Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми .mp3 плеър.

Featured Replies

Зравейте. Искам да си взема МР3 плейър но казано честно не знам на кои марки са читави. Поразгледах малко в нет-а харесах си няколко модела(Gmini XS 202s, Samsung YP-Z5 и др.) но цените им са прекалено големи и не мога да си ги позволя. Затова мисля да се спра на по-малките флаш плейъри (1 или 2 G памет.

Ако някой може да ми даде идея какво да бъде като марка, качество на звука, и качество на самия плейр. Максималната сума която мисля да отделя е 100$[+ - няколко ;)]

Благодаря.

• Отговори 205
  • Прегледи 63,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Това са моите предложения: SanDisk Sansa Clip+ 2GB FM, black- предимство им FM радио, изключително малък и издръжлива батерия. Недостатък: малък монохронен дисплей SanDisk Sansa Fuze 2GB - малко

Публикувани изображения

Ако от това, което се е изписало по темата не си се ориентирал, надали ще стане и сега. Няма какво ново да се каже. ;)

Все пак. Ще се повторя: нека качеството не ти е критерии. Най-вероятно ще слушаш плеъра на шумни места, а и ако ползваш по-евтини слушалки, всякакви разлики в качеството на звука межу различни плеъри се елиминира. Плеъри с такъв обем са с флаш памет, което значи, че най-вероятно ще ползват обикновени ААА батерии, а не вградена акумулаторна.

Моят съвет е да провериш какви плеъри (като капацитет) има за тези пари и да си харесаш такъв с по-дълък живот на батерията, по-удобно за теб дисплейче, радио (ако е важно за теб), диктофон (ако е важно) и евентуално какво има в комплекта.

При mp3 плеърите начинът за пазаруване на масите не е толкова фатален: "Уау, скив тоя е евтин и има много екстри." В този пазар няма толкова тънкости и скрити неща, които да оказват голямо влияние на продукта. Просто инвестирай в какъвто плеър ти харесва + добри слушалки. Слушалките биха имали далеч по-голямо значение върху качеството на звука от плеъра.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Пък и нека не забравяме че все пак става дума за mp3 което не е = на качествен звук.Една mp3-ка е около 10 пъти по малка по големина от качествените формати за звук,така че night raven много добре те насочва какво да гледаш като купуваш,player-a просто си възпроизвежда некачествената mp3-ка,а как ще я слуаш ти,това зависи от слушалкитеспоред мен.

Значи пиша ти от опит. Ползвал съм 4 плеъра, като самсунг вадеше приличен звук, но преди около 3 месеца си взех apple shuffle, главно защото беше компактен, но останах поразен от качеството на звука. Ползвам си оригиналните слушалки и мисля че звукът е просто перфектен(Сравнително евтин е, аз го взех около 70евро-512мб). Но съм напълно съгласен, че ако използваш пазарски слушалки се губи качеството на звука. Дано да съм помогнал

Ако от това, което се е изписало по темата не си се ориентирал, надали ще стане и сега. Няма какво ново да се каже. ;)

Все пак. Ще се повторя: нека качеството не ти е критерии. Най-вероятно ще слушаш плеъра на шумни места, а и ако ползваш по-евтини слушалки, всякакви разлики в качеството на звука межу различни плеъри се елиминира.

Абсолютно против това. Именно качеството трябва да е критерий. Ако намери добри слушалки колкото и да са шумни местата няма да чува абсолютно нищо, гаранция. Най-важното е да вземеш плеър с гаранция и с еквилайзер. После слушалки трудно ще намериш евтино. Добри слушалки са Sony на цена 60-на лева от подлеза на НДК. Странното е, че слушалките на SonyEricsson които са комплект с Handsfree струват едва 20-25 лева а те имат невероятен звук и изолация. Търси слушалки с мембранки, не с маншони. Може и да намериш изгодни. Но определено трябва да се бръкнеш.

Читав Плеър с толкова памет за 100 долара няма да намериш. Добри са следните (имам лични няколкоседмични наблюдения:

CREATIVE ZEN NANO PLUS 512MB

199.00 лв. с ДДС

Можеш да пробваш с вградените слушалки, но ако си фен няма да си очарован. Аз лично дадох 60 лева, после като го продадох и си взех сони ериксон W800i вградените му, струващи както ти казах по-горе 20-25лв дори и да се прецакат са евтини и определено не по-лоши от тези за 60лв :bye:

Имай в предвид, че силата на звука намалява на плеърите креатив при пуснат бас. На телефона такъв ефект няма. Казвам ти го да няма изненади :angry:

При обикновените слушалки "уши" не може да се говори за особено добра изолация. Тя е добра при каналните слушалки, които обаче са и по-скъпи. Разлика в качеството може да има между различните марки, но разликата между по-реномираните такива е малка. Неизвестните марки плеъри много ясно, че ще се различават като качество. Проблемът на по-марковите (и с качествен звук) продукти е, че при тях съотношението размер/цена е по-неизгодно.

Иначе подкрепям съвета за изолацията - ще щади слуха.

Да, за каналните говорех че са с добра изолация. Не само в изолацията са по-добри. На повечето уши изпадат обикновените, както и баса бяга.

EDIT: кабела на слушалките, които ще вземеш, гледай да е Neck-chain style, демек тип верижка около врата - дясната минава зад шията (по-дълга е естествено:clap: )Така кабела няма да се оплита когато не ги носиш - тоест когато се мандахерцат на блузата двете слушалки. И се поинтересувайте за щипка. Голямо удоволствие е - защипваш върха на блузката и няма да има налягане на ушите, независимо колко качествен е кабела.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

И аз гледам нещо за тази цена. Какво ще кажете за тази евтинийка:

sangsym720mpeg4player8hf.th.jpg

П.П. сканирано е от рекламния вестник на Технополис

Лично аз до такива Noname марки не бих припарил. Иначе като цена и функции изглежда добре.

дайте моля някакви линкове или точни модели на прилични слушалки

Нещо като ориенитровъчна цена?

Една дума - Creative cool.gif

Изпатих си от други марки, ходих по сервизи, нерви, пари и т.н....това е най-читавото и никой приятел с такова не се е оплакал.

Както каза Ghostface Killah - CREATIVE ZEN NANO PLUS 512MB. Това е моя и съм безкрайно доволна. По-добър от всичко, което съм имала досега и което съм пробвала на мои приятели.

156315.jpg

Aми Sennheiser MX серията се вмества в тази цена. Ако успееш да намериш такива, MX400 е доста добър избор. Разлика с оригиналните ще има, но не очаквай да е голяма. За тези пари толкова. Говоря за малки слушалки тип "уши". Другите са по-добри, но и по-скъпи. Можеш да пробваш и някои модели на Sony.

Една дума - Creative cool.gif

В България, което може да се намери - да. Иначе Creative имат още хляб да ядат.

Цените са около 70 лева за добри сони-слушалки, продават се в закрития пазар на НДК.( Електрон.бг)

за мп3-то за сега май най добре се представаят i-pod но в тази ценова категория има ipod shiffle който както каза lpa вади много добър звук,аз си изпатих от някакви diva и темподобни,но за мен това си е подигравка.като човек взима евтинийка само си дава уж малко пари а после почват проблемите.така че моята препоръка e ipod shiffle,на прилична цена,с добра памет,добра цена,компактен е ,има добър звук(но от оригиналните слушалки) и е с добро качество.

а колкото до слушалките,както каза Ghostface Killah тези от електрон.бг са добри,не са евтини,но поне си заслужават

• 1 месец по-късно...

neo_black.jpg

Бих ти предложил този NEO с размерите на Ipod nano. 199 лв , 2 gb, FM радио,вграден микрофон,има някаква игра,поддържа видео в amv формат мисля,txt,jpeg и др.Взех си го преди седмица и нещо и съм много доволен :P

neo_black.jpg

Бих ти предложил този NEO с размерите на Ipod nano. 199 лв , 2 gb, FM радио,вграден микрофон,има някаква игра,поддържа видео в amv формат мисля,txt,jpeg и др.Взех си го преди седмица и нещо и съм много доволен :angry:

Повтарям се, но: или качествено, или нищо. Евтините марки = прахосване на пари.

Преди 2 години си купих Diva Gem - 64 MB вградена памет с литиево йонна батерия за 175 лева със слот за SD/MMC карта и съм много доволен от него. В момента има по-нови и по-евтини модели на Diva. За качеството на новите не мога да твърдя, но за моя не съжалявам, че съм си го купил. Както и да е, ако имаш пари, най-добре си купи Creative. А ако разполагаш с под 150 лева си вземи нещо на Diva.

NEO, SANG и всякакви подобни марки си ги избийте от главата, защото всичките до едно са пълен боклук. Единствено ако сте музикални инвалиди, то тогава те са подходящи за вас :angry:

• 5 месеца по-късно...

Препоръчайте някое добро MP3 плеърче между 100-150 лв.

Желателно е да има повече пространство. Марката не е от голямо значение - важното е да работи и да свири качествено.

Няма нужда да има много екстри (MP4 клипове, големи екрани и тем подобни), ще се използва само за слушане на музика и толкова.

Казвайте, а после ще черпя :yanim:

Като става въпрос за MP3 -общо взето ,марката е iRiver - погледни това , после това , а това пък е "черешката на сладоледа" (верно че не влиза в цената,но е ....... ня,ам думи).

Успех в избора !

Препоръчвам ти Samsung YP-U2X

Много добър кристален 3D звук вади. Единственият недостатък, според мен е, че вградената литиево йонна батерия се зарежда само през USB на компютъра.

Creative Zen Nano също са много добри и са на поносима цена

Редактирано от pemo (преглед на промените)

Добри и надеждни марки: Apple iPod, iriver, iAudio (Cowon), Creative, Rio, Archos. Всяка една от тях предлага качествени плеъри с отлично качество на звука и добра изработка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.