Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с пускане на филми на телевизор Филипс

Featured Replies

Значи проблема ми е следният някои филми тръгват без проблем а за други ми пише неподържан файл а всички филми са един файл mkv и ми иска някви кодове да въведа за да тръгнат защитени файлове  ,проблема е че идея си нямам къде да го въведа тоя код и как моля помагайте ?

Или дай снимка, или точния текст (за предпочитане с меню на български!), че да разберем за какво става дума. Не виждам и какъв модел е телевизорът. Имам 2 Филипс-а вкъщи, ама никой от тях не ще кодове, че да пусне филм.

Използвай и пунктуация, че инак се губи смисълът на оплакването ти. Почти случайно разбрах, че има неподдържан формат при възпроизвеждане на .mkv. Най-вероятно става дума за липса на .dts, макар да има и друга вероятност, пък макар и малка, но без модела няма как да се потвърди предположението.

Ако пък не ти се занимава с детайли, имаш още 3 варианта за гледане филми - от компютър, от външен плеър или през DLNA (пак трябва да се знае модела на телевизора).

Значи проблема ми е следният някои филми тръгват без проблем а за други ми пише неподържан файл а всички филми са един файл mkv и ми иска някви кодове да въведа за да тръгнат защитени файлове  ,проблема е че идея си нямам къде да го въведа тоя код и как моля помагайте ?

mkv ,защитени са истинските Блурей !Когато ти изписва неподдържан файл,нищо не можеш да направиш,защото е до възможностите на телевизора ти.

Съмнявам се, че става дума за истински блурей, щото практически трудно ще го подкара директно от телевизора. А и обикновено "носещият" файл е .m2ts. Предполагам, че става дума за Филипс до 5 клас от 2013 г или по-стар модел, защото от 6-ти нагоре (6хх8) поддържа dts. Възможно е и да става дума за калпав блурей рип във формат Matroska (.mkv), случва се да не тръгнат директно на телевизора, но на компютър вървят. Имах неотдавна такъв случай с един такъв рип (20-тина ГБ) на 3Д филм, който свалих за проба при покупка телевизор на приятел. Вкъщи работеше на лаптопа, но не го пробвах по друг начин и в магазина при проба на интересуващият ни модел се поозорихме с надпис на екрана "Неподдържана резолюция". Но не тръгна на още 2 телевизора и се успокоихме, а и друг купувач ни услужи със своята флашка и всичко си беше наред с телевизора.

Но това са само предположения, нека авторът даде нужната информация.

• Автор

Да обаче като го изтрия филма и като го сваля пак на флашката и тръгва ако го махна и пак го сложа пак изписва "неподдържан файл " проблема не е в "dts" него че него чете е ясно също се съмнявам че е и във файла защото съм имал и проблем със скапани рипове и вади "неподдържана резолюция" модела на телевизорът е филипс модел номер 32pfl4308h/12 проблема го прави само на 3д филми обаче нямам още снимка трябва да го издебна да го снимам някой път го прави постоянно ,някой път на два три дни.

Да обаче като го изтрия филма и като го сваля пак на флашката и тръгва ако го махна и пак го сложа пак изписва "неподдържан файл " ..

Практически Филипс "започва" от 5-та серия, но това не е причина веднъж даден файл да се чете, а в следващия момент същият да става "неподдържан". Нямам обяснение за това, но и не виждам как би могъл да обясниш проблема пред тв сервиз с оплаквания, че "понякога прави така, а понякога - не...".

Може да изглежда тъпо, но си преформатирай флашката наново и пак пробвай дали ще се получава така!

Имах подобен проблем когато пробвах с флашка на телевизора отначало и незнайно защо,но се оправи след като я преформатирах (а си беше под NTFS)

Изтрих файловете в нея,направих я на FAT 32 . После пак я форматирах на NTFS,записах пак файловете и...тръгнаха.

Наистина странно, но така се оправиха нещата.

Ако искаш - пробвай.

Пробвал съм го и това съмнявам се да е от флашката щот проблема ме е само в една глашка :(

Защо сам си харесваш това,което пишеш,при положение,че има вопиющи правописни грешки?

Пробвай флашката на друг телевизор.

• Автор

Проблема не е от флашката !!! За кой път да кажа , че проблема е явно софтуерен само че незнам какъв,все пак благодаря ви много.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.