Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся филма НОЙ 2014

Featured Replies

Здравейте! В ерата на торент тракерите, логично е защо заглавието ми е такова. Иначе лесно се намира по видеотеките предполагам.

Та, някой от Вас ако знае причината поради която този филм го няма по тракерите, още повече че не е излезнал SBS.

Благодаря!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Здравейте! В ерата на торент тракерите, логично е защо заглавието ми е такова. Иначе лесно се намира по видеотеките предполага.

Та, някой от Вас ако знае причината поради която този филм го няма по тракерите, още повече че не е излезнал SBS.

Благодаря!

За да се появи с хубаво качество, трябва да излезе на някакъв носител, от който да се рипне.

Иначе CAM версии има по тракерите.

• Автор

Даже и CAM не съм срещал, аз проверявах в Arena и Zamunda.

За да се появи с хубаво качество, трябва да излезе на някакъв носител, от който да се рипне.

Иначе CAM версии има по тракерите.

От друга страна, тези които закупуват права на даден филм за разпространението му в дадена държава - имат пълното право да съдят тракерите на тази държава за да бъде свален филмът им, в каквото и да е качество.

Става трудно и с много адвокати, но ако очакваш големи приходи от филма си правиш този труд

пс. Арена и замунда не са единствените тракери.

Ако потърсиш ще намериш :)

Редактирано от sheky (преглед на промените)

Туй не беше ли от ония свободните филми...правени по поръчка на разни секти...Май на тях не се търсеха авторски права?!

П.П. О, да така е: Ной 2014 на HD видео и със субтитри. Може да се гледа и си е напълно безплатно. Но за теглене си нямам идея дали как и дали е законно.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Туй не беше ли от ония свободните филми...правени по поръчка на разни секти...Май на тях не се търсеха авторски права?!

П.П. О, да така е: Ной 2014 на HD видео и със субтитри. Може да се гледа и си е напълно безплатно. Но за теглене си нямам идея дали как и дали е законно.

брат, това не е филма, за който говорим.

И гарантирам че филм, който има бюджет $125,000,000 - няма да бъде пуснат свободно за гледане...

Друга работа е, че този филм е пълен финансов крах.

брат, това не е филма, за който говорим.

И гарантирам че филм, който има бюджет $125,000,000 - няма да бъде пуснат свободно за гледане...

А, ами не е незаконно даването на линк към IMDB , поне за да разберем какво искаш. Не че тук ще ти се даде ,във форума де. Сещаш се защо.

А, намерих го...Ма много нисък рейтинг. Още пресен филма, а едва 6.4.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ако става въпрос за филма на Арнофски, блурея излиза на 29 юли тази година, така че на 30 юли вече може да го търсиш по тракерите.

А, ами не е незаконно даването на линк към IMDB , поне за да разберем какво искаш. Не че тук ще ти се даде ,във форума де. Сещаш се защо.

В смисъл... аз нищо не искам. Viiipeer иска.

Става дума за този филм -

http://www.imdb.com/title/tt1959490/

Упс, теб ли съм цитирал :D Както и да е. Във фейса го има, ама си е на английски. Дали се тегли и прочие си нямам идея. Не съм регистриран там.

Баси, колко `мунди имало. Аз принципно търся като ми стане интересно нещо споменато тук и въобще иначе не влизам в тракери. :D

Много често в Замунда пуснат нов филм за малко /няколко часа/ и след това премахват торента. Който свалил - свалил.

Даже и CAM не съм срещал, аз проверявах в Arena и Zamunda.

Интернет не е само замунда и арена!

Сериозно? Аз не знаех..., за информацията... :yanim:

Ако знаеше щеше да си намериш филма, а не да ни обясняваш, че в замунда и арена го нямало. Много неща там "ги няма".

Че то в замундата го има.Естествено не е с добро качество,но за сега толкова.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

• Автор

Ако беше прочел мненията по-горе, щеше да знаеш че са го добавили днес.

Че то в замундата го има.Естествено не е с добро качество,но за сега толкова.

Ако беше прочел мненията по-горе, щеше да знаеш че са го добавили днес.

За да съм написал коментар,това означава че съм ги прочел.Както и темата е от днес.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

• Автор

Извинявай, сега прохождам в интернет пространството и даже преди малко минах от Dial-UP на ISDN!

Ако знаеше щеше да си намериш филма, а не да ни обясняваш, че в замунда и арена го нямало. Много неща там "ги няма".

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, на скоро попаднах на един сайт, онлайн филмов каталог, подобен на замунда. В него има магнетични линкове на голяма част от филмите. 

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, на скоро попаднах на един сайт, онлайн филмов каталог, подобен на замунда. В него има магнетични линкове на голяма част от филмите. 

А попаднахте ли случайно на правилата на форума?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.