Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да блокирам дадени снимки в интернет

Featured Replies

здравейте,искам да попитам как мога да блокирам снимките във фейсбук за всички видове браузъри,има ли таква програма която може да ми свърши работа,опитвах се да блокирам и самия сайт фейсбук през Host file на виндовс (Windows 8 Pro x64 ) но колкото и да мъча не ми дава да едитна дадения файл,въпреки че всяка програма я стартирам като администратор,така че ако ми препоръчате начин да блокирам само снимките който са във фейсбук,ще ви бъда много благодарен

здравейте,искам да попитам как мога да блокирам снимките във фейсбук за всички видове браузъри,има ли таква програма която може да ми свърши работа,опитвах се да блокирам и самия сайт фейсбук през Host file на виндовс (Windows 8 Pro x64 ) но колкото и да мъча не ми дава да едитна дадения файл,въпреки че всяка програма я стартирам като администратор,така че ако ми препоръчате начин да блокирам само снимките който са във фейсбук,ще ви бъда много благодарен

Когато споменаваш, снимки, сигурно имаш предвид  Pop-Up рекламите.

• Автор

мне имам предвид снимките качени във фейсбук,било то от хора или странички,който отговарят на адрес https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net

Провери дали имаш права върху самия файл и дали не е Read only.

Опитай да редактираш така  :

[*]Right click on notepad.exe

[*]Run as admin

[*]Find the host file and open C:/windows/system32/drivers/etc/host

[*]List item

[*]Edit

[*]Save

[*]Use it

• Автор

Ken пробвах го,не е на реад онли, стартирвам си всичко с администраторски права,ма не иска и тва е,при мен проблема е да блокирам само снимките,в краен случай целия сайт

Ако мрежата (или конкретният компютър) е зад рутер, то може в самият рутер да се зададе такова правило - много модели го позволяват.

Също правилен начин е както вече предложиха - чрез файла hosts - и според мен трябва да се търси причината защо не може да се редактира и да заработи.

за фацебук във хостс файла добави:

127.0.0.1 profile.ak.fbcdn.net127.0.0.1 scontent-b-ams.xx.fbcdn.net

после изтриваш dns кеша на компа от cmd:

ipconfig /flushdns

и отваряш браузъра наново... може да се наложи да затриеш и кукитата на браузъра

как да разбереш домейна, който да блокираш - даваш на снимката с десен бутон view image и като се отвори в нов прозорец, си копираш домейна...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

за фацебук във хостс файла добави:

127.0.0.1 profile.ak.fbcdn.net127.0.0.1 scontent-b-ams.xx.fbcdn.net

после изтриваш dns кеша на компа от cmd:

ipconfig /flushdns

и отваряш браузъра наново... може да се наложи да затриеш и кукитата на браузъра

как да разбереш домейна, който да блокираш - даваш на снимката с десен бутон view image и като се отвори в нов прозорец, си копираш домейна...

направих написаното от теб,но снимките продължават да зареждат,и имам два Host file при мен,този който е в C:WindowsSystem32Driversetc мога да го редактирам,но четох че за 64 битовите системи,се редактирал другия хост файл,който в случая е в папка C:WindowsWinSxSamd64_microsoft-windows-w..ucture-other-minwin_31bf3856ad364e35_6.2.9200.16384_none_8e0944daeed62829 за който вече не ми дава да го променям изобщо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.