Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да оцениш учителя си

Featured Replies

Е, има и такива учители, по-скоро преподаватели. Има такива хора навсякъде и на всяка служба. Защо е станала учителка обаче, след като не се радва на работата си? Странни хора. А тези, които искат да работят това? За тях няма места. sad.gif Уаааааа, хлип...

Е, има и такива учители, по-скоро преподаватели. Има такива хора навсякъде и на всяка служба. Защо е станала учителка обаче, след като не се радва на работата си? Странни хора. А тези, които искат да работят това? За тях няма места. sad.gif Уаааааа, хлип...

GABRIELA,без да е от значение,кой какво работи,но кой се радва на работата си -един на милион или по-добре на 6,12млрд.д. cool.gif

в отечеството ни масово явление е човек с нежелание да ходи на работа,това е така откак си замина соц.системата cool.gif

а иначе от мен пожелания,да работиш това което те РАДВА,УСПЕХ!!!

Защо ли точно тези, които толкова искам да оценя ги няма сред регистрираните... Не че ги е срам хората да се регнат, ама нямат време сигурно. Имам толкова смешни учители (не като бройка :) ), че просто една двойка е нищо в сравнение с глупостите които трябва да им слушам в повечето часове. Например - от къде можела да си купи хубава чанта или колко вървяло среброто и къде било най-евтино... Е, вярно, че учениците винаги са недоволни, ама това вече са глупости и се случват в час по англ който ми е важен! angry.gif Едва ли директорката ще седне да гледа сериозно резултатите и да направи нещо освен да си поговори с "двойкаджиите", като това стане под формата на шега... Естествено това са впечатленията ми от моето училище, но нещо ми подсказва, че в повечко училища положението е сходно.

Редактирано от LinKin^parK (преглед на промените)

Сега ще разкажа и една моя история:

В час по информатика гоподина ни раздава тест, който е направен да се работи за 2 часа седи 10 мин омръзна му и казва

-Аз отивам да пуша някоя цигара в кафето ще се върна за втория час...

Преди да излезе гаси лампите на кабинета и казва време е да включите сензорите за нощно виждане!!!!

Или пък в час ни разказва за детските, които е гледал като малък...МНОГО Е ЗЛЕ..

Вместо да ни предава някой урок да научим нещо той си джитка на игрици!!!

Търпяха го само един срок докато ненамериха друг, който е супер печен.

Редактирано от Feel_The_Magik (преглед на промените)

Абе то е така, ама как да пиша 6 на оная по математика, като вместо да ни у4и, тя ни караше да преписваме урожците, и тъйкато никой нямаше учебник брояхме мухите, като някой избяга от часът й (попринцип все карахме по 5 човека) тя се караше на нас дето сме останали, и ни нагрдаваше с псменно. На изпитите помагаше на 3-ма човка, а на останалите не :)

Скъпа моя (или скъпи такъв),

Ти ли ще оценяваш някой учител.

Прочети си отново постинга. В него просто бъка от правописни, пунктуационни и всякакви литературни грешки. Аз не съм даскал, но честно казано не завиждам на учителите, които те учат.

ПРЕДИ ЗА ЗАПОЧНЕШ ДА ПИШЕШ НЕЩО НАУЧИ РОДНИЯ СИ ЕЗИК.

Какво да кажа, такова е образованието в нашата държава, че такъв сайт няма да ни помогне особено много. Сега, след като разпространих сайта из моето малко градче, всички реагираха по един и същ начин - как ще си върнат за слабите оценки, писани им от учителите. Разбира се, аз съм на мнение, че някои от тях (даскалите) си заслужават слабите оценки. Не може да имам час по история при г-н директора и да правя клипчета със телефона как част от класа си приказва, друга част рисуват, а трета правят всякакви простотии (не че моето поведение е пример за подражание) sad.gif А предишната ни учителка по история съобразяваше оценките си с всичко друго, но не и знанията ни по история. :speak: Като например с това кой тренира футбол при мъжа й и кой - не, чия майка работи в съвета и какви услуги й прави и т.н.

Но евала им на някои учители, които си гледат работата като хората, :wors: въпреки че те са много по-малко от тези, които са подкупни. Включат ли и нашето училище, веднага бих им поставила високи оценки по всички критерии. cool.gif

Прочети си отново постинга. В него просто бъка от правописни, пунктуационни и всякакви литературни грешки. Аз не съм даскал, но честно казано не завиждам на учителите, които те учат.

Ето една прекрасна причина за нея да нафраска двойки на учителите си...

Ми ето ти защо не ми харесват, щом не са могли да ме научат на най-елементарното 6 ли да им пиша, всепак те трябва да ме научат, не сама да се уча angry.gif

• 2 седмици по-късно...
Ми ето ти защо не ми харесват, щом не са могли да ме научат на най-елементарното 6 ли да им пиша, всепак те трябва да ме научат, не сама да се уча angry.gif

Така е, ама като гледам големичка си, не е нормално до това време да не си ограмотена ohmy.gif ... противното се води за ощетяване от природата sad.gif А и нали знаеш, че всички си мечтаем за онази вълшебна фуния, която да налива направо в главите ни, ама не става така.

Ами процеса на учене е не само учителите да те учат, но и ти да се учиш самостоятелно. Вярно е че доста от тях са с остарели и неправилни методи, но между тях има много стабилни преподаватели. Не мисля че учениците биха оценили правилно учителите си....

• 4 месеца по-късно...

:ph34r:;) Госпожата ми по биология е много готина госпожа Христова

:blink: Говрим си с нея за всякакви теми без да се притесняваме .

И моята по биология е много готина - предава ни уроци в автобуса (отивахме на екскурзия). Затова пък ни прави контролните - идва при мене и почва: Това сега не е така, тука верният отговор е "Б", тука се прави така и готово!

Най-готино беше бившата физичка като хвана силомера, вдигна го във въздуха и с пълно присъствие на духа простена: Глейти ся!, след което пусна беззащитния силомер да падне на пода с гръм и трясък, придружен от нашия смях. На бала на гимназията й връчиха грамота "Най-готин учител", а тя благодари със следното прочуствено слово: Убичъм ва, вйй сти супьер!

Иначе палмата на първенството държи една по немски, не искам да й споменавам името,щото я пенсионираха, тя казваше така: Майната им на директорите, това е моя час, ако искам сиртаки ще играя., а когато беше на кеф, оповестяваше на по-слабите ученици: Du bekommst eine 2! (А ти получаваш двойка (нем.)) Много беше готина, и до днес като се засечем, адски много се смеем...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.