Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си настроя уредбата да има бас

Featured Replies

И кое от това, което казах е глупост ?

Редактирано от jerk (преглед на промените)

• Автор

Все още не разбрахме модела на въпросната уредба (трябва да го пише на табелката и)...

Към автора погледнете, да не сте сбъркали поляритета на тонколоните (+ и -) като си ги свързали към нея.

Ако е със щипки: обикновено кабелчето със линийка (черна , червена) е плюса.

В този случай може да очаквате да нямате Bass.

След което, настройвате звуковите настройки на уредбата: за Bass, усилване на Bass-и, еквалайзери и прочие.

Нулирате всички настройки на еквалайзера на звуковата карта, и на музикалния плеър с който слушате музика.

След което пускате една песен с повече Bass, слушате дали има подобрение.

Ако ли не събирате парички, взимате един подходящ усилвател и тонколони (може и втора ръка) с съответната мощност.

Модела го казах по рано SHARP CD-C470H да имам отзад захват с щипки и от колоните черна и червена жичка която направо се навира вътре в отвора и след това например червен кабел - мушкам в отвора на червената щипчица и отпускам мисля че така като си ги наврях бяха точни.Да имам еквалайзер и да се уточня нещо като профили NORMAL , BYPASS , PHANTOM както и още някой , но проблема е че само при Bypass тръгва връзката с компютъра в колоните.Когато сложа слушалките и пусна който и да е профил всичко тръгва , но не се чува в колоните , а при тези профили наистина има бас който може да задоволи един човек.

Мъжки като сложиш слушалките и ти спира звука в колоните моментално защото така и трябва да бъде.

• Автор

Мъжки като сложиш слушалките и ти спира звука в колоните моментално защото така и трябва да бъде.

Добре , но защо като си натисна Bypass-а хем на слушалките хем в компакдиска се чува ? 

В какъв компактдиск  се чува бре човече ?  Ако имаш  опътване към тая уредба го разлисти да видиш кое за какво е  и как се ползва.От де да те знаем какво натискаш  и къде натискаш :)  Избери си на какво да слушаш (слушалки,колони) и се кефи. Нито ти знаем уредбата каква е нито какви са тия функции в нея и за какво са. Нормалните уредби и усилватели  си имат АUX и изход отзад да си мушнеш кабел с чинчове  към компютъра без да ръчкаш тук и там .Това е един  кабел от 3 лева който се ползва  и  с него се връзват уредби и усилватели  към лаптопи и компютри . Мушкаш черната букса в зеления изход на звуковата карта а чинчовете са ти в уредбата и това е . Нема байпаси,майпаси и други шашкании.  Нулираш си еквилайзера на уредбата и си настройваш еквилайзера на плеар който ползваш  и те това ти е цялата философия и дилема в твоя случай.

Публикувано изображение

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

В какъв компактдиск  се чува бре човече ?  Ако имаш  опътване към тая уредба го разлисти да видиш кое за какво е  и как се ползва.От де да те знаем какво натискаш  и къде натискаш :)  Избери си на какво да слушаш (слушалки,колони) и се кефи. Нито ти знаем уредбата каква е нито какви са тия функции в нея и за какво са. Нормалните уредби и усилватели  си имат АUX и изход отзад да си мушнеш кабел с чинчове  към компютъра без да ръчкаш тук и там .Това е един  кабел от 3 лева който се ползва  и  с него се връзват уредби и усилватели  към лаптопи и компютри . Мушкаш черната букса в зеления изход на звуковата карта а чинчовете са ти в уредбата и това е . Нема байпаси,майпаси и други шашкании.  Нулираш си еквилайзера на уредбата и си настройваш еквилайзера на плеар който ползваш  и те това ти е цялата философия и дилема в твоя случай.

Публикувано изображение

С същият кабел съм си свързал уредбата към компютъра , за 3 пъти не мисля да казвам името на уредбата да си прочел внимателно , доколкото упътване от уредба преди 20 год . няма да търся по рано ми бе отговорил едно момче че уредбата е слабичка е може би това е проблема. :)

Да имам еквалайзер и да се уточня нещо като профили NORMAL , BYPASS , PHANTOM както и още някой , но проблема е че само при Bypass тръгва връзката с компютъра в колоните.Когато сложа слушалките и пусна който и да е профил всичко тръгва , но не се чува в колоните , а при тези профили наистина има бас който може да задоволи един човек.

Профилите на този еквилайзер:  Нормал-използва еквилайзера.Байпас е когато сигнала минава директно,без корекция.Фантом се използва за смесване на няколко звука(например с микрофон)...

А добър ден!

С същият кабел съм си свързал уредбата към компютъра , за 3 пъти не мисля да казвам името на уредбата да си прочел внимателно , доколкото упътване от уредба преди 20 год . няма да търся по рано ми бе отговорил едно момче че уредбата е слабичка е може би това е проблема. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.