Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация на ПС, Бюджет 1500 лв.

Препоръчан отговор

Здравейте, мисля скоро да си сглобя компютър, който ще се ползва главно за игри, парите са до 1500 лева. В конфигурацията влизат: 2-3 ВентилаторчетаКутия (С "ЖАМ" -прозорче-)SSD (do 60 gb)8 GB RAM 1 плочкаСъщо така бих искал да ми препоръчате някой монитор до 350 лева.А, и още нещо в момента съм с:Radeon Hd 3850 515mb4GB Ram

AsRock G-31m-s500 GB HDD400W захранванеКакво бихте препоръчали като видео карта за подмяна на 3850 и трябва ли да сменям нещо допълнително. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да се спестят 17 лв. ако вземеш процесора от еМАГ.- 4590 ( с безплатна доставка ) или вместо него да вземеш от никем 4440 или от еМАГ-4440. Другия вариант е Хеон. Взимай една плочка от 8ГБ, когато дъното разполага само с 2 слота за РАМ, в противен случай 2x4 е най-добрия избор.
Видеокартата е равна на 280X ( 7970 ) и ще играеш всичко. В случай, че не можеш да ползваш стария хард ще трябва да се резне от видео.
Компютъра ще е с консумация от около 300W, та захранването е достатъчно. Кутията е екстра за тия пари, като не е нужно да махаш долната клетка за хардове. Идва само с един вентилатор ( отзад ) и може да си вземеш още един за 10-15 лв.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

INTEL CORE i5-4460, 3.20GHz, 6MB, BOX, LGA1150, Haswell RefreshSAPPHIRE 3072M R9 280 OC DUAL-X WITH BOOST DDR5 PCI-E 3.0 -> РевюGEIL 8GB DDR III 1600 /BULK/SEAGATE 1000GB 7200 64MB SATA III Barracuda, ST1000DM003ADATA 64GB 2.5" SSD XPG SX900 SATA IIIGIGABYTE B85M-DS3H, B85, DDR III 1600/1333, VGA, DVI, HDMI, LGA1150FORTRON RAIDER 550 SILVER, 550WANTEC ONE или с прозорец (+ 24 лв.) FD Arc Mini R2Крайна цена 1 358 лв. като може да ползваш стария хард ако ти е достатъчен и да спестиш 100 лв.пс. Ето и добър монитор -> LG 23MP65HQ - Инфо.По-скъпият MP75 е с говорителчета и по-различна стойка.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора извинете че се намесвам във чужда теман, но да ви попитам кое захранване е по добро за тази видео карта: 2048M R7 265 DUAL-X DDR5. и и3 процесор..1.COOLER MASTER B500, 500W Active PFC-70.56 лв.2.FORTRON FSP400-60APN, 400W-65.44 лв.3.FORTRON HEXA+400, 400W-63.95 лв. Или пък ми предложете някво от sky до 70 лв не повее..http://sky.bg/configurator.aspx

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора извинете че се намесвам във чужда теман, но да ви попитам кое захранване е по добро за тази видео карта: 2048M R7 265 DUAL-X DDR5. и и3 процесор..1.COOLER MASTER B500, 500W Active PFC-70.56 лв.2.FORTRON FSP400-60APN, 400W-65.44 лв.3.FORTRON HEXA+400, 400W-63.95 лв.Или пък ми предложете някво от sky до 70 лв не повее..http://sky.bg/configurator.aspx

ти тема нямашш ли си?????????? лапешки истории!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

До 266 мм а картата е 262 мм. http://www.antec.com/product.php?id=704923&fid=4&lan=us

Не гледай сухите цифри и 4те мм,за да не останеш изненадан,а и трябва да има някакво удобство за окабеляване,сервизиране,почистване,монтаж/демонтаж на стаф.Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ти тема нямашш ли си?????????? лапешки истории!!!!

Абе пич аиде само да не викаме.. те във моята тема не влизат .. чакам за отговор ама няма
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Antec One не е никак хубав избор за кутия като цяло... Нищо против Antec, проблемът им е в дизайна като цяло. Няма филтри на предния панел, което ще позволи да влиза прах, няма вкарващ вентилатор, има изкарващ вентилатор на горния панел, но ако се премести отпред остава отворената решетка отгоре, през която може спокойно да влиза прах.

За видеокарта - 27см видеокарта ще влезе спокойно, в инчове не повече от 10,5...

Arc Mini R2 е с филтри навсякъде, с 3 вентилатора, побира всички видове видеокарти, с прозорец, с възможност за завъртане на клетката за хард дискове, за да помогне на въздушния поток, вграден фен контролер за 3 вентилатора... Като цяло е много по-добра кутия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В никем има налична кутията FD ARC MIDI R2 нищо че пише друго. Аз си я взех преди 3 седмици от там. Като характеристики е същата като ARC MINI R2 само че АТХ формат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В никем има налична кутията FD ARC MIDI R2 нищо че пише друго. Аз си я взех преди 3 седмици от там. Като характеристики е същата като ARC MINI R2 само че АТХ формат.

И струва 146лв., а дори мини за 130 се явява скъпичка...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...