Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Буфер с колони

Featured Replies

Зравейте...

Чудя се какъв буфер с колони да си взема? Не ми трябва нещо мощно, което да ми кънти в главата. Просто търся нещо евтино до около 130лв. (max). Много добре знам, че за тези пари едва ли ще се намери нещо добро, но в момента използвам колонки на 6 години, които са купени за 15лв, така че каквото и да е, ще е по - добре от това. Приятел на скоро си купи такива: https://www.technomarket.bg/products/09071966/philips-spa5300-multimedia-speaker

и ми хареса как звучат. Силен звук, добър бас (за тези пари, разбира се)... Мислех направо такива да си купувам, но реших да поразгледам в сайтове, като pazaruvaj.com и там също има доста добри предложния. Вие как мислите? Или по - скоро, кажете кое за вас е най - доброто предложение за тези пари. 

И нека се уточним! - Не правя тази тема, за да ми предлагате колони и буфери за по 1000лв.+, а за да ми предложите най - доброто за тази цена. Благодаря предварително за отговорите! 

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=526008&scenario=&productarea=P11020301&detailScenario=Kompyutarni-tonkoloni-EDIFIER-M3300SF-/2.1 

Аз съм с тези, изчистен звук, сравнително добър бас и бутонче за контрол на бас-а. Тези на твоя приятел също не са лоши :)

П.П. Даже като се загледам тези, които мислиш да си вземеш са по-добри 

Редактирано от Wildzet (преглед на промените)

• Автор

Вземи си една уредба, не се занимавай с глупости.

Ок. Уредба. Дай ми линк към някоя. И да е възможност над 1000лв. Абе писал съм, че търся ш*бан буфер с колони. Най - мразя е такива, като тебе, да не пишат по темата и да се правят на много компетентни. Ако някой ще препоръчва нещо, да препоръчва буфери с колони, а не да отговаря е така, само да има там нещо и да си трупа постове за някви си скапани рангове и глупости. 

Edifier X600

Разгледайте и другите модели на Microlab в този ценови диапазон.(до 130 лв)

Съветвам  Ви да си изберете аудио системка на който кутиите да не са направени от пластмаса (особено отнасящи се за "сателитите").

И едно по различно предложение, ако обичате да слушате повече музика (класическо стерео 2.0):

Edifier R1280T

Edifier R1600T Plus - по добри от предния модел, но със 9 лв. повече от бюджета (ако е проблем). Пак са мониторни, характеризиращи се с по високо качество на звука.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Ок. Уредба. Дай ми линк към някоя. И да е възможност над 1000лв. Абе писал съм, че търся ш*бан буфер с колони. Най - мразя е такива, като тебе, да не пишат по темата и да се правят на много компетентни. Ако някой ще препоръчва нещо, да препоръчва буфери с колони, а не да отговаря е така, само да има там нещо и да си трупа постове за някви си скапани рангове и глупости. 

Да ти кажа честно тия на приятели най ми харесаха. ;)

• Автор

Edifier X600 Разгледайте и другите модели на Microlab в този ценови диапазон.(до 130 лв)Съветвам  Ви да си изберете аудио системка на който кутиите да не са направени от пластмаса (особено отнасящи се за "сателитите").И едно по различно предложение, ако обичате да слушате повече музика (класическо стерео 2.0):Edifier R1280TEdifier R1600T Plus - по добри от предния модел, но със 9 лв. повече от бюджета (ако е проблем). Пак са мониторни, характеризиращи се с по високо качество на звука.

Така. Благодаря за мнението, оценявам го. Имам няколко въпроса, ако не са проблем, ще се радвам да отговориш. Каква е разликата м/у 2.0 и 2.1? Защо дървените са по - добри от пластмасовитe?

Така. Благодаря за мнението, оценявам го. Имам няколко въпроса, ако не са проблем, ще се радвам да отговориш. Каква е разликата м/у 2.0 и 2.1? Защо дървените са по - добри от пластмасовитe?

Най просто обяснено:

2.0 са две тонколони. Моделите от последните два линка, имат по два говорителя на всяка тонколона: единият е за ниските честоти (бас), а другият за високите и средите.

Докато 2.1 са общо три тонколони. Субуфер-а е за ниските честоти (един говорител). Сателитите имат по един или два говорителя (всяка) за средите и високите.

Както сами се досещате при класическото стерео 2.0 имаме по добро разпространение bass в стаята която се намира системката.

Относно материала ,който е ползван за изработката на кутиите, дървените/mdf/пдч, са за предпочитане ,тъй като имат по добра акустика от пластмасовите.

т.е. съответно по добър звук.

Има активни тонколони, на които може да се включат повече от един източник на звук: например компютър и телевизор, без да е нужно разкачане на кабели.

Примерите са двете предложения мониторни 2.0 тонколони( по горе).

Лично притежавам x600 и съм доволен ,относно качеството на звука. Но пак казвам предпочитам 2.0 тонколони за музика отколкото 2.1.

Забележка, ако искате да имате силен звук  (и за вдигане на джангър) и ниско честотен звук (любителите сте на bass), по добре се насочете към тонколони + усилвател (не активни тонколони които са 2.1 и 2.0- горе изброените). Или в краен случай уредба с повечко ватове.

И най важното отивате на място да ги чуете и видите!

• 4 седмици по-късно...

Това е моето предложение

https://jarcomputers.com/p_SPCREATT3150W

Creative Т3150W2.1 Bluetooth Wireless Speaker SystemThe ideal speaker system for wireless music listeningEnjoy your music wirelessly with the Creative T3150 Wireless 2.1 speaker system. Equipped with Bluetooth® wireless technology, it works with compatible Bluetooth-enabled stereo devices such as mobile phones and laptops, providing additional connectivity on top of the usual wired connection. The satellites feature Creative's Image Focusing Plate (IFP) design that facilitates a wide acoustic sweet spot with improved sonic directivity to the listening area, giving music more focus and preserving tonal accuracy. The powerful, custom-tuned down-firing subwoofer gives your music a boost that is sure to delight your senses. The speaker system, which includes a convenient wired remote control, makes a perfect addition to any study or bedroom.Pair with any compatible stereo Bluetooth deviceWirelessly stream music from any compatible stereo Bluetooth device, such as your mobile devices or notebook, from a range of up to 10 meters from the speaker.

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.