Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Вземи та порасни и  спри да  си купуваш виртуални коли.  На 10 теми за  комютри  5  от тях с на кредит 3 от тях са колкото да си чешат клавиатурата и  2  са реални покупки  кеш до 1000 лева. Щом си  хвърляш парите заради лапешорници  по- форумите си ми ясен :) Купи си ако искаш и "Котлон"  все ми е тая  на мене  а и на 95% от хората в тоя форум. Дали  имаш пари или нямаш и какво караш  пък хептен никой не го вълнува . И с твойте тестове и без тях хората ще си купят каквото са решили така или иначе. Компютрите които имам  ми вършат работа и не смятам за нужно да ги сменям заради 10 годишния пишлегар от 3-тия етаж, че да му показвам и доказвам с тестове  каквото и да е. Мъж на 40 и кусур години дето е седнал  да ми  играе рейсъри за 10 годишни неща да ми дава  наклон и оценка аз къде съм. Спирам полемиките с тебе защото са безпредметни и  ненужни.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Следя темата с интерес, малко подло от страни! :P  Представям си ви двамата, чакащи на опашка за нещо, карайки се! Разни хора, разни идеали. До голяма степен зависи и как ще ти се стече животът, и каква "коб(в)ра " ще си прибереш вкъщи.

Благодаря ви на всички за отговорите. За сега смятам ще се насоча към конфигурацията на ogondur, като по всяка вероятност няма да издържа и ще прехвърля поставения си бюджет, като добавя и SSD - A-DATA SSD SP900 128GB SATA3.

Здравейте. Ако не сте направил все още своя избор предлагам да погледнете и тази алтернатива:

Крайна цена 1 514,74 лв.

Конфигурацията както виждате е АМД базирана, но изцяло с качествени компоненти и бюджета е надхвърлен със скромните 14.74лв. Тук имаме перфектна кутия, захранване със златен сертификат, мощен процесор подлежащ на стабилен оувърклок с подходящо дъно(което е с добър вграден аудио чип и добра захранваща подсистема), чудесни SSD и HDD, добър афтърмаркет охладител за процесора, качествена RAM и бърза графична карта. Няма да имате проблеми с игрите при 1080p. 

П.П. Към Кико ''теста'': за теб игрите са само и единствено един бенч. Какво значение има дали дадена игра ще върви с 60fps или с 80fps?! Важното е да вървят плавно без засечки и човек да изпитва удоволствие от играта, а конфигурацията, която съм предложил покрива тези изисквания. От тук насетне спорове от сорта кой процесор е по-добър или коя графична карта са безсмислени! И понеже пишеш, че сме изостанали и харесваме глупави коментари ще ти отговоря, че баш глупавите коментари идват директно от ''Малката Виена''.

П.П.П. Имам следното предложение - да престанем да се дрънкаме за глупости. Нека нашите предложения вървят със съответната обосновка, а питащите да си правят изводите. Почти всяка тема в този раздел се превръща в нещо като караница м/у бабите на седянката. Ми ставаме за смях. Стегнете се малко и бъдете хора.

Поздрави! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.