Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпдейти след преинсталация на Windows 7

Featured Replies

Аз казах ASUS LIVE UPDATE ама няма кой да чете :)

А ти сигурна ли си ,че теглиш драйвери за 64 битова ОС?Това че ти го разпознава като друг модел не е проблем,просто при някои само процесорите са различни

Кой знае от къде е теглила бозата,може и да има стикер на лаптопа си със оригинален ключ и да не знае :)

• Автор

Леле вие ме взехте на подбив обаче. Може ли малко по-сериозно? Всичко съм проверили преди да го тегля и да-за 64-битова система тегля всичко. А Уиндоус е свален от замунда, като е оригинален, активиран и абсолютно чист, без подобрения. Моделът го уточних, долу на лепенката пише Х54Н, а препоръчаната Live Update Utility ми показва K54HR.Колко пъти трябва да го напиша? Няма на кого да го дам тук и ще е хубаво да се абстрахирате от половите си стереотипи, моля. На мен никак не ми е забавно, защото не се справям и всички предложени съвети ги изпълнявам стриктно, а не се получава.

Редактирано от I'm Your Storm (преглед на промените)

Леле вие ме взехте на подбив обаче. Може ли малко по-сериозно? Всичко съм проверили преди да го тегля и да-за 64-битова система тегля всичко. А Уиндоус е свален от замунда, като е оригинален, активиран и абсолютно чист, без подобрения. Моделът го уточних, долу на лепенката пише Х54Н, а препоръчаната Live Update Utility ми показва K54HR.Колко пъти трябва да го напиша? Няма на кого да го дам тук и ще е хубаво да се абстрахирате от половите си стереотипи, моля. На мен никак не ми е забавно, защото не се справям и всички предложени съвети ги изпълнявам стриктно, а не се получава.

И откъде си толкова сигурна, че уин е оригинален и "чист" ?

Недей да теглиш никакви драйвер пакове  защото не ти трябват изобщо тия бози. Влизаш си в сайта на Асус за  модела и си сваляш следните неща за 64 битова 7-ца:

1. VGA версията  на драйвера ти е V8.15.10.2361

2. AUDIO версията на драйвера ти е V6.0.1.6438

3. Chipset версията на драйвера ти е V9.2.0.1021

4.  LAN версията на драйвера ти е V1.0.0.35

5. Card Reader версията на драйвера ти е V1.2.0117.08443

6. Wireless версията на драйвера ти е V14.1.1.3

Ако след това нямаш нет аз трамвай ше стана.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Така, след целия апокалипсис беше установено, че моделът ми е K54HR.Продължението е ясно xD Ще пиша по-късно за развоя на нещата.

Баси сапунената сага ,момиче по торент тракерите няма Оргинални Джамове само пиратки има!За модела ти казах буквите може да са различни само защото процесора е различен.Аз съм преинсталирал всякакви лаптопи досега проблем като твоя не съм срещал

Така, след целия апокалипсис беше установено, че моделът ми е K54HR.Продължението е ясно xD Ще пиша по-късно за развоя на нещата.

Може би тук е разковничето.

Твоята видео карта е на ATI, а не на Intel, както до сега предполагахме.:

http://prikachi.com/images.php?images/483/7343483D.jpg

Ще трябва да си изтеглите драйверите от тук:

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K54HR

• Автор

Може би тук е разковничето.

Твоята видео карта е на ATI, а не на Intel, както до сега предполагахме.:

http://prikachi.com/images.php?images/483/7343483D.jpg

Ще трябва да си изтеглите драйверите от тук:

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K54HR

Да, точно от там изтеглих всичко и след хиляда рестарта оправих кашата. Ето и кой Уин точно съм инсталирала, препоръчвам го: Microsoft Windows 7 Ultimate x86-64 bit English Service Pack 1 Retail 2DVD's (ORIGINAL) [2013] (от замунда) Всъщност в торента са два-х86 и х64.

Благодарско на всички, включили се в процеса, оказа се, че никой нищо не е сбъркал и проблемът бил толкова прост.

Редактирано от I'm Your Storm (преглед на промените)

Ще използвам тази тема защото проблема ми е горе-долу същия. Вчера си купих лаптоп Asus X550LC . Инсталирах си 7-ца х64, и отивам във сайта на асус да си търся драйвърите. Пиша си модела, обаче ми излизат само за 8-ца и други. Няма за 7-ца. Та въпросът ми е само 8-ца ли мога да сложа или да пробвам със друг модел от тази серия поне за лан-а?

Кажи каво не ти е разпознало и да видим  ня някой сходен модел за драйвер. А може да пробваш и с тези Asus X550LC Drivers Download for Windows 7, 8, XP, Vista

Понеже тоя сайт  ше те ката да си сваляш  програмата им  може да пробваш да намериш самите версии на драйверите по номерацията.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Свалих си драйвър за лан на X550LA и пуснах интернет поне. Аз тази програмка я изтеглих и си мислех, че ще ми свърши работа, но иска да я купя  :no-no:

Иначе никакви драъвъри нямам, понеже лаптопа си върви с драйвъри само за 8-ца, а нещо не ми харесва тя. Сега ще пробвам с Driverpack solution да видим какво ще стане

Свалих си драйвър за лан на X550LA и пуснах интернет поне. Аз тази програмка я изтеглих и си мислех, че ще ми свърши работа, но иска да я купя  :no-no:

Иначе никакви драъвъри нямам, понеже лаптопа си върви с драйвъри само за 8-ца, а нещо не ми харесва тя. Сега ще пробвам с Driverpack solution да видим какво ще стане

Ако решиш да ползваш Driverpack solution избери менюто Expert Mode и инсталирай само липсващите драйвери. Не обновявай вече наличните ако ти предложи програмата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.