Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, ще се нуждая от нова конфигурация за дома. Та ето моите изисквания: Шумът няма никакво значение, аз съм сам почти през цялото време в къщи. Ще ползвам старият хард Sata2 140Gb (просто ми стига и това е). Видео карта не ми е нужна, вградената ми върши работа. Значи единствено ще се наблегне на процесорна мощ и да кажем РАМ. Ето за какво ползвам компютъра.

Обработка на видео: Влогове 720p HD

Уеб дизайн: Photoshop cs3

Сърфиране като обикновените хора: Chrome :D

Направим съм си една конфигурация, изключително орязян бюджет от кутия, захранване, но това е положението. Зимата и лятото поддържам перфектни условия у нас, така че колко ще грее не ме вълнува. Към края на годината (Октомври) може да му добавя и едно SSD да литне и то. Давайте предложение, сигурно няма да се поръчва от интернет, защото ще се взема на изплащане, а от eMag слагат едни огромни проценти, че то ти излиза 900лв., а другите сайтове не предлагат повечето.

Публикувано изображение

А захранване?

Захранване има в кутията, но не струва...

BB код:

Обща стойност - 589.84 лв. с ДДС

П.п - няма да прегрее,защото е AMD ако се чудиш. :wink12:

не си давай парите за такива Китайски бомби ... защото след 1-2 месеца ще споменаваш близки роднини

Човека иска да се наблегне на процесора а не на видеото та АМД-то не отговаря на условията.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Автора да си запази кутията  и да смени захранването вътре с Фортрона от мнението над мен. При всички положения 400 вата ще му стигнат  и за външна видео карта с консумация до 100 вата.  Вземи си   2X4G DDR3 1600 GEIL BL DRAGON

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Аз да попитам нещо встрани от темата, но пак свързано с нея. Защо задължително трябва да се взема на изплащане от някъде? Има други варианти за пари на заем - заем от банка, кредитна карта. Лихвата при кредит от банка е не повече от 15-20 % годишно, което на 600 лева прави максимум 700-720 лева. В магазин едва ли ще ти дадат с по-ниска лихва, защото предполагам ползват някакви кредитни компании, които във всички случаи имат кредити с по-висока лихва. А ако намериш уж нещо безлихвено, то не се връзвай - лихвата е включена в цената. 

А по въпроса за конфигурацията мисля, че тук добро решение е поне i3  на Интел. Горното предложение е идея, но колкото и да е симпатична тая конфигурация със с.АМ1, тя е за офис и браузване. Процесорът е четириядрен, но реално е под нивото на G1820. 

Публикувано изображение

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Автора да си запази кутията  и да смени захранването вътре с Фортрона от мнението над мен. При всички положения 400 вата ще му стигнат  и за външна видео карта с консумация до 100 вата.  Вземи си   2X4G DDR3 1600 GEIL BL DRAGON

Щом ще ползва вграденото видео, то по-добре ще е да е с по-бърза RAM. Не мисля,че си заслужава за 6лв. да сменя RAM-та с по-бавна.

• Автор

Автора да си запази кутията  и да смени захранването вътре с Фортрона от мнението над мен...

Това, което съм сложил е 71лв и в момента е намалено. Със сигурност е по-качествено от предишното :D Така става ли?

Публикувано изображение

Става, ама е с две захранвания. Това във Floston-a колкото и да е зле ще се справи. Но пък аз лично от i5 не виждам смисъл, както и от толкова скъпо дъно. Ето предложение от мен с i3 и SSD.

Публикувано изображение

Количка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.