Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за избрана конфогурация

Featured Replies

Така или иначе в Емаг постоянно има промоции на видеокарти та ще ти излезе по-евтино да я поръчаш от другаде. Най-добре от Никем поръчай всичко без видеото.

• Автор

Така или иначе в Емаг постоянно има промоции на видеокарти та ще ти излезе по-евтино да я поръчаш от другаде. Най-добре от Никем поръчай всичко без видеото.

Не, аз забравих една подробност, аз съм с два монитора, и при всички положения ще ми трябва видео карта, с вградената няма как просто. Благодаря за съвета.

Ще тръгне.Не на високи настройки.Можеш да потърсиш из нета клипове с подобни конфигурации,с i7 ,да видиш как върви.По принцип ще подкара всяка игра на ниски и средни настройки.

Зависи дъното ти какви изводи има,за да можеш да закачиш там мониторите.Ако са два еднакви,имат си и ХДМИ и ДВИ.Така че,нямаш проблеми и в това отношение.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Вградената е напълно достатъчна за работа на два монитора. Поддържа три за да бъдем точни. Виж за игри не е.

Виж графа графика - http://ark.intel.com/products/80806/Intel-Core-i7-4790-Processor-8M-Cache-up-to-4_00-GHz

Дъното си има необходимите изходи - http://www.asrock.com/mb/Intel/H97%20Pro4/

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Ще тръгне.Не на високи настройки.Можеш да потърсиш из нета клипове с подобни конфигурации,с i7 ,да видиш как върви.По принцип ще подкара всяка игра на ниски и средни настройки.

Зависи дъното ти какви изводи има,за да можеш да закачиш там мониторите.Ако са два еднакви,имат си и ХДМИ и ДВИ.Така че,нямаш проблеми и в това отношение.

Сега ще видя в ютуб, мониторите са 2 различни, Нек-а, единия е 2560 x 1440 а другия 1600 х 1200, резолюция с дви.

Да, има си изходи и за двата монитора, сега видях в ютуб, Бф3 с интел Хд 4600 върви на ниски настройки на 1080 пх и на средни на 720 пх с 20-50 кадъра. Така, че мога и без карта, май. Лошото е, че стария ми комп току що изкара веселия син екран на win8 )) и не тръгва, усети че ще го заменям. Благодаря на всички за помоща!

Бе кви са тия Палитки.Да взима Gainward Phantom.

Привет на всички, моля за вашето мнение, това което съм си избрал дали  отговаря едно с друго, тоест процесор с дъно, кутия и захранване и т.н. Просто от хардуер не разбирам нищо и ще съм благодарен на вашата помощ. Частите, смятам да ги поръчвам утре, та да съм сигурен да не взема нещо което не става.

http://nikem-bg.net/cart/49094p1r1004444p1r50264p1r51391p1r49281p1r1005316p1r1003713p1r1095p1rf.html

Благодаря предварително.

За тези пари и без монитор ?

Може и по-добра да се направи.

GIGABYTE X79-UD3, X79,  DDR III 2133/1866/1600/1333/1066, SATA II, SATA III, USB 3.0, RAID, GLAN, LGA2011

INTEL CORE i7-4820K, 3.7GHz, 10MB, BOX, LGA2011

NOCTUA CPU Cooler NH-D14 SE2011

GEIL 2X8GB DDR III 2400 EVO LEGGERA

TOSHIBA 1000GB 7200rpm 32MB SATA III, DT01ACA100

GIGABYTE 4096M R9 270X R927XOC-4GD DDR5 PCI-E 3.0

GIGABYTE POSEIDON 310/Black/, w/o PSU

SEASONIC Захранване SSR-750RT Gold, 750W

Крайна цена 2 255,76 лв.

BB код:

Samsung 120GB SSD 840 EVO SATA 6Gb/s

Обща стойност - 149.00 лв. с ДДС

• Автор

Монитори си имам. АТИ и АМД не са ми любими и избягвам. От хард нямам нужда. Благодаря и на теб за предложението.

Винаги можеш да смениш видеото с каквото искаш ако ползваш за база моето предложение. Аз препоръчвам АТИ заради по-добрите показатели в даден ценови сегмент. А и е 4ГБ ако някога решиш да играеш BF4 на FullHD или UltraHD

• Автор

Набутал си се с това дъно иначе Fractal Design е добър избор за кутия ако съм я разпознал правилно.

да, fractal design е, а за дъното просто ми казаха че Asrock-a е евтин б...к, както и да е, машината лети ))

Росене,като ще се набутва на 2011,защо 4-ядрен процесор,2 плочки рам и една карта,а за кутията да не говорим?Не се пъне с неща,които не разбираш и не бъркай хората.

да, fractal design е, а за дъното просто ми казаха че Asrock-a е евтин б...к, както и да е, машината лети ))

А ако някой ти каже че Асус е евтин б....к какво правим? Машината ще лети и дъно за 100 лв. да и сложиш та няма връзка.

Въпроса е че си дал над 200 лв. за дъно за клок със заключен процесор което е безсмислен разход и на всичкото отгоре със стария чипсет при положение че за тия пари се взима с новия. 

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

А ако някой ти каже че Асус е евтин б....к какво правим? Машината ще лети и дъно за 100 лв. да и сложиш та няма връзка.

Въпроса е че си дал над 200 лв. за дъно за клок със заключен процесор което е безсмислен разход и на всичкото отгоре със стария чипсет при положение че за тия пари се взима с новия. 

Сигурно е така и си прав, за мен е без разлика кой чипсет е, даже не знам какво е това, както и да е, нито ще го ъпгрейдвам този компютър нито нищо, ако работи както сега 4 години, ми стига )) благодаря ти за помоща!

Батълфийлд 3 върви добре с тази видеокарта.

Редактирано от lebrute (преглед на промените)

Винаги можеш да смениш видеото с каквото искаш ако ползваш за база моето предложение. Аз препоръчвам АТИ заради по-добрите показатели в даден ценови сегмент. А и е 4ГБ ако някога решиш да играеш BF4 на FullHD или UltraHD

battlefield на r9 270x... росене караш ме да се смея ... та тя на 295x2 едвам вади 30 кадъра ти...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.