Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Навигационна система Serioux UrbanPilot Q475T2 без карта ?!?!

Featured Replies

Това са карти на IGO,а не навигация, имаш ли някаква инсталирана на устройството

Не нямам инсталирана навигация нито карти - съвсем в началото съм и незнам кое къде се слага , къде се инсталира , добавят ли се папки , махат ли се папки и т.н. нямам идея кое как се прави , опитвам това онова но още не не мога да подкарам GPS-a

Разархивирай в компа,копирай папката на Primo в SD картата,инсталираш, излез на открито и изчакай да хване сателити и след това слагай карти, пои, камери.Първо изтрий, каквото си слагал в нувито.

Разархивирай в компа,копирай папката на Primo в SD картата,инсталираш, излез на открито и изчакай да хване сателити и след това слагай карти, пои, камери.Първо изтрий, каквото си слагал в нувито.

Какво е нувито ? Ще ти пиша на ЛС явно няма да стане лесно , ще имам още въпроси 

Навигацията ти, която получи по пощата и му качва Igo-то,

Пробвай, чрез натискане на бутона,  б.вклю.+долния л.ъгъл на екрана, и задържаш до излизане на боот менюто примерно около 1 мин.

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

Добре , незнаех че така се прави hard reset ,полезна информация , интересното е че GPS-са тръгна днес без да правя това , включих го към телевизора , да видя дали ще го засече тв-то , компютъра не можеше , като го включвах по стандартния начин също нищо не светваше , и сега вече работи ,   тв-то му даде ,,живот'' :) незнам как , но забелязвам че батерията е на нула сега а беше пълна преди да стане този проблем , не работеше цял ден , а сега след като тръгна батерията е празна , някакъв ,,шок'' е получил GPS -a няма повече да барам това sleep mode''  сега ще го зареждам и ще видя дали ще му тръгне навигацията . Balki65 аз копирах навигацията не в СД карта а в самия GPS . Така тръгна , но като го включвам веднага ми зарежда навигацията , не ми дава да избирам неща от менюто , така ли трябва да е , и примерно видео клиповете няма как да ги пусна от вътре , мога мп3 , фм , снимки да гледам но няма видео клиповете ...?

Отностно навигацията , пита ме дали имам такава , в самото устойство има иконка на която пише навигация , но като щраквах върху нея нищо не става , а след като сложих картата примо 2.4 като го включвам директно зарежда карта , да не би наистина да е заради това че не е копирано в сд картата а в GPS-a ?

Редактирано от Radostin Ivanov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте колеги , имам същия проблем като с йоанна - може ли просто линк от където да изтегля нужните карти за България и Европа 

ох и аз имам същит проблем. моля за помощ

ох и аз имам същит проблем. моля за помощ

Карти има колкото искаш,потърси малко, имаш ЛС

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

така и не се разбира ,който е успял да го подкара това устройство, не пише от къде и как,аз имам същия апарат и сега чета и се чудя от къде да му изтегля карти и как да го подкарам,моля помагайте !

така и не се разбира ,който е успял да го подкара това устройство, не пише от къде и как,аз имам същия апарат и сега чета и се чудя от къде да му изтегля карти и как да го подкарам,моля помагайте

С коя навигация е уреда

ами празен е, до сега четох май трябва да му инсталирам  igo8  или  primo,ама много ми е объркано не мога да ги намеря като един файл и направо да го инсталирам

ами празен е, до сега четох май трябва да му инсталирам  igo8  или  primo,ама много ми е объркано не мога да ги намеря като един файл и направо да го инсталирам

С Igo , можеш да се затрудниш, трябва да намериш със същата резолюция иначе не тръгва, зщо не опиташ с Sygic.И тя също е мн добра.

• 1 година по-късно...

Здравейте, и аз имам проблем с намиране на навигационна система за Serioux UrbanPilot Q550T2 за Windows CE 6.0. Търсих на различни места, но не знам откъде да сваля и .exe ли ми трябва, което да инсталирам. Някакви идеи?

преди 23 часа, Николай П написа:

Здравейте, и аз имам проблем с намиране на навигационна система за Serioux UrbanPilot Q550T2 за Windows CE 6.0. Търсих на различни места, но не знам откъде да сваля и .exe ли ми трябва, което да инсталирам. Някакви идеи?

Ако искаш, напиши в търсачката,"навигация за win ce 6.0", и виж резултатите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.