Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung Galaxy Note N7000 или Nokia Lumia 1320 ?

Featured Replies

Здравейте! :) Кой от тия телефони е по-добър - Samsung Galaxy Note N7000 или Nokia Lumia 1320 ?

Редактирано от Aydin Mehmed (преглед на промените)

Бате, моите уважения към теб и желанията ти, но за да вървят нещата между двама души (тоест между теб и опитващите се да помагат в този раздел), уважението трябва да е взаимно.

В рамките на месец и половина събираш мнения за няколко телефона:

http://www.kaldata.com/forums/topic/225921-nokia-lumia-625-или-motorola-moto-g/#entry2828823

http://www.kaldata.com/forums/topic/226169-мнения-за-samsung-galaxy-grand-duos/#entry2832916

http://www.kaldata.com/forums/topic/226900-samsung-galaxy-s4-или-sony-xperia-z/#entry2848376

Samsung Galaxy Grand Duos, Nokia Lumia 625 или Motorola Moto G, Samsung Galaxy S4 или Sony Xperia Z и Samsung Galaxy Note N7000 или Nokia Lumia 1320.

Наистина ли се луташ толкова и в живота, както не можеш да избереш апарат или просто използваш мненията ни за някой блог твой, маркетингово проучване или друго социологическо проучване?!?!

Дори да приемем, че ти е трудно да избереш, то поне го прави в една тема, защото никой не те спира да кажеш човешки "Хора, отказах се от тоя и тоя модел, дайте сега да поговорим за онзи и другия".

Примерно...

Ти си знаеш, то така не е гот.

• Автор

Аз всеки месец сменям телефони . Така че това ми е хоби ,но ако съм ви безпокоил извинявам се и повече няма да пиша в този форум :)

Аз всеки месец сменям телефони . Така че това ми е хоби ,но ако съм ви безпокоил извинявам се и повече няма да пиша в този форум :)

Никой не е обезпокоен, но в крайна сметка във всяка тема нищо не пречи да напишете един последен пост "Избрах едикойси модел".

А и ако допълните и малко впечатления замислете се колко полезна тема ще се получи за някой друг, който търси или се колебае за същия модел.

Форема е за това - да се пише в него и да си помагаме.

Затова написах да покажете нужното уважение и към хората, които се опитват да ви помогнат с мнение, а не само да консумирате тази помощ наготово.

Обратна връзка му се казва в някои среди на това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.