Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте имам един въорос. Моят процесор е intel core 2 duo e8400 но искам да го подменя и да сложа intel core 2 quad q9550 та въпроса ми е дали ще има ефект смиъл такъв че с този процесор кадето съм в момента си играя игри на горе долу прелични детайли а ако сложа другия процесор дали ще има по значителна разлика и дали си заслужава подмяната

Всичко ще зависи от това,какви процесори поддържа дъното ви.Погледнете в официалната страница на производителя.

Повечето игри са зависими освен от процесора,но и от видеокартата.

• Автор

процесорите които ги поддържа не са много но този го поддържа видеото ми е amd readon 6850 1gb ddr5 256bit това са процесорите които поддържаpost-347799-0-04393300-1394444317_thumb.

Според мен няма да видите особен прираст.Образно казано,Q9550 е едно ниво над вашият процесор в момента.Не съм влизал в сайта на Интел,но все пак проверете и колко ток харчи четириядреният процесор.да не стане така,че захранването ви да е на границата.

• Автор

Според мен няма да видите особен прираст.Образно казано,Q9550 е едно ниво над вашият процесор в момента.Не съм влизал в сайта на Интел,но все пак проверете и колко ток харчи четириядреният процесор.да не стане така,че захранването ви да е на границата.

четириядреният харчи около 95w а моят е 65w

За видеообработка определено има смисъл за игри не толкова. Ако ви го дават евтино и нямате възможност за по-сериозен ъпгрейд все е някакво подобрение.

• Автор

да де но ако е минимална разлика все пак май не си заслужава искат ми 170лв за този процесор

да де но ако е минимална разлика все пак май не си заслужава искат ми 170лв за този процесор

Заслужава си особено в мултитред, т.е. за по-новите игри ще е по-производителен процесора. Единствения недостатък е липсата на Turbo Boost и Hyper Threading. 

• Автор

Заслужава си особено в мултитред, т.е. за по-новите игри ще е по-производителен процесора. Единствения недостатък е липсата на Turbo Boost и Hyper Threading. 

а какво е това мултитред съжалявам за глупавият въпрос но не разбирам много

Обработване на 1 процес (игра), от няколко ядра едновременно. Все пак аз не мисля, че спрямо цената си заслужава да вземете този процесор. Може би ако сте пристегнат от към финанси и нямате възможност за нова конфигурация или по-сериозен ъпгрейд в период от година, година и нещо, ще имате полза от подобна покупка.

Истината е че от където и да го погледнем четириядрен процесор за 170 лв, чисто нов няма как да се намери (евентуално FX-4300 но там озачава смяна на платформа т.е. и дъното ще трябва да се сменя което означава допълнителен разход) . Макар и старо поколение ще е достатъчен за текущите игри. За мен лично покупката е оправдана.

• Автор

Добре благодаря ви, мисля да пробвам да го сменя пък ще видим какво ще стане. Поздрави на всички...

Добре благодаря ви, мисля да пробвам да го сменя пък ще видим какво ще стане. Поздрави на всички...

Видеокартата ти е слабичка, но по-напред ако я смениш и нея ще имаш що-годе по-производителна машина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.