Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

уиндоус 7 забиване непрекъснато и насичане на компютъра и гледане на 3Д филми на

Featured Replies

Като ви чета постовете чак ми става неприятно да се обиждате.Много грозни думи изричате.Не забравяйте че се опитвате да помагате-не губите пари или нещо друго че чак да стигате до обиди.По умният винаги отстъпва.Не е нужно всеки да налага мнението си и да стига до крайности за да покаже на другият колко е прав.

Явно твърдият диск или някой драйвер му правят мизерия. :rolleyes:

За да демонстрирам смирение, предвид нецензурните думи които използвах спрямо въпросния потребител на форума, ще си позволя напълно да се съглася с мнението ти.

Междувременно имам огромния съмнения ,че опонента ми ще направи същото.

По въпроса с проблема , също съм съгласен.

• Автор

За да демонстрирам смирение, предвид нецензурните думи които използвах спрямо въпросния потребител на форума, ще си позволя напълно да се съглася с мнението ти.

Междувременно имам огромния съмнения ,че опонента ми ще направи същото.

По въпроса с проблема , също съм съгласен.

здравейте благодаря отново за мнението ако някой все пак може да помогне и е честен с мен може ако иска да се свърже и чрез програмата тиймюър

здравейте благодаря отново за мнението ако някой все пак може да помогне и е честен с мен може ако иска да се свърже и чрез програмата тиймюър

Разбрахме, няма нужда във всеки пост да го повтаряш. Щом нищо не разбираш, носи компютъра на сервиз. Във форума има много полезни теми, откакто си регистриран да си ги прочел, все нещо щеше да разбереш.

Разбрахме, няма нужда във всеки пост да го повтаряш. Щом нищо не разбираш, носи компютъра на сервиз. Във форума има много полезни теми, откакто си регистриран да си ги прочел, все нещо щеше да разбереш.

Правилно колега.Има доста теми и вместо на готово то по добре да почете малко.Като за начало и най елементарно може да си сложиш една притурка на екрана(като тази или подобна на снимката) за да видиш при насичане как ти се товари РАМ,процесор(отиват и забиват ли на 100%).После може да си провериш и диска с някоя програмка за червени сектори,някой драйвер да обновиш и т.н :)

Публикувано изображение

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

• Автор

здравейте отговарям от компютри разбирам само да рабоотя с уърд ексел и пауърпойнт. ако разбирах поваче нямаше да искам мнение в сайта. тук повечето се изразяват на език, който не разбирам - говорят на езика на програмистите. колкото и да съм интелигентен този език не го разбирам. благодаря отново

Правилно колега.Има доста теми и вместо на готово то по добре да почете малко.Като за начало и най елементарно може да си сложиш една притурка на екрана(като тази или подобна на снимката) за да видиш при насичане как ти се товари РАМ,процесор(отиват и забиват ли на 100%).После може да си провериш и диска с някоя програмка за червени сектори,някой драйвер да обновиш и т.н :)

Публикувано изображение

отново отговарям - нищо не разбирам от къде да изтегля такива програми как да работя с тях ами ако влезе вирус или стане друг проблем. можете ли да ми гарантирате сигурност. казвам мога само да пиша на уърд и да работя с ексел и пауърпойнт. друго не разбирам от компютри. ако разбирах нещо нямаше да искам мнения от сайта. езикът на програмистите за мен е сложен колкото и да съм интелигентен. благодаря отново

Хахахахахха, бих помогнал, но предпочитам да чета забавните предложения.

А за да не кажат, че щом не съм помагал, значи да не пиша, ще разясня някои неща.

1. На слаб процесор не се слага седмицата, а някой хора да понаучат, какво е слаб процесор, не да ми гледат GHz

2. Голям суап/пейдж или както е общоизвестно на хората, които нищо не разбират- виртуална памет, та увеличението и няма да подобри абсолютно нищо, иначе никой нямаше да дава пари за Ram, а щяха да си купуват по терабайт хард, който да го правят на суап, защото щяло да върши работата на Рама. Пълни лъжи, дори фантазии не може да се нарече, защото са лъжи. Седмицата си има опция за създаване на суaп, който е двойно от размера на рама, никой не е очаквал, че оставяйки опция да се променя размерът му, ще сътвори такива измислици, че с голям суап се замества лисата на Рам.

3. Пълна измишльотина е да сложи няква притурка, за да следял кога му се товари, има си софтуер за такива неща, с който се записва цялата информация.

4. Пуска се HD Tune/или подобна/ , пуска се memtest/или подобна/ и се вижда дали хардуера е прецакан.

Редактирано от ------------- (преглед на промените)

Хахахахахха, бих помогнал, но предпочитам да чета забавните предложения.

А за да не кажат, че щом не съм помагал, значи да не пиша, ще разясня някои неща.

1. На слаб процесор не се слага седмицата, а някой хора да понаучат, какво е слаб процесор, не да ми гледат GHz

2. Голям суап/пейдж или както е общоизвестно на хората, които нищо не разбират- виртуална памет, та увеличението и няма да подобри абсолютно нищо, иначе никой нямаше да дава пари за Ram, а щяха да си купуват по терабайт хард, който да го правят на суап, защото щяло да върши работата на Рама. Пълни лъжи, дори фантазии не може да се нарече, защото са лъжи. Седмицата си има опция за създаване на суaп, който е двойно от размера на рама, никой не е очаквал, че оставяйки опция да се променя размерът му, ще сътвори такива измислици, че с голям суап се замества лисата на Рам.

3. Пълна измишльотина е да сложи няква притурка, за да следял кога му се товари, има си софтуер за такива неща, с който се записва цялата информация.

4. Пуска се HD Tune/или подобна/ , пуска се memtest/или подобна/ и се вижда дали хардуера е прецакан.

Пич , по т.1 - продължаваш да говориш глупости,никой от потребителите в тази тема , не е казал ,че гледа само и единствено GHz-ите. Честотата на процесора само един от компонентите , които го характеризират. 

По останалите точки , оказа се ,че поназнайваш и от хардуер.

Редактирано от zlatin21 (преглед на промените)

Пич , по т.1 - продължаваш да говориш глупости,никой от потребителите в тази тема , не е казал ,че гледа само и единствено GHz-ите. Честотата на процесора само един от компонентите , които го характеризират. 

По останалите точки , оказа се ,че поназнайваш и от хардуер.

Той може и да разбира нещо но напълно е излишен след като не помага.Аз написах програмка за червени сектори като имах в предвид HD Tune ама той и това не можа да вдене-явно защото е много велик.Има програмки и за драйвери като  DriverPack Solution,driver max,driver booster,Driver Genius Professional и т.н Проблема е защо му насича при филми,при влизане в АБВ Поща и т.н и въпроса според него приключва с един слаб процесор вместо да се опита с нещо да помогне.Говори за софтуери и тестове а не вижда че подателя на темата най обикновена притурка или HD Tune не може да си свали-то трябва и да се почете поне малко.Най лесното е да кажеш че не става и темата приключва.То по тази негова логика ще направи форума излишен.И на мен ми е лесно да кажа че не става поради слаб процесор или защо ти е седмица или две оперативни системи на слабият компютър като с XP ти върви чудесно,смени си плеъра или пък вземи и си го почисти от боклуци защото нямал добро охлаждане или пък най лесното за измъкване напоследък-явно имаш някакъв вирус и....темата приключва.Може и седмицата да му е бъгава от някой торент тракер-пиратска и активирана с активатор.Еми аз съм свалял активатори (Windows Loader v2.2.1 by Daz) които минават през AVAST  без проблем а като ги сканирам с MSE и Microsoft Safety Scanner се открива че съдържат троянци и опасни шпионски файлове.Както и да е -по добре помагай отколкото на себе си и на другите да се хвалиш колко си велик а другите не стават за нищо-хахахахаха-куха и тъпа логика(дълбоко се съмнявам дали ще вдене смисъла на това което написах в този пост). :mad:  :mad:  :mad:

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Помогнете на момчето ако можете!

Не пълнете темата му с простотии!

Има места, на които можете да си мерите инсталациите.

Форумът е, за да си помагаме, а не да си избиваме комплексите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.