Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на IP адрес

Featured Replies

Здравейте, трябва ми софтуер с който да мога да си сменя IP адреса с такъв като в Англия ,но адреса да бъде уникален , а не прокси сървър.

Здравейте, трябва ми софтуер с който да мога да си сменя IP адреса с такъв като в Англия ,но адреса да бъде уникален , а не прокси сървър.

Уникален IP адрес?Смяна без прокси сървър?Едното без другото не става.Друго желание имаш ли?

Платен VPN.

Не знам кой е по-трагичен - ти или харесалият коментара ти, който е пълна глупост.

VPN да не ти е друг компютър.

Не знам кой е по-трагичен - ти или харесалият коментара ти, който е пълна глупост.

Да, твоята идея е по-добра. Оп, оп... всъщност ти нямаш такава...

Да, твоята идея е по-добра. Оп, оп... всъщност ти нямаш такава...

Имам, да ползва пощенски гълъб, след като е важно да се напише нещо, без значение колко глупаво е.

На мен пък отново не ми е ясно защо пак се изразяваш арогантно, а на всичкото отгоре взимаш участие в теми и даваш мнения от които си нямаш и грам понятие. Изобщо не си в час нито какво си написал нито защо. Нито пък можеш да дадеш раешение на поставената тема, кето всъсщност Sa3ana3a е направил в поста си, за разлика от теб...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Това не го разбрах.Както казва Димитър 59,няма как да си смениш Ип то без да ти се смени адреса 

Това не го разбрах.Както казва Димитър 59,няма как да си смениш Ип то без да ти се смени адреса 

Писал съм,че ИП може да се смени,само с прокси сървър.А той искал без него!Ти си написал,съвсем друго,за което са поставили поста ти в бисерите на форума.На всичко отгоре си цитирал мен,все едно аз съм изръсил този бисер.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Освен да отидеш в Англия друг начин няма, не може да смениш държавата в която се намираш, защото това идва от твоя ISP. Въпроса ми е защо не прокси?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.