Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отзиви за izgodnosait.com

Featured Replies

Здравейте,

Не знам дали съм уцелил правилния подфорум, но ме интересува някой ползвал ли е услугите на izgodnosait.com за да си поръча сайт. Аз вече го направих, но преди да споделя опита си искам да видя дали има други доволни/недоволни клиенти.

Редактирано от vlamih (преглед на промените)

Стига рекламира!

• Автор

Не знам защо решихте че рекламирам. Темата е предвидена за отзиви. Моя отзив не е добър, но първо исках да видя мнението и на други негови клиенти, ако има такива тук.

Ами току що си си направил регистрация и първата ти работа е да похвалиш някой сайт за който никой не е питал - от това по-явна реклама здраве му кажи.

• Автор

Хора, винаги ли така пищите и се нахвърляте като видите някой с 1-2 мнения... Осъзнайте се малко.

Някъде да си видял да хваля тоя сайт? Питам за отзиви просто.

И не че нещо, но регистрацията ми е от 12 апр 2008, как реши че ми е нов акаунта не знам. Това че не съм писал досега, не значи че не съм следил и ползвал форума за информация.

Ако е против правилата някой с 0 мнения да публикува теми за отзиви тук, просто изтрийте темата няма проблем. Писах тук за да съм от помощ, а не за да си губя времето да се обяснявам на неадекватни нападки.

Здравейте,

Не знам дали съм уцелил правилния подфорум, но ме интересува някой ползвал ли е услугите на izgodnosait.com за да си поръча сайт. Аз вече го направих, но преди да споделя опита си искам да видя дали има други доволни/недоволни клиенти.

Кажете от какво сте недоволни от тях,така ще предпазите други да направят вашата грешка.

Правилното заглавие на темата би трябвало да е посочете ми еди какъв си сайт където могат да ми свършат еди каква си услуга, или къде най-добре да ми свършат дадена услуга, щото не е задължително, човека който може да се справи с това да има сайт...

Във въвеждащият коментар, ако е дълго в заглавието, може да се допълнят изисквания като:

Препоръчвайте места или хора, чийто услуги от еди какъв си тип сте ползували и сте доволни, евентуално отговори с имена и линкове споделяйте на ЛС, за да не става реклама.

Така както е почната темата, направо си мирише, че се търси да се говори нещо за споменатият сайт в един друг сайт при това много известен, чийто теми често се индексират в челните места на интернет търсачките, а именно в Калдейта. Каквото и да е говорене в Калдейта за определен сайт, би го направило известен и видим...Така че би му донесла голяма полза, дори нейният размер да е ограничен(в началото) от наличието на негативни отзиви в темата. Иначе казано - лоша реклама няма, всичко което в нета те прави видим е от полза, защото привлича погледа и тъй като браузват хора с всякакви интереси и количество  и качество на сивото вещество, несъмнено, дори при лоши отзиви, видимостта ще привлече клиенти.

• Автор

Нека да е реклама, щом така го тълкувате. Ако хората прочетат за какво става въпрос, ще внимават. Как да ги предупредим иначе, без да кажем за кого става дума?

Мислех първо да изчакам за отзиви на други клиенти ако има във форума, но нищо - ако има да пишат и те.

Моя случай е такъв - в началото се разбрахме да сложим само страница за контакти докато доизмисля цялата структура. Да ама му направили акт, имал още 6-7 като мене недоплатили цялата сума и ми спря сайта като щял да ми върне капарото. Реших да доплатя за да ми върне сайта и се разбрахме за дата след 1 месец до когато със сигурност ще знам какво искам да съдържат страниците. Не ми се занимаваше да търся наново човек и реших да рискувам, което си е моя грешка.

Още преди датата пратих заданието, потвърди и писмено и по телефона че ще направи нещата в срока. Срока дойде и се оказа че имал да довършва други два сайта, а моя щял след още 2 дни. През което време нищо не направи, нито можех да го открия въпреки че сам беше обещал да се обади. Естествено му писах мейл да ми връща парите ако в срок допълнителни 2 дни няма сериозно развитие по сайта. Развитието беше един бутон в менюто (грешен при това) и няколко категории.

Чудех се какво да правя, и реших да пробвам паролата която той ми даде за сайта ми в неговия сайт - влязох си без проблем, както и в пощата му. Реших като мине 3тия срок който се разбрахме, да му я сменя паролите и докато не ми върне парите или довърши сайта да напиша отзив на неговия сайт що за измамник е. След това без нищо да съм пипал да му ги върна. Да ама той странно как не разбра че съм аз и след 1 ден си възстанови нещата след малка екскурзия из България. Казах му, че съм аз, а той ме обвини в престъпление.

Смешни истории като цяло, знам че сам съм си виновен, но исках просто да предпазя хората от проблеми, ако попаднат на него.

И да, отворен съм за лични съобщения с препоръки от кой или къде мога да си поръчам елементарен от към фунцкионалност сайт за около 500 лв с добър и изчистен дизайн.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.