Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с 'Windows Installer'

Featured Replies

Добър ден, имам един проблем с Windows Installer. Когато се опитвам да унинсталирам някои програми или да инсталирам получавам този Error (прикачена снимка). Защо се получава? Това не става с абсолютно всички програми, а само с някои. Търсих в google решения на този проблем, но нито един от тях не проработи. Благодаря ви за отзивите!post-340702-0-47027700-1399712871_thumb.

Ако системата е инсталирана коректно,не трябва да има този проблем.Каква система е твоята?

Добър ден, имам един проблем с Windows Installer. Когато се опитвам да унинсталирам някои програми или да инсталирам получавам този Error (прикачена снимка). Защо се получава? Това не става с абсолютно всички програми, а само с някои. Търсих в google решения на този проблем, но нито един от тях не проработи. Благодаря ви за отзивите!

Публикувано изображениеs7OGZwU.png

Като начало се опитайте да инсталирате последната версия на програмата от сайта на Майкрософт

Или използвайте заместител на Windows Installer..Например : Revo Uninstaller : http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1277

Или Revo Uninstaller Portable :http://portableapps.com/apps/utilities/revo_uninstaller_portable

Вие май не осъзнахте какъв е проблема на човека. Да деинсталираш е по-лесно, но как ще инсталирате MSI файл?

Омазана е ОС вероятно,използвай CCleaner  тя има функция за деинсталация на програми ,драйвери и т.н

Вие май не осъзнахте какъв е проблема на човека. Да деинсталираш е по-лесно, но как ще инсталирате MSI файл?

Капитане то вероятно е бъгясала бозицата и само преинсталация ще оправи положението

Капитане то вероятно е бъгясала бозицата и само преинсталация ще оправи положението

Да бъгнала се е ОС - вероятно има счупени регистри и системни файлове.

Не е сигурно. И преди да се пристъпи към по-сериозни действия едно просто "освежаване" на версията на инсталара няма да навреди (ако файла е изтеглен от сайта на производителя)

Аз от опит знам счупи ли се Джама само формат и чиста инсталация оправя нещата :)

Не е сигурно. И преди да се пристъпи към по-сериозни действия едно просто "освежаване" на версията на инсталара няма да навреди (ако файла е изтеглен от сайта на производителя)

Мда възмовно е, но инструмента Fix It на Майкрософт вероятно ще разреши проблема, затова го и предложих. :)

Капитане как ще освежи ако не може нищо да исталира ,нали новия инсталер трябва да се инсталира :)

Капитане как ще освежи ако не може нищо да исталира ,нали новия инсталер трябва да се инсталира :)

Да, но той не ползва механизмите, които предоставя на други програми. Има собствена, вградена процедура и програма за инсталация :D

Аз от опит знам счупи ли се Джама само формат и чиста инсталация оправя нещата :)

Не винаги, това е крайна мярка.

Може да си свали последната версия от сайта на Майкрософт, или както вече предложих да ползва инструмента Fix It.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

А дано да се оправи колегата :) ,аз хич не се занимавам слагам флашката и за 1,5 часа имам нова инсталация.Амо повечето потребители си държат важно инфо на дял C  и се почват едни драми  с местене на файлове :)

А може просто да няма права... (да инсталира и деинсталира програми) например.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.