Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за тример

Featured Replies

Здравейте обмислям да си купя тример и искам да попитам понеже не съм си обезкосмявал тялото до сега дали този вариант е по - добър от обиквовено бикче.Четох малко че уж не дразни кожата и става бързо а и не боли.Спрял съм се на този модел понеже е пише че няма нужда от смазка има 2 години гаранция и е на добра цена.Какво ще ме посъветвате?

Редактирано от Milen Spasov (преглед на промените)

Предлагам вместо газ(много мирише) купуваш газова(пропан-бутан)   горелка около 10лв.струва и я слагаш на туристическа бутилка - тук въобще не ти трябва смазка а гаранцията е по голяма, 

Човека ви пита най-културно нещо,а вие за мезе го взехте(на чужд гръб и сто тояги са малко,май нещо такова се получава).Към автора на темата:Аз лично не съм доволен от тримерите,но зависи какъв резултат искаш да постигнеш.Искам да кажа,че смених два(не бяха на Филипс)понеже,макар и малко,оставят къси косъмчета.Ако искаш просто да подкастряш,ще ти свърши работа,за абсолютно гладко.............не съм сигурен.Поздрави

• Автор

Човека ви пита най-културно нещо,а вие за мезе го взехте(на чужд гръб и сто тояги са малко,май нещо такова се получава).Към автора на темата:Аз лично не съм доволен от тримерите,но зависи какъв резултат искаш да постигнеш.Искам да кажа,че смених два(не бяха на Филипс)понеже,макар и малко,оставят къси косъмчета.Ако искаш просто да подкастряш,ще ти свърши работа,за абсолютно гладко.............не съм сигурен.Поздрави

Аз се притеснявам да не почнат да растат твърде бързо при теб колко често се налагаше?

О,много зависи от окосмяването.При мен лично е по-рядко,но виж имам колега прекарва се през ден/два.

малко е гадно, питащите мъже за обезкосмяване, да са повече от питащите жени....ма мода, кво да праиш..........преди време, питам дъщеря ми, що не излиза, че станало 21 часа, пък тя ми вика, че на нейното гадже му трябвали 2 часа да се епилира и гелоса+разни гланцове за нам си кво....при следващата сбирка с родителите на напудрения "мъжага" откровено им казах, да му запрат гримовете, що некоа нощ моа го опънем, ако го заварим пред наща къща...

Редактирано от rulom (преглед на промените)

• Автор

малко е гадно, питащите мъже за обезкосмяване, да са повече от питащите жени....ма мода, кво да праиш..........преди време, питам дъщеря ми, що не излиза, че станало 21 часа, пък тя ми вика, че на нейното гадже му трябвали 2 часа да се епилира и гелоса+разни гланцове за нам си кво....при следващата сбирка с родителите на напудрения "мъжага" откровено им казах, да му запрат гримовете, що некоа нощ моа го опънем, ако го заварим пред наща къща...

Е да така е но все пак не ние диктуваме модата.

Е те тука обърка двата щата.Кой ти говори за пудрене,мазане,гримиране и т.н.Това е просто обезкосмяване(лична хигиена),както се подстригваш,както си бръснеш брадата и мустаците,мишници и т.н.Поздрави

П.П.А пудренето го остави на жените ;) 

• 1 година по-късно...

Навремило и аз да взимам нещо ново за брада и тяло. Очаквам вашите препоръки. Държа да може да може да се ползва и на кабел, че ми е писнало като падне батерията да псувам. Кое е най-доброто за 50-100лв.?

Предлагам вместо газ(много мирише) купуваш газова(пропан-бутан)   горелка около 10лв.струва и я слагаш на туристическа бутилка - тук въобще не ти трябва смазка а гаранцията е по голяма, 

Рано е за пърлене на прасетата, поне Коледа да наближи :) !

Сега е време за море и тримирите са на мода.

Този тример дето е посочил питащия е добър и върши работа - не дере като машинките за подстригване.

ЕЕееее, ама много си груб  :)

ff235bce760fa5bf.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.