Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HTC Desire 310 или Samsung Galaxy s3 Mini

Featured Replies

Помощ при избора между тези два телефона.

Редактирано от Денката (преглед на промените)

Вземи HTC на мен ми харесва това си струва 

• [*].5-инчов TFT дисплей [*]1.3 GHz четириядрен процесор [*]5 MP камера [*]Android 4.2 Jelly Bean

Редактирано от TheWalk!nGDeaD (преглед на промените)

Вземи HTC на мен ми харесва това си струва 

[*].5-инчов TFT дисплей

[*]1.3 GHz четириядрен процесор

[*]5 MP камера

[*]Android 4.2 Jelly Bean

Току що го поразгледах обстойно/

HTC Desire 310

Дисплея е 4,5 инча, а не 5. Общо взето добре работи.Това , което не ми хареса беше предната му камера. Много слабичка, но на дневна светлина се вижда добре.Прилични снимки за телефон, добре се свързва с WI-FI.. Удобен е в ръката поради неголемият му размер.Нормална връзка с не много силен звук. Калпави слушалки за музика - свирят много плоско.Какво още! В зависимост от цената - си заслужава - стига да не е надута. Не лошо телефонче

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Моля да ми помогнете при избора между тези два телефона.

Ама няма ние да ги ползваме ти ще ги ползваш. Не можах да разбера защо питаш само и по какви критерии си избираш телефон ?

Мина едно S3 Mini през мен, симпатично телефонче (предвид малкия му размер) отвратителна виртуална клавиатура... едвам го изтраях една седмица.

Принципно съм за S3-ката но моето мнение може да се зачете за чисто субективно. Отворете си в интернет има немалко ревюта и преценете кое ще ви допадне.

Още един глас за HTC - за парите си (275 лв) е много добро решение. Не знам какво очакваш от камерата на кой да е телефон, но тая е прилична за непретенциозни снимки. А и звукът му не е лош. Вярно, че няма Beast Audio, но за толкова пари... Имаш и слот за карта до 32 МВ, какво повече.

Още един глас за HTC - за парите си (275 лв) е много добро решение. Не знам какво очакваш от камерата на кой да е телефон, но тая е прилична за непретенциозни снимки. А и звукът му не е лош. Вярно, че няма Beast Audio, но за толкова пари... Имаш и слот за карта до 32 МВ, какво повече.

Ами да така е, какво може да се очаква в този бюджет. Btw звука се нарича Beats Audio (марката която произвежда слушалките на Dr. Dre).

ПС: Слота е до 32 GB не MB. :)

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Да, до 32 GB, извинявам се за неволната грешка. 

Малкото вътрешна памет и липсата на Beats Audio за мен са най-сериозните недостатъци. Ако автора на темата ще слуша музика на слушалките, това си е едно голямо преимущество...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.