Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Arctic World - 3D анимация (тест)

Featured Replies

Идеята ми беше да пробвам как бих се справил с направата на леден пейзаж и раздвижване на герой в анимациите ми. Затова създадох това. Няма сюжет. Всичко е родено в духа на импровизацията. Ясно е на всички, че няма как да изглежда като анимациите в Холивуд, но все пак съм с 0.00 лв Бюджет :).

Не е кой знае какво. Може да споделите дали съм успял да създам тази "ледена атмосфера" :). И ледът как се е получил.

http://www.vbox7.com/play:1726ed2999

Добре си се справил.На места ледът изглежда по реалистично,на места по като нарисуван.Най-добре го виждам към 0.42 !

Не знам на мен ли ми се струва,или клиповете ти леееко насичат-не вървят някак си гладко.Иначе ми харесва.Може да направиш анимационен Титаник.

Сега видя ли ,че и леко те критикувах-да не кажеш,че само те хваля...Предлагам ти да си направиш една тема от рода на ,,Моите 3D клипове,, (или нещо такова и да си ги постваш там и да те критикуваме и хвалим ;)

Иначе те адмирирам са желанието и упоритостта ти  :)

Идеята ми беше да пробвам как бих се справил с направата на леден пейзаж и раздвижване на герой в анимациите ми. Затова създадох това. Няма сюжет. Всичко е родено в духа на импровизацията. Ясно е на всички, че няма как да изглежда като анимациите в Холивуд, но все пак съм с 0.00 лв Бюджет :).

Не е кой знае какво. Може да споделите дали съм успял да създам тази "ледена атмосфера" :). И ледът как се е получил.

1. Има насичане при по-големи промени в картината

2. Прехода между отделните части е като отрязан, липсва плавност на прехода

3. При прехода между отделните сцени много се скача в перспективата и човек губи идея къде е това

4. Камерата не я въртете само, направете я да полети, ефекта ще е по-добър

5. Липсва искрящо синьо

6. Не се вижда от къде огрява слънцето, липсват хубави сенки, контраст

• Автор

Прави сте и двамата.

За Ледът.. използвам една и съща текстура, което е с малки корекции, малко прозрачност и отражение на околната среда. За Анимационен Титаник и дума не може да става. Насичането е може би, защото когато направя кадър 2 секунди след това го забавям малко, за да получа по-дълъг кадър.

Ще взема под внимание всички, което сте написали. Благодаря ви много за отзива :).

....

Ще взема под внимание всички, което сте написали. Благодаря ви много за отзива :).

Освен тримерна анимация трябва да научите и някои принципи на кинематографията. Иначе си остава едно упражнение по моделиране и рендване :)

Да. Трябва да се упражнявам още доста. 

Не това имах предвид, трябва да четете, да учите как се правят тези неща. Гледайте филми само за да видите как големи режисьори и оператори следват сценарий, правят преход между картини и т.н.

• Автор

Да де, но имах предвид и преди да публикувам нещо да пробвам, да опитам как ще изглежда и тогава да мисля какво ще правя и какво ще публикувам. Благодаря за съвета Capnemo :) (handshake)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.