Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GPS за колело , препоръчайте.

Featured Replies

Здравейте,търся GPS за колело ,което мога да локализирам чрез ПС-то или телефона ,против кражба на колело.Извинявам се предварително ,ако е имало друга такава тема ,не намерих нищо в търсачката. И така търся нещо което мога да побера/скрия в /рамката на колелото/вътрешната гума / в дръжката.Не смятам да дам повече от 70 евро,ако някой знае нещо да препоръча някой он-лине сайтче ,което доставя в цяла европа. Мс предварително :) 

http://www.environmental-studies.de/products/GPS-GSM-dog-collar/dog-1.html#Collar

Щом може да проследи куче ще свърши работа и за колело, стига да не го заврат в някое мазе.

Лол GPS за куче на колело. :D

Абе майтапа настрана, ама би свършило работа. 

Ще свърши работа,разбира се. Единственото е,че когато някой ти отрадне колелото, то той ще я види тази джаджа и ще я махне. Според мен системата от първия линк е по-подходяща,защото е по-дискертна.

Такива устройства се казват GPS Tracking Device. Понеже,съм свързвал такива,към сайтове за следене,ще ти дам съвет,първо да потърсиш сайт,а после устройството.Защото различните сайтове,работят с определени марки.Да не се окаже,че си купил нещо,което не можеш да го свържеш,където желаеш....

Или трябва крадците да са много тъпи или ти трябва толкова добре да го скриеш за да не го намерят. В колело просто няма къде да се постави.

Колко според теб това ще изкара на автонимен режим ? Как ще му зареждаш батерията ?

Изгубена кауза е според мен. По добре не си оставяй колелото без надзор.

Колко според теб това ще изкара на автонимен режим ? Как ще му зареждаш батерията ?

На батерия карат,колкото един мобилен телефон.Наистина за колело не е удачно...

кк за ся ,до никаде ," Обаче" хрумна ми  ,ако сложа стар мобилен в седалката на колелото  , мисля за тънките Noki по 80 лева дето са , и при кражба дали , Полицията ще може да проследи местоположението чрез IMEI  на дадения телефон ,вследователно местоположението и на колелото?А и искам да уточня ще го скрия добре ,ако може без тъпи вапроси " Как " бла бла бла , . Някой да знае ,защо това да не проработи ?

Не съм виждал на живо подобно нещо. Предполагам че търсиш нещо такова

Дам ,ама скъпички ,пък колелото не заслужава баш такива аксесоари

...хрумна ми  ,ако сложа стар мобилен в седалката на колелото  , мисля за тънките Noki по 80 лева дето са , и при кражба дали , Полицията ще може да проследи местоположението чрез IMEI  на дадения телефон ,следователно местоположението и на колелото?А и искам да уточня ще го скрия добре ,ако може без тъпи вапроси " Как " бла бла бла , . Някой да знае ,защо това да не проработи ?

Не ми се вярва,полицията да си мръдне пръста,за да търси един евтин телефон.

Не ми се вярва,полицията да си мръдне пръста,за да търси един евтин телефон.

е ти пък си брутален  :) ,да се надявам ,че ще си го мръднат (не съм в България) ,а пък иначе някой ако се сеща какво друго може да се направи да каже  :ph34r:

е ти пък си брутален  :) ,да се надявам ,че ще си го мръднат (не съм в България) ,а пък иначе някой ако се сеща какво друго може да се направи да каже  :ph34r:

Защо пък да съм брутален?Тук в Испания крадат постоянно много телефони.Познавам хора,опитвали се ,чрез полицията да си открият телефоните,и то скъпи.Отговарят им,че не се занимават с проследяване и откриване на такива.Ама,ако трябва да намерят някой престъпник,веднага се задействат и го откриват.По горе ти дадох съвет.Можеш да си купиш устройство,да го свържеш безплатно,към някой сайт,за проследяване.Правиш си обикновена регистрация в него,само с някаква поща.Измисляш си име и парола за влизане.После,на който и компютър или смарт телефон, да отвориш страницата им и да се впишеш,си гледаш къде ти е колелото...

да ,ама нещо не мога,да ги намеря изгодно ,пак не ми се дават по 100/200 евро за такоз нещо , ако намерите нещо по-евтиничко ,кажете 

Публикувано изображение Xexun TK102 ,ще ти свърши работа.Намира се средно,за около 100 долара...

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Хора, недейте така. Има толкова иновативни GPS тракери вече. За пример ще дам две фирми TrackR и Cricket. Аз лични идната седмица ще поръчвам и се надявам да пристигне скоро. А ако някой проявява интерес да ми пише. Замислям се да започна да ги вкарвам в БГ. Масово се крадат велосипеди, а с първата фирма има осигурен сайт за проследяване и приложения за Андроид и АйОС.

• 1 месец по-късно...

...Можеш да си купиш устройство,да го свържеш безплатно,към някой сайт,за проследяване....

Кой сайт например?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.