Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шпионска програма

Featured Replies

Здравейте, извинявам се на някой ако му се стори въпроса ми глупав, но може ли са има на лаптопа ми инсталирана някаква шпионска програма, така че да се наблюдава моята дейност от разстояние?Благодаря на всеки отзовал се!

Да може, има доста такива. Наричат се кейлогъри (Keylogger). Става и с LogMeIn клиент.

• Автор

Да може, има доста такива. Наричат се кейлогъри (Keylogger). Става и с LogMeIn клиент.

Благодаря ти за отговора!Как бих могла да се справя с това?С някаква антишпионска?

Еми според мене най-сигурният вариант е преинсталиране на уиндоуса след форматиране на хардиска, иначе аз ползвам malwarebytes antimalware, доста е добра и предпазва от зловредни атаки в реално време...

Еми според мене най-сигурният вариант е преинсталиране на уиндоуса след форматиране на хардиска, иначе аз ползвам malwarebytes antimalware, доста е добра и предпазва от зловредни атаки в реално време...

Колега може и да хванем Кейлогъра, ако има такъв. Няма нужда чак от преинсталиране...

Здравейте, извинявам се на някой ако му се стори въпроса ми глупав, но може ли са има на лаптопа ми инсталирана някаква шпионска програма, така че да се наблюдава моята дейност от разстояние?Благодаря на всеки отзовал се!

Да, може.Десетки са програмите способни на това!

Ако имаш опасения, че те следят има инструменти, които 99% откриват кейлогерите, колкото и добре да се прикрити.

• Автор

Благодаря ви!Съмнявам се, че приятелят ми е инсталирал, защото стават странни съвпадения от вчера...

Колега може и да хванем Кейлогъра, ако има такъв. Няма нужда чак от преинсталиране...

Така е, аз просто казах че това е най-сигурният 100 % начин, макар че е доста краен и може да не се стига до него... Иначе @fifi7833 мисля че няма да е зле да си инсталираш malwarebytes antimalware от официалния им сайт и да пуснеш едно пълно сканиране, аз даже си намерих код за платената версия и  нямам ядове.

Благодаря ви!Съмнявам се, че приятелят ми е инсталирал, защото стават странни съвпадения от вчера...

"Съмнявам се, че приятелят ми е инсталирал, защото стават странни съвпадения от вчера..."

С тези думи трябваше да започнете. Антивируса е  - изключване от мрежата  и сядане на ......

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

"Съмнявам се, че приятелят ми е инсталирал, защото стават странни съвпадения от вчера..."

С тези думи трябваше да започнете. Антивируса е  - изключване от мрежата  и сядане на ......

Хубав съвет, благодаря :) Само че е малко невъзможно в момента...

Някой обърна ли внимание в кой раздел е темата и на правилата...ако няма нужда от проверка от наша страна, може да се премести в основния раздел за сигурност и да се продължи с дискусията... ;)

• Автор

Благодаря за помоща на г-н С.Кондуров!И на всеки отзовал се! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.