Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за конфигурация 1400-1500лв + монитор до 300лв

Featured Replies

спокойно... интелските за сега са по-добри , амд са тези които правят иновациите и силно амд прави силен интел. Но да ги видим твоите любимци какво ще направят през 2015 с x86 процесорите им. ;)

може ли да пуснеш снимки като е сглобена?

Любимци ? Говориш типично като поредния кон с капаци.

Има нещо което ако стане публично достояние не ме интересува ни интел ни амд. Говоря за чудовището Эльбрус скоро излиза 4C+ Можеш малко да се образоваш от тук http://mcst.ru/

• Отговори 63
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

може ли да пуснеш снимки като е сглобена?

Ще пусна :) Само да пристигне всичко здраво и читаво :)

С по-кофти волтажи е ама да не ти пука. И да пишеш родителското тяло доволно ли е. ;)

Чудех се аз какво друго да избера и ми се искаше да е комплект. Дано да не прави проблем това напрежение.

Редактирано от wickerman (преглед на промените)

Ще пусна :) Само да пристигне всичко здраво и читаво :)

Чудех се аз какво друго да избера и ми се искаше да е комплект. Дано да не прави проблем това напрежение.

Ако не включваш XMP може и да намалиш напрежението.. Знам само че доста греят тези памети на кингстън.

Любимци ? Говориш типично като поредния кон с капаци.

Има нещо което ако стане публично достояние не ме интересува ни интел ни амд. Говоря за чудовището Эльбрус скоро излиза 4C+ Можеш малко да се образоваш от тук http://mcst.ru/

айде само да не се обиждаме ?

айде само да не се обиждаме ?

Много ми напомняш на един набеден спец, който до преди 1 месец само говореше как на i5 4670k с фабрично охлаждане стигал 5ГХз. Как другите не можели да си монтират охладителите.

След като го разфасоваха се покри като мишок и явно сега се е завърнал с друг ник. Ако може модераторите да са така добри и да проверят дали случайно това не е поредния фантом с 1000 регистрации :>

• Автор

Здравейте, много благодаря за всички мнения и оказаната помощ при сглобяването на конфигурацията. Имам си два броя доволни родителски тела :)) (аз също съм доста доволен, само малко ме изтормози това, че на видеокартата вместо нормален HDMI имаше "мини" такъв). Ето и няколко снимки: 

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.п.Само дето ми трепереха доста ръцете, че снимките ги правих по време на земетресение ;)

Здравейте, много благодаря за всички мнения и оказаната помощ при сглобяването на конфигурацията. Имам си два броя доволни родителски тела :)) (аз също съм доста доволен, само малко ме изтормози това, че на видеокартата вместо нормален HDMI имаше "мини" такъв). Ето и няколко снимки: 

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.п.Само дето ми трепереха доста ръцете, че снимките ги правих по време на земетресение ;)

мда всички го усетихме ;) 

но поздравления за машинката 

1-во ЧЕСТИТО и със здраве да си я ползваш :)2-ро Това захранване ,чува ли се изобщо ? Изобщо чуваш ли целия компютър :D

Захранването няма как да го чуе ама предната перка на кутията определено се чува а тя не единствения нарушител на тишината.

Чудя се може ли да се тикне 140 мм перка отпред?  

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И за какво му е такава огромна кутия ако платката е с размер на кибрит ?

Предполагам ако решиш в бъдеще да купуваш пълноразмерна иначе наистина няма смисъл от N300 сравнена с N200. А в случая е още по-скъпата N400.

пс. Има филтри и малко повече място за охладител.  :)

Редактирано от naruto (преглед на промените)

не знам , аз предложих CM N200 която е micro ATX , но решението си е негово на него ще се смеят :)

wickerman покажи на родителите ти как се издърпва отзад филтъра на захранването за да го чистят от време на време ако се сетят.

• Автор

За да има за какво да се заяждате ;) Следващия път ще гледам като избирам дъното :)

не знам , аз предложих CM N200 която е micro ATX , но решението си е негово на него ще се смеят  :)

Смейте се, радвам се, че съм развеселил малко хората :D

П.п. От тази регистрация не са получавани предложения. Единственият е Ganio, който е предложил тази кутия  ;).

wickerman покажи на родителите ти как се издърпва отзад филтъра на захранването за да го чистят от време на време ако се сетят.

Благодаря за съвета. Ще го направя следващият път като си идвам :)

Редактирано от wickerman (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.