Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на програма от Add or Remove Programs

Featured Replies

Някога съм инсталирал програмата Sony Ericsson Communication Suite /от диска към GSM-а->2,19 МВ/, и не успявам да я махна по никакъв начин от Add or Remove Programs !

Снощи исках да си инсталирам Bluetooth връзка с GSM Sony Ericsson /XTND Connect Blue Manager 3.1c/.

Имал съм го и преди/работеше/,но по някаква причина съм го махнал !

Сега не иска да се инсталира,защото явно е останало нещо от предишната инсталация,а ми дава New hardware found -> Modem.

По време на инсталацията на XTND Connect Blue Manager 3.1c, РС-то се рестартира,и след като зареди отново,ми показва съобщението за New hardware found -> Modem.

Явно двете програми-Sony Ericsson Communication Suite,и XTND Connect Blue Manager 3.1c , се "карат" по между си,и в крайна сметка,резултата е нулев !

Как може да се поправи всичко,така,че в крайна сметка Bluetooth , да работи !

тази и тази програмка. Понякога те вършат работа.

Ако не пробвай с някоя чистачка на регистри или пък ръчно да провериш къде е била инсталирана програмката и да се опиташ да затриеш боклуците

Успех! :down:

Не си писал операционна система, не си писал и каква грешка дава при деинсталацията...бъди по-изчерпателен! Но GFreeman вече е дал нужните линкове и обяснение към решението на проблема ти.

• Автор

Your Uninstaller! 2006 - Имам я инсталирана,но забива тотално,когато се опитах с нея ! Иначе я ползвам винаги нея !

Мисля,че проблема не е в програмата за деинсталация,а някакъв друг касаещ самата Sony Ericsson Communication Suite .

Ghostface Killah-с XP PRO съм,а грешка не дава-и с Add or Remove Programs , и с Your Uninstaller! 2006 , всичко замръзва , и се налага да рестартирам/много омразен процес/.

Използвах и TuneUp Utilities 2006 за регистрите !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Пробвай Safe mode.

• Автор
Пробвай Safe mode.

Само така не съм пробвал,но незнам дали Your Uninstaller! ,или Add or Remove Programs , ще работят така !

В смисъл-да не прецакам нещо !

Работят естествено.

• Автор

За жалост и под Safe mode , не стана !

Изписа ми :

Internal error,failed copy emos.ini. Aborting setup !

Ако пък знам,това какво е !? sad.gif

Преди време също бях инсталирал Sony Ericsson Communication Suite. След деинсталиране си оставаше в списъка на инсталираните програми, но вече не помня дали беше премахната папката в Program files. Изтрих ръчно всички записи за програматa registry-то и с RegCleaner я изтрих от списъка на инсталираните програми.

• Автор
Преди време също бях инсталирал Sony Ericsson Communication Suite. След деинсталиране си оставаше в списъка на инсталираните програми, но вече не помня дали беше премахната папката в Program files. Изтрих ръчно всички записи за програматa registry-то и с RegCleaner я изтрих от списъка на инсталираните програми.

А това ръчно триене в registry-то как става ?/знам,че не се пипа там,току-така/

Отварям regedt32, задавам търсене на Sony Ericsson и трия всички намерени ключове. Не е за препоръчване този начин, но по друг не успях да я изчистя.

Sony има записи, които не са свързани с драйверите, поне така помня. По-добре трий само с Ericsson, пък после ако не помага почвай да триеш със Sony

Your Uninstaller! 2006 - Имам я инсталирана,но забива тотално,когато се опитах с нея ! Иначе я ползвам винаги нея !

Мисля,че проблема не е в програмата за деинсталация,а някакъв друг касаещ самата Sony Ericsson Communication Suite .

Ghostface Killah-с XP PRO съм,а грешка не дава-и с Add or Remove Programs , и с Your Uninstaller! 2006 , всичко замръзва , и се налага да рестартирам/много омразен процес/.

Използвах и TuneUp Utilities 2006 за регистрите !

Your Uninstaller има "Force uninstall".Можеш да пробваш.

• Автор

Невероятно-това,което не стана с нито една друга програма,стана с CCleaner !

Отворих я , избрах Инструменти,посочих Sony Ericsson Communication Suite,и натиснах Премахни !

След това отидах на Проблеми---Покажи проблемите----Поправи отбелязаните проблеми !

Рестартирах РС-то,отидох в Add or Remove Programs, и там Sony Ericsson Communication Suite,го нямаше !

Благодаря на всички,който ми помогнаха,а също и на Калдата,за българският превод на CCleaner !

Поздрави ! :bye:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.