Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ип Телевизия

Featured Replies

Здравейте искам да си направя сайт за онлайн телевизия но ми трябват ип-тата на телевизиите моля ви ако някой знае сайт предлагащ ип-та на телевизии да пише моля ви ще съм много благодарен

До колкото съм запознат организацията която продава реални IP адреси за територията на Европа е IANA но те продават само големи пакети. За няколко десетки адреса може да се обърнеш към някой Интернет доставчик. Ако телевизорите поддържат IPv6 може да изградиш мрежата с него, защото IPv6 адресите са по евтини и всички се мъчат да ги популяризират.

До колкото съм запознат организацията която продава реални IP адреси за територията на Европа е IANA но те продават само големи пакети. За няколко десетки адреса може да се обърнеш към някой Интернет доставчик. Ако телевизорите поддържат IPv6 може да изградиш мрежата с него, защото IPv6 адресите са по евтини и всички се мъчат да ги популяризират.

Вашия отговор макар и верен няма нищо общо с въпроса горе

• Автор

добре де няма ли друг начин искам само ип-та на телевизиите за да имам реален стрииминг и само да вмъкна с JwPlayer

добре де няма ли друг начин искам само ип-та на телевизиите за да имам реален стрииминг и само да вмъкна с JwPlayer

Има, плащате си лицензите на телевизиите и си стриймвате на воля

• Автор

Има, плащате си лицензите на телевизиите и си стриймвате на воля

да но сигурно ще е над 15 000 поне така си мисля а аз нямам толкова много пари

да но сигурно ще е над 15 000 поне така си мисля а аз нямам толкова много пари

Не знам колко е. Но ако не го направите ще е нарушаване на авторски права

• Автор

Не знам колко е. Но ако не го направите ще е нарушаване на авторски права

добре поне ако някой може да каже колко ще струва и къде да платя а и намерих един сайт който едва ли плащат не искам да е реклама но сайта е http://bg-gledai.tv/ те също не плащат сигурен съм прегледах им кода и видях някой неща също по скайп ги попитах от къде са взели ип-тата и те казаха тайна не можем да ви кажем

Редактирано от hackersss (преглед на промените)

Оф, това че ти гледаш телевизиите през сайта без да плащаш, не значи че собствениците му не са платили на телевизиите(с изключение вероятно на националната телевизия). Те печелят от рекламите показвани на сайта им преди да зареди стрийма. А телевизиите им повишават посещаемостта.

П.П. А, освен това:

Публикувано изображение

:D Нямам идея колко точно телевизии от всичките изброени наистина вървят. Може би 20-30%, които и без това ги има навсякъде.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

значи няма шанс добре отказвам се тогава съжалявам за причиненото неудобство :(

добре поне ако някой може да каже колко ще струва и къде да платя а и намерих един сайт който едва ли плащат не искам да е реклама но сайта е http://bg-gledai.tv/ те също не плащат сигурен съм прегледах им кода и видях някой неща също по скайп ги попитах от къде са взели ип-тата и те казаха тайна не можем да ви кажем

Вие гледайте себе си

значи няма шанс добре отказвам се тогава съжалявам за причиненото неудобство :(

Не че няма начин. Но не си заслужава :)

Само да отбележа към Вашите коментари.

Незнанието на закона не те оправдава пред министерството на далекосъобщенията и комуникациите.. Във вашият случай са важни - лицензиите. Но капитана достатъчно изчерпателно е отговорил. Аз се намесих, понеже съм наясно с разпоредбите и съм лицензиран радиолюбител, длъжен да познава из основи тези закони и разпоредби.

• 6 месеца по-късно...

Само и аз да се намеся с нещо последно и изчерпателно към темата, макар и да е малко стара... първо няма как да се оправдаете, пред закона че щом и другите не плащат, няма и Вие да плащате :D

Другото, което е какъв е смисъла да имате такъв сайт? Искате да печелите от реклами с труда да други хора или :D

В днешно време всеки се опитва да вади пари от сърфиране в Интернет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.