Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смартфон до 450 лв.

Featured Replies

Някакви идеи за смартфон до към 450 лв.За момента съм се ориентирал към Desire 500.И моля не предлагайте разни китайци,не съм навит за тях.

Правилно си се насочил. HTC е по добрият вариант.

A не е ли целта човека да добие максимална представа за телефоните и така да се ориентира по-добре?

На Вас какъв Ви е проблема?

По тази логика всеки ще пише за неговата марка телефони и накрая нищо няма да се получи.

Никой, освен теб и още 1-2 мнения не пише за неговия си телефон, а теб те разбрахме колко запален фен на Самсунг си.

Човека няма как да добие реална представа от телефоните с мнение като това:

P.S. Ще ти дам за пример - Sony Z1 Compact - какъв компакт е, като размерите му се доближават почти до S3?

Едно си баба знае, едно си бае и рано или късно стига до Самсунг.

Като не си наясно с други марки по-добре не се обаждай.

Ако отвориш само сайта на Сони ще разбереш няколко елементарни истини:

Sony Xperia Z1 Compact е такъв в сравнение не със Самсунг ГС3, а със Sony Xperia Z1 - по-малък, по-компактен, по-оптимизиран, с подобрен корпус и т.н. и т.н.

Абсобютно без всякаква връзка намесваш сравнение между двете марки и не само не помагаш на автора на темата, а му пречиш дори и го объркваш.

Никой не е спиран да пише, но просто не спорете така просташки, а както казах изразявайте аргументирани мнения, без да се втурвате да оборвате писалия преди вас.

Така ще сте много повече от полза на момчето, което моли за мнения, защото фенщината не води никой до нищо добро.

Хахаха, you made my day!

Много съм наясно, но това че не схвана защо намесих Galaxy S3 в сравнението си е твой проблем!

Който твърди, че Desire 500 e по-добър от S3, той не е запознат.

За да ти подскажа - защото определен потребител написа, че дизайна на Sony бил перфектен.

Имал съм Sony и знам какво дърво е, така че тук не позна, че не съм наясно.

Я ми кажи, ако не се прави сравнение между две марки, как аджеба да се направи по-добрия избор?

Z1 Compact бил с по-добър корпу от Z1... Z1 compact отзад е пласмасов!

Никой, освен теб и още 1-2 мнения не пише за неговия си телефон, а теб те разбрахме колко запален фен на Самсунг си.

Човека няма как да добие реална представа от телефоните с мнение като това:

Едно си баба знае, едно си бае и рано или късно стига до Самсунг.

Като не си наясно с други марки по-добре не се обаждай.

Ако отвориш само сайта на Сони ще разбереш няколко елементарни истини:

Sony Xperia Z1 Compact е такъв в сравнение не със Самсунг ГС3, а със Sony Xperia Z1 - по-малък, по-компактен, по-оптимизиран, с подобрен корпус и т.н. и т.н.

Абсобютно без всякаква връзка намесваш сравнение между двете марки и не само не помагаш на автора на темата, а му пречиш дори и го объркваш.

Никой не е спиран да пише, но просто не спорете така просташки, а както казах изразявайте аргументирани мнения, без да се втурвате да оборвате писалия преди вас.

Така ще сте много повече от полза на момчето, което моли за мнения, защото фенщината не води никой до нищо добро.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.