Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпгрейд на стара конфигурация

Featured Replies

ами доставката? :)

помисли за това за тези пари съм ти предложил нещо добро. !

Той ми е много близък пък и ще си идва тука да стой малко,няма нищо против да ми го донесе разходи за доставка няма да имам ако може от там да се вземе нещо за същите пари в евро тоест 838,30 или малко повече но не повече от 850.

• Отговори 53
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Май не си много наясно за какво говориш? 8350 е толкова 8 ядрен колкото и 8320. В случая цената на този с по-високи честоти не си заслужава.

Проблема е по-скоро паметта и охладителя. Или "водно" за 70 лв. на КМ вместо тоя на въздух или нископрофилна рам.

Така или иначе да се купува рам с високи радиатори на 1600MHz за толкова пари е безсмислено.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Извинете, но не ви ли омръзна да пишете как даден FX процесор не бил реално еди колко си ядра, а бил еди толкова?! Няма такова нещо! Тази снимка как бихте я разчели: Публикувано изображение

?

Извинете, но не ви ли омръзна да пишете как даден FX процесор не бил реално еди колко си ядра, а бил еди толкова?! Няма такова нещо! Тази снимка как бихте я разчели: Публикувано изображение

?

A на теб не ти ли омръзна да коментираш неща,които не си виждал и чувал,от които си нямаш никакво понятие?

Отново няма нищо в линка.Ако си набрал някаква конфигурация или части,не се вижда нищо от тях.

Само да питам,ако се наложи да ползваш гаранцията за някоя част,как ще се оправиш????

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

A на теб не ти ли омръзна да коментираш неща,които не си виждал и чувал,от които си нямаш никакво понятие?

Мисля, че вече прекаляваш с троленето в хардуерния раздел! Досега не съм видял да обосновеш едно твое мнение, но правиш забележки за неща, които наистина не са ти ясни. Тук случаят е същия. Като имаш понятие от процесорна архитектура защо не напишеш нещо по въпроса, а излизаш с изтъркания си лаф видиш ли еди кой си как нищо не разбира? Аман от комплексари, невежи и некадърни хора! Определено трябва да има един вид ''Face Control'' за техническите раздели, но за знанията и компетенциите на потребителите! Да видим тогава кой ще издържи изпита и дали такива като теб ще гравитират тук.

XECUTIONER, тая картинка нищо не доказва. Такава и аз мога да направя. Лъжеш се, ако си мислиш, че 8320/8350 реално са осем ядрени процесори.  :)

XECUTIONER, тая картинка нищо не доказва. Такава и аз мога да направя. Лъжеш се, ако си мислиш, че 8320/8350 реално са осем ядрени процесори.  :)

Опитва се да се прави на отворен в очите на слепците,ама е разгадан отдавна;да се радва на Семпрона си и да разправя какви са другите процесори...

Кучетата си лаят, керванът си върви! Повтаряте едни и същи изтъркани фрази без да влагате мисъл и да защитите думите си. На мен ми е все едно кой какво си мисли и го вълнува, но замислете се какво пишете и че хората, които наистина са в час и посещават форума се хващат за главата като видят какво се случва в хардуерния раздел. А тая картинка е разгъвка на архитектурата на ''Piledriver'' и то не подробна, но нали и ти можеш да си направиш такава. Смях!

Опитва се да се прави на отворен в очите на слепците,ама е разгадан отдавна;да се радва на Семпрона си и да разправя какви са другите процесори...

Мисля теб те разгадаха преди време, но гледам си трайкаш по тоя въпрос! Както и да е, откровено ми писна да си губя времето с теб и преставам да коментирам глупостите ти, но проблема е, че деградираш форума като цяло. :offtopic_s:  И за последно: към предложението ми в една друга тема добавям и една мека възглавничка да не си протъркаш коленцата.

Публикувано изображение Публикувано изображение Simm DDR3 PC1600 CL9 8GB Corsair Ven к 

Item #: M5KY2UL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 76.11 

(€ 76,11 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение FX 8320 3.5GHz 16MB 125W PIB 

Item #: M8EYARL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 134.37 

(€ 134.37 / парче) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Seag 1TB ST1000DM003 7200 SA3 

Item #: M66YVIL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 65.81 

(€ 65,81 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 Midi-Tower - черен 

Item #: M9PYJRL 

(. Статията е обновена до последната версия) € 42.18 

(€ 42,18 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение GF N770 2GB TF 2GD5/OC DDR5 

Item #: M9SY35L 

(Статията е обновена до последната версия.) € 279.12 

(€ 279.12 / парче) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Noctua NH-L12 

Item #: M71YTAL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 52.14 

(€ 52,14 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение MB ASUS M5A97 AM3 + LE R2.0 (GBL / R / DDRIII) 

Item #: M82YE4L 

(Статията е обновена до последната версия.) € 65.99 

(€ 65,99 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Viseo243DAbid 

Item #: MB3YK8L 

(Статията е обновена до последната версия.) € 128.97 

(€ 128.97 / парче) 

20% ДДС   Цени за доставка | Store цена

плюс Доставка от € 0.00 Обща сума € 844.69 Цената включва 20% ДДС

Кучетата си лаят, керванът си върви! Повтаряте едни и същи изтъркани фрази без да влагате мисъл и да защитите думите си. На мен ми е все едно кой какво си мисли и го вълнува, но замислете се какво пишете и че хората, които наистина са в час и посещават форума се хващат за главата като видят какво се случва в хардуерния раздел. А тая картинка е разгъвка на архитектурата на ''Piledriver'' и то не подробна, но нали и ти можеш да си направиш такава. Смях!

Ти пък с тази снимка к'во доказа? Ти трябва да защитиш думите си. Ти дрънкаш глупостите. 8 ядрен процесор за няма и 300 лв. Разбира се! 

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

Ти пък с тази снимка к'во доказа? Ти трябва да защитиш думите си. Ти дрънкаш глупостите. 8 ядрен процесор за няма и 300 лв. Разбира се! 

Е кажи ми как да си защитя думите пред стена от незнание и неразбиране? Невъзможно и безмислено начинание. Ако бях преценил, че ще ме разбереш - да, но не мисля. Ти ако беше в час нямаше да водим този спор.

Нищо лично, приятен ден!

Е кажи ми как да си защитя думите пред стена от незнание и неразбиране? Невъзможно и безмислено начинание. Ако бях преценил, че ще ме разбереш - да, но не мисля. Ти ако беше в час нямаше да водим този спор.

Нищо лично, приятен ден!

Добре се измъкваш, хитрецо. Спри с твоите безсмислени коментари. И по-добре заучени фрази отколкото грешна и подвеждаща информация като твоята. Дай поне някакъв линк, откъдето си прочел затова. Но пък ти не се интересуваш от писанията в интернет, а само от мнения от практиката. Нали? Или греша? 

Добре се измъкваш, хитрецо. Спри с твоите безсмислени коментари. И по-добре заучени фрази отколкото грешна и подвеждаща информация като твоята. Дай поне някакъв линк, откъдето си прочел затова. Но пък ти не се интересуваш от писанията в интернет, а само от мнения от практиката. Нали? Или греша? 

Почти. Но все пак ще се позова на думите на Дейвид Шварц(главен криптограф в известна международна компания): The AMD FX-8000 series processors actually have 8 physical cores. Note that AMD cores and Intel cores are not directly comparable because AMD cores share some resources (such as FPU and AVX units).
The thing that's most comparable to a core in an Intel CPU is likely the module in an AMD CPU, and there are only four of those. Just like an Intel physical core can contain two virtual cores, AMD physical modules contain two physical cores. But Windows has only one place to put a core count.

Надявам се се оправяш с английския.

Почти. Но все пак ще се позова на думите на Дейвид Шварц(главен криптограф в известна международна компания): The AMD FX-8000 series processors actually have 8 physical cores. Note that AMD cores and Intel cores are not directly comparable because AMD cores share some resources (such as FPU and AVX units).
The thing that's most comparable to a core in an Intel CPU is likely the module in an AMD CPU, and there are only four of those. Just like an Intel physical core can contain two virtual cores, AMD physical modules contain two physical cores. But Windows has only one place to put a core count.

Надявам се се оправяш с английския.

Най-накрая някой да не мисли,че "реалнo 8 amd ядра са нещо като 4 ядра ама не точно" 

Публикувано изображение Публикувано изображение Simm DDR3 PC1600 CL9 8GB Corsair Ven к 

Item #: M5KY2UL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 76.11 

(€ 76,11 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение FX 8320 3.5GHz 16MB 125W PIB 

Item #: M8EYARL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 134.37 

(€ 134.37 / парче) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Seag 1TB ST1000DM003 7200 SA3 

Item #: M66YVIL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 65.81 

(€ 65,81 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 Midi-Tower - черен 

Item #: M9PYJRL 

(. Статията е обновена до последната версия) € 42.18 

(€ 42,18 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение GF N770 2GB TF 2GD5/OC DDR5 

Item #: M9SY35L 

(Статията е обновена до последната версия.) € 279.12 

(€ 279.12 / парче) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Noctua NH-L12 

Item #: M71YTAL 

(Статията е обновена до последната версия.) € 52.14 

(€ 52,14 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение MB ASUS M5A97 AM3 + LE R2.0 (GBL / R / DDRIII) 

Item #: M82YE4L 

(Статията е обновена до последната версия.) € 65.99 

(€ 65,99 / бр) 

20% ДДС Публикувано изображение Публикувано изображение Viseo243DAbid 

Item #: MB3YK8L 

(Статията е обновена до последната версия.) € 128.97 

(€ 128.97 / парче) 

20% ДДС   Цени за доставка | Store цена

плюс Доставка от € 0.00 Обща сума € 844.69 Цената включва 20% ДДС

Пак ще те питам,ако се наложи да ползваш гаранция за някоя част,как ще стане това? Ако живееш там някъде,добре.Но тук няма как да ти се признае гаранцията за тези части.И даже и да я признаят,това значи че ще трябва да изпращаш частите до там,което пък си е скъпичко както и да го погледнеш.

Тей де и пак ти казвам,че моя приятел постоянно праща части от Австрия до тук щото се занимава с коли и постоянно аз му изпращам части,доставките не са проблем както казах просто ще се прати до там и ще се оправя той с гаранцията

Мониторът не ми допада,с тази ТН матрица. Вземи си с матрица IPS.

п.п.Ако няма да се занимаваш с екстремен овърклок,и някой охладител на КМ за 50-60 лв ще ти свърши чудесна работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.