Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wi-Fi мрежа

Featured Replies

Здравейте! Имам един малък въпрос/проблем, който искам да споделя с вас. Не знам дали е точното място за темата, но се надявам да можете да помогнете.

Съседите ми имат Wi-Fi мрежа, която използвам, тъй като аз нямам. В продължение на дълго време я използвах без никакъв проблем, докато изведнъж не започна да прави проблеми и да дава грешна парола и да не пожелава да се свързва. Попитах ги за това, дали паролата е сменяна, а те ми отговориха, че не е сменяна. А и не вярвам да са го направили, тъй като през голямата част от времето не са си в тях.. таа.. някой има ли идея по въпроса? Ще се радвам да ми отговорите. Благодаря предварително!

Здравейте! Имам един малък въпрос/проблем, който искам да споделя с вас. Не знам дали е точното място за темата, но се надявам да можете да помогнете.

Съседите ми имат Wi-Fi мрежа, която използвам, тъй като аз нямам. В продължение на дълго време я използвах без никакъв проблем, докато изведнъж не започна да прави проблеми и да дава грешна парола и да не пожелава да се свързва. Попитах ги за това, дали паролата е сменяна, а те ми отговориха, че не е сменяна. А и не вярвам да са го направили, тъй като през голямата част от времето не са си в тях.. таа.. някой има ли идея по въпроса? Ще се радвам да ми отговорите. Благодаря предварително!

Възможно е някой наблизо да ползва същия канал и това да ви прави проблеми

При положение, че дава грешна парола явно е сменена. Сигурен ли си, че избираш тяхната мрежа и че пишеш правлно паролата?

Сменили са паролата. Тъй да знаеш.

Сменили са паролата. Тъй да знаеш.

И аз така мисля.Сигурно го лъжат,че не са я сменили,защото им е писнало...

И аз така мисля.Сигурно го лъжат,че не са я сменили,защото им е писнало...

Не лъжат. Избягват неудобният момент да му кажат, че вече не са съгласни да ползва. :)

Всички така правят.

• Автор

Ами всъщност в тази къща живеят само родителите на младите, които се оправят с интернета, а и не мисля, че те го ползват толкова много, нито пък знаят как да я сменят, а и за какво им е. Убеден съм, че избирам мрежата и пиша паролата правилно... 

Ами всъщност в тази къща живеят само родителите на младите, които се оправят с интернета, а и не мисля, че те го ползват толкова много, нито пък знаят как да я сменят, а и за какво им е. Убеден съм, че избирам мрежата и пиша паролата правилно... 

За целта си има call center на интернет компанията, която ползват. Звънят - Искам да си сменя паролата, помогнете ми.

И хората помагат. Даже има фирми, които отварят отдалечен достъп и направо сменят паролата на клиентите без да се бавят с насочване как се прави.

Ами всъщност в тази къща живеят само родителите на младите, които се оправят с интернета...

Ето тук,според мен е отговорът.Младите са дошли на гости,сменили са паролата.Старите,не ги интересува с каква парола са свързани,защото компютъра им се свърва автоматично,затова просто не знаят,че е сменена.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, наскоро си купих таблет Evolio, с който работех без проблем. Но тези дни започна да показва някакви проблеми - опитвам се да го включа към wi-fi, който е в нас, но не успявам. Зарежда се, вкарвам парола и изписва зареждане на IP-adress. Рестартирвах рутер, таблет и резултатът е същият. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне :)

Здравейте, наскоро си купих таблет Evolio, с който работех без проблем. Но тези дни започна да показва някакви проблеми - опитвам се да го включа към wi-fi, който е в нас, но не успявам. Зарежда се, вкарвам парола и изписва зареждане на IP-adress. Рестартирвах рутер, таблет и резултатът е същият. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне :)

По някаква причина не си взима ip от рутера. Трябва да се проверят настройките на рутера. Първоначално опитайте с рестарт и на двете техники...

По някаква причина не си взима ip от рутера. Трябва да се проверят настройките на рутера. Първоначално опитайте с рестарт и на двете техники...

Благодаря за отговора :)

Здравейте!Преди 2 дни си купиh(забелязвам,че нямам българско h)телефон Prestigio и имам проблем с wi-fi,не мога да се свържа:установяване на връзка...IP адрес...прекъсната!Навсякъде пробваh,не става!Помощ!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.