Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питане за температура в хладилник

Featured Replies

Така както си го написал, излиза, че фризера трябва да поддържа  -1, -5, -15....до -18 гр., което не е вярно.

Сега се пирам, дали нямаш такъв фризер,или си виждал такъв, на който да се насторийват градусите, от  -1гр .. Температурата в фризера е от -15гр до -25гр. .  При -18гр е идеалната температура за съраняване на продукти .Затова регулатора е най-добре да се постави на 2 или 3.

Цела одисея с тоя хладилник! Хората за това дават книжка с упътване и описание работата на продукта.

Всичко е относително:

- Околната температура при коята се използва продукта

- Наличие на готварски печки в близост до продукта

- Дебелината и качеството на изолационният материл

- Качеството на самият продукт

- Колко често се отворят и затварят вратите на продукта

- Колко дълго стоят отворени вратите на продукта

- Температурата на поставените ястия и продукти за охлаждане

- Разбирането за енергиина ефективност на собственика

Всичко това влиае!!!

В моя хладилник нещата са:

- Хладилна част 10с

- Фризерна част - 22с

Термостата през зимата ми стои на позиция 2, а през лятото на позиция 3

• Автор

Цела одисея с тоя хладилник! Хората за това дават книжка с упътване и описание работата на продукта.

Всичко е относително:

- Околната температура при коята се използва продукта

- Наличие на готварски печки в близост до продукта

- Дебелината и качеството на изолационният материл

- Качеството на самият продукт

- Колко често се отворят и затварят вратите на продукта

- Колко дълго стоят отворени вратите на продукта

- Температурата на поставените ястия и продукти за охлаждане

- Разбирането за енергиина ефективност на собственика

Всичко това влиае!!!

В моя хладилник нещата са:

- Хладилна част 10с

- Фризерна част - 22с

Термостата през зимата ми стои на позиция 2, а през лятото на позиция 3

10 градуса са напълно нереални да са в хладилника.Как може да мислиш,че е нормално?Всичко би се развалило.Все едно пролетно време да си държиш навън продуктите.Максимум 8 градуса е нормалното!А по другите въпроси,книжка имам,в която няма абсолютно нищо по въпроса за температурите!

Да и аз така знам най-долу е 2-3 градуса,а горе към 8.Само,че тея градуси нормално ли е да варират,т.е.където е 2 от време на време да стават 9-10?Аз не мисля,че е нормално!

Да не си го пък залепил за стената и от там компресора да прегрява от липса на охлаждане.Би било добре отзад и от двете страни да има около 15-20 см.растояние-пише го в книжката.Няма ли нормално охлаждане...няма как да работи нормално.Като истине компресора сваля на 2 градуса а като прегрее тези два стават на 10 градуса. :)

• Автор

Да не си го пък залепил за стената и от там компресора да прегрява от липса на охлаждане.Би било добре отзад и от двете страни да има около 15-20 см.растояние-пише го в книжката.Няма ли нормално охлаждане...няма как да работи нормално.Като истине компресора сваля на 2 градуса а като прегрее тези два стават на 10 градуса. :)

Ами до сега имаше мисля 5 макс 10см,сега направих да е,както казвате.Но то така става доста раздалечено от стената,но дано пък да е от полза!

По- скоро виж дали не е запрашен кондензатора (питата отзад), почисти го с прахосмукачка. И да искаш, не можеш да нарушиш вентилацията с плътно залепяне до стената, защото конструктивно е направено да не може.

Авторе, имаш развален терморегулатор или по-малко газ в системата, затова е за сервиз хладилника.Ние колкото и да пишем тук няма да се реши проблема

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

• Автор

По- скоро виж дали не е запрашен кондензатора (питата отзад), почисти го с прахосмукачка. И да искаш, не можеш да нарушиш вентилацията с плътно залепяне до стената, защото конструктивно е направено да не може.

Не е запрашен съ сигурност!

Авторе, имаш развален терморегулатор или по-малко газ в системата, затова е за сервиз хладилника.Ние колкото и да пишем тук няма да се реши проблема

А на мен също така ми се струва,но на сервиз ходи три пъти за един месец,казаха че са го напълнили и с газ и копчето зарефулиране на температурата са сменили.Нали копчето е терморегулатора или се лъжа?

• 1 месец по-късно...

И аз мисля че терморегулаторът не работи правилно.С онзи върток вътре му въздействаш при каква температура да изключва и да включва.Но може да са сменили въртока за да си мислиш че нещо са правили:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.