Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми .mp3 плеър.

Featured Replies

Не се занимавай с глупости- Вземи си марков МП3 + Маркови слушалки. Аз бих ти предложил да се ориентираш към Sony, Creative, Apple(I-pod)... Такива нео-та мео-та ги забрави.... Аз съм със сони с литиево-йонна батерия- зарежда се 30 мин и държи към 15-20 часа, но няма никакви компрмиси относно звука- перфектен е! Съответно след известно време се захабява и времето на работа намалява...но това няма да е преди година - година и полвина.

Редактирано от moon4 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 205
  • Прегледи 63,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Това са моите предложения: SanDisk Sansa Clip+ 2GB FM, black- предимство им FM радио, изключително малък и издръжлива батерия. Недостатък: малък монохронен дисплей SanDisk Sansa Fuze 2GB - малко

Публикувани изображения

Ще си вземам Mp3 palyer от USA, до тук добре, ама какъв? Какво му трябва на човек от едно mp3. Аз съм нямал такова нещо до сега и за това не мога да говоря от опит, затова и пиша тук.

Мисля че ми трябва да е:

1.Компактен - за да не ми пречи като го нося.

2.Отличен звук - все пак искам да слушам музика(колко ли може де е добър звука на mp3)

3.Да е използваем без софтуер - за да мога да го ползвам с лекота на всякакви компютри.

4.Достатъчно памет - 1 - 2гб е достатъчно според мен. Тук много се замислям за допълнителен слот за карта.

5.Дисплей - Не искам кой знае какво, но ако може да е такъв че да позволява разглеждане на съдържанието на в паметта!

6.Да отваря снимки и клипове - твърдо НЕ - не виждам смисъл да има такива екстри ако дисплея не е поне 7 инча.

7.Надеждност - без коментар.

8.Батерия - Не съм сигурен с каква батерия е по-добре - ако е ААА е хубаво че се подменя лесно а също може да е акомулаторна. Пък другите са по качествени ама като почнат да се изразходват какво ще правя ако не си намеря моя модел.

9.Копчетата - да не е tuchscreen щото е ужасно.Пробвал съм Olimpys M:robe.

10.Би било добре да няма нужда от кабели, ама не е болка за умиране ;)

11.Всичко това на добра цена, като може да се прави компромис с едно нещо за сметка на друго. :)

Чух че не било добре да се качват други файлове на mp3 че се прецаквали. Някой да има информация за това?

Гледам следните модели:

Почри всичи модели на SanDisk Sansa® ми харесват като функции, ама не мога да разбера дали на надеждни. Може ли да се разчита на тая марка?

Другите марки между които се колебая са:SОNY,Creative,Philips ама те са на много по-високи цени без нужната функционалност. Дали качеството е чувствително по-добро?

Това изглежда добре, как ви се струва,

Намерих едно отрицателно мнение.Някакъв американец нещо недоволства:"REVIEW BY: happy litt Reviewed Jul 26, 2007

Don’t make the same mistake I did. I use to have an I Pod before a skateboarding accident last year and I broke it. A year later I wanted another MP3 player. The Sansa Express looks nice and has a few features but it is no I Pod. Yes it dose make play lists (only one), but not from your computer. You can only make the play lists on the MP3 player it self which takes way too long. The volume is unsatisfactory (about 2/3rds as loud as an I Pod) And unlike an I Pod if you load songs on to it from one computer and hook it up to another computer the songs wont show. So unlike an I Pod you can't hook it up to your computer and play off it. Don’t be a cheapskate like me. Fork out the extra 150$ and get an I Pod." ама дали това което казва е така..

ТОВА

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

http://www.factorydirect.ca/catalog/produc...hp?pcode=SA2002

Показвам ти го само като продукт. Ти виж дали го има в магазините наоколо. BestBuy май го имат. Плейърът е железен, продавал съм го 4 месеца и хората се избиваха да го купят. Всички изисквания са спазени, идеално меню, прилича на Walkman телефоните на Сони, много яка батерия, директно USB, радио, диктофон ......... дори слушалките не са лоши. Много добро решение за теб.

Една дума - Creative cool.gif

Изпатих си от други марки, ходих по сервизи, нерви, пари и т.н....това е най-читавото и никой приятел с такова не се е оплакал.

Както каза Ghostface Killah - CREATIVE ZEN NANO PLUS 512MB. Това е моя и съм безкрайно доволна. По-добър от всичко, което съм имала досега и което съм пробвала на мои приятели.

156315.jpg

Този е много добър...

здр. на всички,абе хора искам да ви питам знаете ли някакви отзиви за този плеър SAMSUNG YP-Z5FZ http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09025318 моля да ми помогнете,защото много искам да си взема някой готин плеър,а този доста ме кефи но бях чул че видеото не му работи и не можеш да си пускаш клипове и филми.

Щом е Самсунг ,знащи е добър.Единственото ,което не разбиран е защо като е мп3 плеър има 1,8" TFT ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ , но ти си решаваш. На мен лично ми хареса....

За да гледаш филми трябва да е мп4.

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Щом е Самсунг ,знащи е добър.Единствено не разбиран е защо като е мп3 плеър има 1,8" TFT ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ , но ти си решаваш. На мен лично ми хареса....

За да гледаш филми трябва да е мп4.

Кой гледа филми на 2" ??? Айде да се напише тука да му се посмея!...

И да каже каква оптика използва.. :clap:

...под 2" едва става за превю...

Това ми прилича като: 7" дисплей монтиране на бронята на кола... сещате се по кое автомобилно шоу предаване съм го гледал това.

Направо се кафя как някви компании правят огромни печалби на гърба на гъзарията.....!

Абе Арселан Казълнък що не вземат да пуснат калашници с mp3 плеяри... супер ще е! две в едно убиийствен звук и .....

Ай, много по(-)здрави....

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Някой може ли да сподели впечатления за Diva FX 62

От това, което прочетох има доволни и недоволни.

Някои се оплакват от:

- дисплея - бил доста блед, но дали това е изобщо или само при пускане на видео не разбрах... Дали това са единични дефектни бройки или повечето от серията са такива?

- Сензорните бутони - действали мудно...

Ще се радвам ако някой драсне два-три реда по въпроса :)

Звучи добре, но все пак това са ДИВА и на тях не бива да им се вярва много. По-добре си търси марков, все ще оцелееш без картинките и видеото, ако е само за музика. И евентуално слушалки, ако тия, с които идва, не ти харесат.

SanDisc Sansa Expres 1GB

От два дена го имам и съм много доволен.

+1ГигаБайт + слот за микроСД карта

+Дисплей 4 реда

+красив и компактен и много лек

+Радио

+запис на звук

+запис от радио

+прослушване по артист,албум,плейлист,година...

+Литиево Йонна батерия - 15 часа

+Лесно качване на песни без нужда от кабел

SansaXpresswaccessories.jpg

Аз от няколко месеца ползвам SANG MP4 Digital Media Player и съм изключително доволна. Има си:

*2 GB

*FM Radio

*TFT Display (1.5 inch)

*Video Play

*E-book

*Voice Record (mp3 , wav, etc.)

*USB Storage и т.н.

А как съм го натъпкала с музика... biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Така искам само да попитам разбирачите този мп3-плеър хубав ли е:

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09026359

И също така искам да попитам да кажете плюсовете и минусите на това мп3-то да ти е Ли-Он батерия. Вярно ли е че след 1 год батерията се скапвала? ohmy.gif Благодаря предварително!

• 4 седмици по-късно...

а какво мислите за diva fx55 да си призная няма да го позвам много интензивно и затова смятам че няма смисъл да дадам повече от 60лв пък ако изкара две години му стига за тия пари но дали ще издържи толкова?

Beatbox предлагат интересна оферта за моделът си 439. Съквартирантката има такъв и аз редовно го "тествам" и се замислих дали да не си взема и аз, докато има. Eто вижте:

http://www.beatbox-bg.com/forum/viewtopic.php?t=100

• 3 месеца по-късно...

А пък аз искам съвет от вас :)

Колебая се между тези 2 плейъра и не знам кой е по-добрия:

NEO MP-01F MDJ и Daisy Multimedia DIVA FX55

И за двата чета,че в последствие давали дефекти.Кажете дали си заслужават,ако някой има такива?

A също този TrekStor iBeat motion ми направи впечатление,но не знам нищо за него.

Дайте съвет,моля ви.

Редактирано от pacho_r (преглед на промените)

Всяка покупка се прави според някакви изисквания на потребителя –цена-качество и още куп неща за който за някой са важни за други не !Така и при Mp3 –Mp4 ПЛЕЙЪР-ите има определени неща с които трябва да се съобразяваме !Не съм съгласен че покупка по интернет само по красота и тех. характеристики е най-удачната функционалността на различните устройства в никакъв случай не може да се определи от една две картинки и няколко реда характеристика и екстри посочени за стоката в някой сайт ! Дори това може да е и подвеждаща информация .

Аз не бих си купил устройство с вградена батерия –не издържа като сменяемите и при положение че се изтощи оставаш по никое време без музика, докато сменяемата ААА батерия може да бъде сменена веднага !Другото за което бих обърнал внимание е четенето на папки не всички плейъри четат папки а според мен тази екстра е доста удобна за по бързо намиране на желаната песен! Също така и боравенето с устройството по време на изпълнението на песента е важно някой не могат да търсят по време на слушане а според мен това е също доста удобна функция!

За мр4-ките боравенето с текстови файлове също може да е различно и от значение за потребителя при някой има отбелязване на страницата при четене при други няма ,за някой е има ли търсене в текста за други редакция на текста изобщо нещата винаги опират до изискванията на потребителя!

Тези неща рядко или пък изобщо не се споменават при характеристиките на стоките в интернет сайтове!

Сега конкретно за впечатленията ми от някой плейъри !

В момента ползвам Trek Stor i.Beat mood FM – 2 GB http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=45

И съм страшно доволен- добра цена и добро качество –има си всичко според моите изисквания е можеше и слот за карта да има но пък тези модели са по-скъпи !

Добър звук ,цветен дисплей ,четене на папки ,търсене по време на слушане ,радио ,диктофон ,еквалайзер! Само дето така е направен софта че чете определен брой песни не зависимо от заеманото място песните ако му дойдат в повече започва да дава грешки в четенето на файловете една част стават невидими. Исках да вкарам по голямо количество песни за сметка на качеството но след като песните надхвърлиха над 450 Трек Сторчето започна да дава грешки , помислих че е дефектно добре че се сетих навреме за какво става въпрос че ако го бях занесъл в магазина за рекламация щях да се изложа!

Преди Trek Stor-а ползвах някаква китайска безименна Мр3-ка която имаше доста екстри ,можеше да се сложат колкото си искаш песни но пък качеството на софтуер и хардуер беше безкрайно лошо!

В момента в къщи се ползват и две МР4-ки

http://www.store-bg.net/product_info.php/products_id/2498

http://www.store-bg.net/product_info.php/c...62dd64ccd688b86

Накратко само ще ги сравня щото вече ми мързи да пиша

Качество на звук – добро и на двата

На FX62 единственото неудобство са сензорните бутони иначе си има всичко работи с папки на аудио и видео има по добри функции от JXD и по добър дизайн на менюто ,може да се търсят песни по време на свирене може да се чете книга като слушаш музика но тогава менюто става много бавно. Има три маркера за отбелязване при четене на книга.

Предимствата на JXD са това че може да се слагат игри ,прави добри клипове но снимките не са добри ,има опции за запис от ТВ и предаване към ТВ но поне засега не мога да го накарам да работи с ТВ изкарва само звук от Телевизора но картина не мога да го накарам да изкара ! JXD не работи с папки не може да се търсят песни по време на свирене не може да се настройва осветеността на дисплея ( при FX62 –може) Има допълнително радио което е калпаво ! Слушалките на JXD са много добри

FX 62 – няма високо говорител

А на JXD – не е много силен

на JXD Бутоните - за обслужване на плевра са удобни но за някой игри не са

• 1 месец по-късно...

Между другото, за тези, на които им предстори покупка горещо препоръчвам този сайт, за да се информират:

www.anythingbutipod.com

Там са едни от най-точните ревюта, доста тествани модела имат и не са пристрастни като cnet.com или аматьори като pocketables.net примерно. От форума също може да се научи доста.

И да вметна нещо важно, защото то трябва да се знае: добри слушалки мнооого рядко идват в комплект с плеъра, а да кажем, че Дейзи идват с такива е направо смешно. Разбира се има излкючения - Sony A810, A820, S710, А720 (между другото от А810 насам вече го няма задължителният дотогава SonicStage), както и някои Трекстор-и, които идват със слушалки Зенхайзер. Но в общия случай (вклчително страхопочитаемият iPod, по който се равняват всички) идват с боклуци на стойност 2-5 лв.

• 2 седмици по-късно...

От 6 дни ровя с часове в сайтовете и вече така се обърках, че всичко ми се слива. Харесах около 10 вида и след дълго препрочитане на характеристики и отзиви на потребители (някои от които изобщо не са по същество) мисля, че трябва да избера между следните:

- SanDisk e280R Rhapsody 8GB за 273 лв.

- MP4 Creative ZEN, 8GB & SD Card за 312 лв.

- Sony NW-ZA818 8GB за 299 лв.

Някои се скъсват да възхваляват Sony, но ми се вижда сложничко да прехвърлям файловете през техния софтуеър. Scandisk и Creative имат слот за още памет, ама какво от това? За батериите - издържат еди колко си, ама реално не издържали толкова...

Моля, помогнете ми, ако имате опит с някои от тези модели?

Sony-то с 8GB взимай и не се чуди 1 фр. има същата и е мн. доволен ...

[/quote

Благодаря! А бихте ли ми обеснили, като на лаик, как става номерът със софтуеъра? Всичко трябва да го качвам през техния, така ли?

начи търся нещо което да вади готин звук до кам 60-70 кинта и ако знаете някаф сайт о6те а/у да ми кажете благодаря предварително :)

• 2 седмици по-късно...
От 6 дни ровя с часове в сайтовете и вече така се обърках, че всичко ми се слива. Харесах около 10 вида и след дълго препрочитане на характеристики и отзиви на потребители (някои от които изобщо не са по същество) мисля, че трябва да избера между следните:

- SanDisk e280R Rhapsody 8GB за 273 лв.

- MP4 Creative ZEN, 8GB & SD Card за 312 лв.

- Sony NW-ZA818 8GB за 299 лв.

Някои се скъсват да възхваляват Sony, но ми се вижда сложничко да прехвърлям файловете през техния софтуеър. Scandisk и Creative имат слот за още памет, ама какво от това? За батериите - издържат еди колко си, ама реално не издържали толкова...

Моля, помогнете ми, ако имате опит с някои от тези модели?

Аз си купих миналата седмица Creative ZEN. Много съм доволен, прекрасно е във всички категории.

Купих си също тези слушалки за да се насладя напълно

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.