Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за конфигурация 1400-1500лв + монитор до 300лв

Featured Replies

По-добре поръчай от sky, щом мислиш те да сглобяват системата, че за Никем не съм чел много добри отзиви. А най-добре сам да си я сглобиш. Не е изобщо трудно, кутията предлага добри възможности за подреждане на кабелите, а захранването е модулно и ще ползваш само необходимите кабели. Ето едно полезно четиво - Как да сглобим компютър

• Отговори 63
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А кутията идва ли с някакви вентилатори или трябва аз да ги взимам отделно и има ли изобщо смисъл от тях в случая?

2x120mm. http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/n400/ Имаш възможност за добавяне на още но е излишно.

Ами без тези два вентилатора няма да има въздушен поток и в кутията ще е печка.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Чудесно, значи ще бъде с вентилатори. От sky само не ми харесва, че от i5 имат само 4440 и 4570. Странно, но като избрах 4570 да ми влезе в количката и сега не го виждам сред компонените в магазина, а само в моята количка.

Крайна цена 1 041,58 лв.

П.п. Даже така излиза още по-евтино от Никем :)

Редактирано от wickerman (преглед на промените)

Новите процесори и дънни платки ги има само в ценовата листа на Никем та откъдето и да ги поръчваш ще трябва да изчакаш ако държиш на тях.

Всъщност тази седмица може и да ги проима не съм проверявал. Колкото до I5 няма никакво значение кой ще вземеш освен като цена. Препоръчвам ти най-евтиния 4440.

Виж от към дъно освен слотове и т.н. аудиото например също бива различно та му отдели повече внимание при избора. Но едва ли ще има по-изгодно от избраното.

• Автор

Проблем ми е времето на мен. Само 1 седмица ще съм във България и за това нещата трябва да станат възможно най-бързо, така че ще се ориентирам към 4440, както предложи. Благодаря за помощта! :clap:  :wors:

Редактирано от wickerman (преглед на промените)

Аз пък не бих. TN матрица, лъскав дисплей, изобщо няма място за сравнение с P серията на Dell.

Но 1ms време за реакция, но е въпрос на предпочитания.

Имаш ли идея за какво говориш? Но айде да не се заяждам ще ти отговоря така... 

Става дума за компютъра на родителите ми. Компютъра се ползва главно за интернет, музика и филми. Аз от време на време като се прибирам играя по някоя игра на него от сорта на FIFA или PES.  :)

А сега ми кажи какво го бърка времето за реакция което дори да е реално е незабележимо а е за сметка на качеството на изображението?

По-добре качествена матрица и добро зрение ;)Редакция: Аз от 3 години си блъскам главата над един лъскав екран - еми на никого не бих го пожелал.

Редактирано от Игнатов (преглед на промените)

защо му е 2133 мхц рам...?

не мисля че предложенитето ти е съобразено с нуждите му ,

една i3 ка и 750ti ще са му достатъчни.

Не думай. Сакат i3 който ще спъва на всяка крачка видеокартата :>

Не думай. Сакат i3 който ще спъва на всяка крачка видеокартата :>

все пак е по добър от всички 4 тириядрени амд та , и дори тези fx 63xx  ;) 

все пак е по добър от всички 4 тириядрени амд та , и дори тези fx 63xx   ;) 

За мен процесор е от I5  нагоре и от FX83** нагоре. Останалото е леш, създаващо само проблеми на притежателите си. 

Да в еднонишкови операции, но когато трябва да се изпълняват многонишкови ще се насере :>

• Автор

Някой, може ли да ми каже как точно става плащането при поръчка от sky?

И аз съм чувал...... 

Виктатор, някога изобщо ползвал ли си нещо от новите високи серии на АМД?

• Автор

Мисля, че темата "AMD vs Intel" се намира някъде другаде :) Конфигурацията е избрана и поръчана, темата може да се счита за приключена. Благодаря на всички отзовали се :)  :beer:

П.п. Само RAM паметта като я поръчвах, я нямаше в Скай и взех "Kingston HyperX BEAST 8GB (2x4GB), DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V, XMP". Дано да не съм сбъркал.

Мисля, че темата "AMD vs Intel" се намира някъде другаде :) Конфигурацията е избрана и поръчана, темата може да се счита за приключена. Благодаря на всички отзовали се :)  :beer:

П.п. Само RAM паметта като я поръчвах, я нямаше в Скай и взех "Kingston HyperX BEAST 8GB (2x4GB), DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V, XMP". Дано да не съм сбъркал.

Е, щом всичко е приключено, значи може да посмамим още малко, докато ни изгонят. Не те бърка, нали?

Винаги може още да се спами докато не и теглят ключа :D

• Автор

Е, щом всичко е приключено, значи може да посмамим още малко, докато ни изгонят. Не те бърка, нали?

Щом като имате свободно време и желание :)

Да в еднонишкови операции, но когато трябва да се изпълняват многонишкови ще се насере :>

спокойно... интелските за сега са по-добри , амд са тези които правят иновациите и силно амд прави силен интел. Но да ги видим твоите любимци какво ще направят през 2015 с x86 процесорите им. ;)

Щом като имате свободно време и желание :)

може ли да пуснеш снимки като е сглобена?

С по-кофти волтажи е ама да не ти пука. И да пишеш родителското тяло доволно ли е.  ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.