Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсене на приложения за Windows xp

толчо

Препоръчан отговор

Здравейте! Вчера ми изчезнаха  КАЛКУЛАТОРА и ИГРИТЕ"SOLITAIRES,PINBALL и MINWARE"! Търсих ги с кучето, прерових всички папки обаче ги няма. Как мога да ги намеря и да си ги изтегля приложенията за windows xp?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По спомен - в контролния панел, добавяне и премахване на програми и там в ляво има опция за добавяне на приложения от Windows. Игрите са комплект, за калкулатура, вероятно е в аксесоарите...

Едно уточнение, сега видях точно. Като стигнеш до приложенията за Windows има аксесоари и услуги. Цъкаш на него и ти показва отделно игри, отделно аксесоари. Като цъкнеш още веднъж на аксесоарите, там е калкулатора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По спомен - в контролния панел, добавяне и премахване на програми и там в ляво има опция за добавяне на приложения от Windows. Игрите са комплект, за калкулатура, вероятно е в аксесоарите... Едно уточнение, сега видях точно. Като стигнеш до приложенията за Windows има аксесоари и услуги. Цъкаш на него и ти показва отделно игри, отделно аксесоари. Като цъкнеш още веднъж на аксесоарите, там е калкулатора.

Това е ако по някаква причина не са сложени или са махнати. На мен ми се струва, че просто им липсват преките пътища от Start менюто.Ако наистина е така, ей тук са изброени имената на изпълнимите файлове, а самите преки пътища могат да се направят наново в "C:Documents and SettingsAll UsersStart MenuProgramsAccessories" (или съответната друга папка).
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А може са деинсталирани от началника Публикувано изображение за да не се занимава с глупости и да си върши работата Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е ако по някаква причина не са сложени или са махнати. На мен ми се струва, че просто им липсват преките пътища от Start менюто.Ако наистина е така, ей тук са изброени имената на изпълнимите файлове, а самите преки пътища могат да се направят наново в "C:Documents and SettingsAll UsersStart MenuProgramsAccessories" (или съответната друга папка).

killchain влязох в тези преки пътища обаче нищо няма там, папките са празни!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

killchain влязох в тези преки пътища обаче нищо няма там, папките са празни!

Ами то затова нищо не се показва в старт менюто - то ползва именно тези папки.Отвори линка, който дадох, влез в C:Windowssystem32 и виж колко от изпълнимите файлове са там.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...