Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте, решил съм да боядисвам кутията на компютъра от вътрешната страна, защото отвън е лъскаво черна а отвътре е обикновения сив цвят. Мисля да я боядисам със спрей черен мат като изрежа и разни щампи от хартия, като за целта ще използвам втори спрей цвят електриково зелено, за да направя малко дизайн. Въпроса ми е дали ще се получи добре? И каква марка спрей ще ми препоръчате и къде мога да го закупя в град Варна? На снимката е кутията, за която става въпрос.

post-321139-0-23560300-1401615826_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То вярно, че всеки си странни желания, но поради каква причина ще правиш това упражнение. Ще използваш компютъра по предназначение или ще го носиш на модно ревю.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То вярно, че всеки си странни желания, но поради каква причина ще правиш това упражнение. Ще използваш компютъра по предназначение или ще го носиш на модно ревю.

Правя го за мое лично удоволствие, няма да го нося на модно ревю, но искам да изглежда така както аз искам, няма друга причина. Иначе си го ползвам по предназначение. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти си знаеш. Естествено не го приемай като критика. Не мога да ти предложа боя. Трябва да се знае какво е покритието на  ламарината и дали ще може да се боядиса добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти си знаеш. Естествено не го приемай като критика. Не мога да ти предложа боя. Трябва да се знае какво е покритието на  ламарината и дали ще може да се боядиса добре.

Нямам представа какво е покритието и дали има слой боя или лак, но мисля, че е просто ламарина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нямам представа какво е покритието и дали има слой боя или лак, но мисля, че е просто ламарина.

Ами действай тогава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

.... каква марка спрей ще ми препоръчате?

Щом е за боядисване от вътре,където няма кой да го вижда,както и да повреди боята,има ли значение марката на боята според теб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом е за боядисване от вътре,където няма кой да го вижда,както и да повреди боята,има ли значение марката на боята според теб?

Мисля да сложа прозрачен капак, така че това отвътре ще се вижда,  а и задната част на компютъра също ще се боядисва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Относно електриковото зелено, поне аз не съм виждал такава боя на спрей. Макар, че сега вече всичко има по магазините. Успех в начинанието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От дъното май няма да се вижда :Д

Не знам дори какво точно имаш предвид, но аз пуснах темата, за съвети, а не за глупави шеги.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дори какво точно имаш предвид, но аз пуснах темата, за съвети, а не за глупави шеги.

Ще боядисваш кутията от вътре нали?Там където слагаш дъното и захранването. Как ще ти се виждат украсите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В близкия строителен хипермаркет съм 100% убеден че се продават поне 2-3 вида спрей

Практикер, Бриколаж, Баумакс или там каквото има във вашия град. Има електриково зелено, оранжево и всякакви ярки цветове.

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обезмасляването и обезпрашаването на повърхностите са задължителни преди боядисването. 

Относно боята - избора е голям, та според джоба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В близкия строителен хипермаркет съм 100% убеден че се продават поне 2-3 вида спрей

Практикер, Бриколаж, Баумакс или там каквото има във вашия град. Има електриково зелено, оранжево и всякакви ярки цветове.

Публикувано изображение

Мерси за информацията.

Обезмасляването и обезпрашаването на повърхностите са задължителни преди боядисването. 

Относно боята - избора е голям, та според джоба.

Засега няма да я пипам, защото не ми остава време, но като реша ще го взема под внимание. А относно обезмасляването става ли с етилов спирт 99%?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...