова преинсталация на windows.

Ами аз лично не мисля, че ми е необходима преинсталация и точно за това се обурнах към този форум и написах тази тема! Но все пак благодаря. А за тази програма която ми даде линк към нея работили ли ефективно ?

Ами аз лично не мисля, че ми е необходима преинсталация и точно за това се обурнах към този форум и написах тази тема! Но все пак благодаря. А за тази програма която ми даде линк към нея работили ли ефективно ?

Линка не е за програма, а е за Антоворусен раздел. Има колеги от форума така наречения HJT Team, които се занимават с почистване на вируси и скриптове, когато системата е заразена. Изпълни изискванията там, за да могат да ти помогнат.

Това дали ще преинсталираш или не си е лично твое решение. Windows на който се бави всичко и излизат по няколко грешки по време на стартирането е достатъчно повреден (поне за мен). Със сигурност липсват библиотеки или има регистри от неправилно деинсталирани програми.

• Автор

Линка не е за програма, а е за Антоворусен раздел. Има колеги от форума така наречения HJT Team, които се занимават с почистване на вируси и скриптове, когато системата е заразена. Изпълни изискванията там, за да могат да ти помогнат.

Това дали ще преинсталираш или не си е лично твое решение. Windows на който се бави всичко и излизат по няколко грешки по време на стартирането е достатъчно повреден (поне за мен). Със сигурност липсват библиотеки или има регистри от неправилно деинсталирани програми.

Добре приятел! Много ти благодяра за инфото! Поздрави.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.