Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки тип тапи до 600 лева

Featured Replies

• Автор

Благодаря на всички за вниманието. Прегледах ревюта и колкото повече гледах толкова повече се отказвах. Знам че по принцип за да има функционалност се жертва от качеството на музиката. Проблема е че всички хубави слушалки които видях с микрофон не са съвместими с андроид телефони. И не, 600 лева не са много за слушалки. Важно е да те радват. Замисли се за какво би похарчил 600 лева ти ? Хората пият и пушат поне повечето. Аз не правя нито едно от двете. Не виждам причина защо да не пръсна пари за нещо, което би ме зарадвало. Просто тези 2 дни изчетох толкова ревюта че главата ми се пръсна. Единствено имаше 2-3 модела слушалки които бяха съвместими с телефона ми, но бяха толкова мощни че няма как да се захранят от телефон и се взима усилвател за слушалки, което никога не бих ползвал. 

Проблема е че всички хубави слушалки които видях с микрофон не са съвместими с андроид телефони. И не, 600 лева не са много за слушалки. Важно е да те радват. Замисли се за какво би похарчил 600 лева ти ? Хората пият и пушат поне повечето. Аз не правя нито едно от двете.

Ти в България ли живееш? И аз не правя нито едното от двете. но не съм тръгнал да давам луди пари за нещо, което може да се намери за 10 пъти по-малко пари.

И кои са тези слушалки, които не са съвместими с Андроид? Всички слушалки с 3.5мм. жак са съвместими с всички Андроид телефони.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Съвместими са с айфон повечето. Мога да ти дам и линкове на ревюта които гледах как хората използват дори същия телефон като моя и контролите не работят. Те слушалките че свирят - свирят но не им работят контролите. Но току що видях че на скулкенди всичко им работи и сега им гледам моделите :) До 150 кинта имат много интересни модели. Ще си харесам някой и ще поръчвам. 

Съвместими са с айфон повечето. Мога да ти дам и линкове на ревюта които гледах как хората използват дори същия телефон като моя и контролите не работят. Те слушалките че свирят - свирят но не им работят контролите. Но току що видях че на скулкенди всичко им работи и сега им гледам моделите :) До 150 кинта имат много интересни модели. Ще си харесам някой и ще поръчвам. 

ти докато караш колелото ще се дръшаш за кабела и контролите ли? какво като не работят контролите? дали ще са на кабела или на самия телефон голяма разлика няма (и в двата случая може да се пребиеш с колелото), освен това, че наличието на бутони по кабела влошава качеството на звука...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Между другото вкъщи съм с геймърски Razer tiamat и думкат доста зверски. Но колкото и да съм бос по отношение на музиката усещам че звука който изкарват е твърде басовит и приглушен. Но така де така или иначе са твърде големи слушалки за навън.

"Бос" е меко казано ,ако  наистина си мислиш, че слушаш музика с измишльтини като Razer.

Ако говорим за музика ,то тогава марките с други.Ако говорим за това колко копчета имаш на мишката си ,и какъв цвят ти светят слушалките..,то тогава марката е Razer.Млако повече светодиоди за сметка на всичко останало :) ...

П.П.Земи си Зенхайзераот 550 лв.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Тази тема става меко казано смешна!

И това наливане на суми 550лв. -  600лв. е по скоро тема на училищен пубертетски спор за кой - по, най!!!!

20hz - 20000hz е научно доказаната честотна чуваемост на човешкото ухо и то при идеални условия. С напредване на възрастта или поради индивидуалната специфика на всеки човешки организъм, то тези стойности се променят на около 60hz - 18000hz. Размера на мембраната на слушалките е малък и е дала почти пълният си технически потенциал дори и в  най - евтините модели. Качеството в случая зависи от плеъра, неговата възможност за динамично управление на звука, както и възможност за възпроизвеждане на съвременни музикални формати. Всичко останало са лъскави екстри или чист снобизъм. Все пак говорим за слушалки, а не за частен самолет или космическа совалка

Леле мале  тапи за 600 лева  и ще слушаш от  телефон   :no-no:  За да си купиш тия слушали   плеара ти трябва да е  за поне 2000 бона та да си заслужават инвестицията.  Стани от компютъра и отиди в някой аудио магазин  и  слушай  звука реално а не чети някакви ревюта в нета. Кой си купува  аудио техника  за такива пари само по снимки ? И като питаш  тука за такива скъпарски  слушалки колко човека в България мислиш имат такъв висок клас слушалки ? 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Не стават за нищо.

Да се насочи към Westone или Ultimate Ears - почти 600 лв. Също така вариант за такива тапи е и Shure.

"Бос" е меко казано ,ако  наистина си мислиш, че слушаш музика с измишльтини като Razer.

Ако говорим за музика ,то тогава марките с други.Ако говорим за това колко копчета имаш на мишката си ,и какъв цвят ти светят слушалките..,то тогава марката е Razer.Млако повече светодиоди за сметка на всичко останало :) ...

П.П.Земи си Зенхайзераот 550 лв.

Тапите на Сенхайзер не струват.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Колегата AlkatrazBG е много прав. Като се избира нещо свързано със сетивата, се тества на живо. Ако е телевизор, отиваш в магазина и гледаш, ако е аудио - същото, но слушаш...

:offtopic_s:

600 лв. за слушалки - извинявайте, но............................ :shock11:  :no-no:

Доста неразумно, но все пак право на всеки е да харчи парите си според разбиранията си!

А пак повтори че е неразумно.... Аз на дака си който е лампов слушам слушалки за 1200$ - марката е Денон.

Ако те интересува марката на дака разрови се в интернет и се поинтересувай от Mackintosh Audio и Cambridge Audio.

А пак повтори че е неразумно.... Аз на дака си който е лампов слушам слушалки за 1200$ - марката е Денон.

Ако те интересува марката на дака разрови се в интернет и се поинтересувай от Mackintosh Audio и Cambridge Audio.

Слушалки, които ще се ползват при каране на колело!

Слушалки, които ще се ползват при каране на колело!

Дал съм му линк да си избере тапи. Принципно говорех....

Да изчете ривютата на потребителите в Амазон и Хед фи - няма как да не успее да се ориентира.

А за тези които говорят че тапите трябвало да се прослушат - до сега не съм видял практика някой да ги отвори за да бъдат прослушани. Няма да ги предоставят и на човек с прясно промити уши за тази цел.

Колец  айде да не сравняваме лампови  дакове със телефончета за по 300$  ако е възможно. Като се друса из чукарите  с колелото дали  ще намери разликата между 70 и 600+  лева  кака мислиш .  Тоя телефон освен някоя  миризлива mp3- ка  друго може ли да плейне ,че да си струва инвестицията в такива скъпи . Аз няма слушалки. Аз ако съм няма да дам 600 лева за нещо  без да го чуя. Точно на такива скъпи неща трябва да се  дава възможност  да ги чуеш и видиш при подходящи условия и със съответната апаратура. Пича  се едно ще слага на 30 годишна Жигула алкантара и махагон  със седалки Рекаро. Колелото му е  за 300 лева  и телефона за 300 та не вярвам да си купи слушалките за 600.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Колец  айде да не сравняваме лампови  дакове със телефончета за по 300$  ако е възможно. Като се друса из чукарите  с колелото дали  ще намери разликата между 70 и 600+  лева  кака мислиш .  Тоя телефон освен някоя  миризлива mp3- ка  друго може ли да плейне ,че да си струва инвестицията в такива скъпи слушалки.

Според мен ако трябва да сме напълно искрени на автора му стигат едни тапи Shure SE 215. Вадят отличен звук имат доста добра шумоизолация и се предлагат от Ибей на доста прилична сума с доставката. Кабела е сменяем.

АЗ притежавах такива тапи преди да ги подаря на братовчедка си. Причината поради която спрях да слушам тапи е че причиняват болест на ухото наречена Тинитус. Тапите са крайно вредни и убиват слуха.

Точно от слушането на такива тапи стигнах до постоянен шум в ушите. Нарича се именно тинитус. На автора на темата бих казал да разгледа

Beyerdynamic DTX 501P ето му Байери - колкото иска оферти има за нови. Вътре в линковете може да си калкулира доставката за България, както евентуално плащане на мито и ддс. В най добрия случай тези слушалки излизат около 250 лв от ЕС и качеството на звука и изработката е отлично.

OnEar слушалки със отлична шумоизолация. Освен това шанса да му увредят вътрешното ухо за разлика от тапите е доста по малък.,

Освен това не забравяй факта - че между трябва да се дава възможност да се чуе и реалното предоставяне на такава възможност разликата е огромна.

Иначе всички плачкат, че тая държава не ставала за нищо. И хоп -ей ти тема за пример. Мен ми е малко неудобно но: колко струва колелото тогава, щом търсим такива слушалки!

За някои хора 600 лв са много пари, за други са просто джобни. Има 18 годишни където карат ламборгинита и ферарита в България. Не му знаем възможностите на момчето, в крайна сметка всеки може да си харчи парите както си иска. И според мен закупуването на толкова скъпи in ear слушалки има смисъл само за професионално ползване, когато няма възможност да се ползват друг вид. Но след като желае не виждам проблем-ние сме споменали към какво да се насочи, щом иска нещо качествено, пък той ще си направи избора.

Предполагам че просто искаш да говориш малко глупости и да се пофукаш пред бедните хора, защото мислиш че 600 Лева са много пари  :D , но кой както иска ....

Сега сериозно, аз съм аматьор състезател и карам около 1500км на месец с моето коело. Не ти препоръчвам да слушаш каквато и да било музика докато караш, а да се концентрираш на пътя. Но предполагам че няма да ме пислушаш, тогава ти препоръчвам Bose mie2, Аз ползвам ie2 докато тичам, защото звука е приятен и въпреки музика мога да чувам какво става около мен. 

...

Редактирано от capnemo
кирилица! (преглед на промените)

600 лева ако дам по к*рви до дни ще съм ги забравил ама ако ги дам за слушалки ще ги помня цял живот.

То е хубаво всеки да си харчи парите как намери за добре ама едно е да харчих заработени пари а съвсем друго изпросени от родителите.

Аз лично никога не бих си купил каквито и ще да е слушалки (това да не чуваш около теб може да е с много сериозни последици) и музика в кола слушам понякога като гледам и да не ми заглушава двигателя.

До автора на темата:

Сигурен съм, че като започнеш сам да си вадиш парите, и през ум няма да ти мине за тапи на тези цени! Нооо...сега си ПИЧ, впечатляваш "читателите", правиш впечатление....но докога?

Очаквам отговор, колко си млад преуспяващ бизнесмен, който печели толкова много /в Б-я/ , че се "глези" с тази сума за рождения си ден. Ами поглези приятелката си, родителите си/ако не са те спонсорите/, дори за благотворителност може и да помислиш ...Ако на някой митинг с преобладаващи пенсионери те чуят, ще те убият с камъни!

В краен случай, прати някой лев на Бареков.

Нищо лично, синко!

За 600лева можеш да си наемеш Кондьо да кара колело след тебе и да ти пее атака микс.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.