Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с избора за MTB колело

Featured Replies

Имам един въпрос до всички занимаващи се с планинско колоездене.От много време се чудя какво колело да си купя.Конкретно за DH.Бюджетът ми е не повече от 1200лв....не е казано колелото да е българска фирма.БЛАГОДАРЯ!!!

Виж на Вивело моделите!

1200 лева (и повече) обикновено струва само рамка за DH, толкова са малко даже и за сериозно hardtail колело.Втора употреба според мен не върви да се купува, тъй като този тип каране предполага натрупване на умора в материала и следователно по-скорошното счупване.

Ей този красавец ти препоръчвам, но е доста над бюджета:

Публикувано изображение

За тези парички няма да намериш качествен bike за DH. Можеш да си вземеш с твърда рамка, но не е същото. 

А моя фаворит за тази година(и любими като марка):

Публикувано изображение

Предвид ограниченият бюджет - то трябва да мислиш твърда рамка. Което го прави не точно за DH но не значи, че няма и да стане.На Сопот съм виждал да мъчат Блокхед със 150 мм двукоронна (не са един или двама такива).Трябва ли задължително да е цяло колело, но може ли да си вземеш частите и да си ги сглобиш?Вземи си рамка RAM HT-2, вземи някаква 130 мм вилка, за предпочитане на Марзочи, Рок Шокс, Фокс, но и на Дуро (Сантуур) и други може.Слагаш едно средно на шлици, едни VP курбели и педали. Водач за веригата задължително, щом ще караш DH.СРАМ скорости, лостчета. Спирачки за предпочитане на Авид, в този бюджет само механични ще можеш да вкараш. 180 мм ротори.И с малко поорязване, така, в 1200 лв ще се вкараш и ще останеш доволен от резултата.

• Автор

Честно казано ми се ще да е цяло колело.Загледах се в сайтове и открих Specialized Demo 8 Carbon за 2400лв.Когато го видях много се зарадвах,но си помислих, че частите ще са прохабени.Въпреки това мисля да се срещна с продавачът и да преценя на място.

Честно казано ми се ще да е цяло колело.Загледах се в сайтове и открих Specialized Demo 8 Carbon за 2400лв.Когато го видях много се зарадвах,но си помислих, че частите ще са прохабени.Въпреки това мисля да се срещна с продавачът и да преценя на място.

Я дай да в видиме тази обява.
  • Автор

Е това мисля че беше ама на съм сигурен,защото това дето го гледах беше синьо.Та значи то се намира в сайта OLX и като напишете в търсачката Specialized излиза.

Дай един нормален линк като хората, няма ние да ти вършиме работата...Това ли е колелото: Specialized Hardrock Sport???Защото това ми излиза на мен като "синьо"...

Намерих го:http://www.buycycle.bg/post/57Извинете,че ви подлъгах със сайта:-) .

Абе, пич... Ти погледна ли от кога е обявата???

Публикувана на 2011-05-03

Малко 3 години са минали от тогава...

Обаче не пише дали е купено,така че.....

Пише, пише...

Публикувано изображение

Червеният надпис в дясно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.