Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

CD Плеър за автомобил

Featured Replies

Здравейте! Какъв CD Плеър бихте ме посъветвали да си купя. Изискванията ми са да има добра захранваща мощност(поне 4х45), usb букса на предния панел и изход за усилвател(който поне на този етап няма да се използва, но добре е да го има защото може cd-то да се използва за друга кола). Бюджета който мога да отделя е около 100 лева до 120 максимум. Първоначално си мислех за Pioneer за 100 лева, който реално ще ми върши работа и отговаря на изискванията ми. Но като разгледах има марки като Neo, Sang и подобни, които за същите пари ги има с +дистанционно, bluetooth, а намерих и модел с дисплей за mp4 клипове.Какво бихте ме посъветвали дали да заложа на някоя по стабилна марка, малко по-орязана от към екстри или обратното по-евтин или на същата цена плеър, но от производители като Neo, Sang и тнт. Знам, че е относително, но кой вариант е по-разумен.Малко дълго стана, но предполагам, че разбрахте за какво става на въпрос ;)

Какъвто и плеър да си вземеш за 100-120 лева ще ти върши работа. Но аз давам 1 гласа за Pioneer.

първо тия с дисплея за mp4 клиповете не са много качествени ! по не аз съм имал поне 3 таквиа,с различн марки и на 3 те проблема беше-

един и същ. то е че след извесно време почват да ти кръшка укото за расчита на на самия диск ! 

Neo, Sang при тях па мно бързо им се разваля моторчетата който вартят диска !

и яз съм (ЗА) Pioneer много добро испалнение и няма да имаж никви ядове с него ;)

Бягай далече от Neo и Sang. Мой познат си купи такъв Sang за буса да му вдига джангър. Е повярвай ми действително вдига джангър. Качеството на звука е под всякаква критика /сравнено със JVC - свалено за проба от лекия автомобил/. Тунера не може да хване половината радиостанции, които се ловят в региона. Иначе има куп шукарийки /дистанционно, блутут, екрана мига, като коледна елха/, но не струва. Разгледай Blaupunkt в Техномаркет. Има добри CD-та за нищо пари.

Ти кола ли ще караш или клипове ще гледаш? Купуваш си каквото и да е, и бездруго са направени колкото едва да си изкарат гаранцията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.