Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация с бюджет 2500-3000

Featured Replies

Излишно е да се карате за бюджета. Някой ще си помечтае, някой ще купи. Аз също бях питал за подобна конфигурация преди седмица, две и вече я взех.

@naruto - като цъкнах на линка ти за кутия (FD R4) и я видях, си казах "Ебах ти, по-грозна кутия не съм виждал". Обаче на живо изглежда страхотно. По-късно ще пиша какво точно взех и как се държи. Сега ще разколачвам бюрото щото кутията е по-голяма от държача.

Редактирано от Никола014 (преглед на промените)

• Автор

Ммм, сподели каква е твоята конфигурация и някоя и друга снимка ако качиш :)

I7 4790, gtx 780Ti - дотук са 2к. Другите чаркове по-късно, че сега се мъча с инстала на Фар Край 3. В тази връзка как да маунтна втория диск, че отдавна не съм правил такива упражнения и съм позабравил :)

Преди време ги правех с Пауър Исо тия работи и затова.

P.S. Оправих се.

Ти щом се чудиш как да пиратстваш игра за 5 евро, толкова си купил i7 и GTX780Ti.

>Sa3ana3a А бе,пич. Току-що проверих в Пулсар и в Стийм 30>40 лв. Но проверих заради теб. Преди да тръгна да тегля играта и да се белосвам с инстала не бях. Просто покрай новия комп ми се възродиха някои от старите навици. Преди време (ок. 6-7 години) нямах възможности да си купувам игри. И като казвам "нямах възможности" имам предвид никакви такива. Приятели ми ги качваха на дискове щото и нет нямах.

Не си мисли, че всички пишат в разни теми само, за да се изхвърлят. Както забелязваш, нямам подпис с конфигурация.

Мир!

>Sa3ana3a А бе,пич. Току-що проверих в Пулсар и в Стийм 30>40 лв. Но проверих заради теб. Преди да тръгна да тегля играта и да се белосвам с инстала не бях. Просто покрай новия комп ми се възродиха някои от старите навици. Преди време (ок. 6-7 години) нямах възможности да си купувам игри. И като казвам "нямах възможности" имам предвид никакви такива. Приятели ми ги качваха на дискове щото и нет нямах.

Не си мисли, че всички пишат в разни теми само, за да се изхвърлят. Както забелязваш, нямам подпис с конфигурация.

Мир!

Дай някоя снимка да видим новите части.

Ееей, голямо недоверие :) Снимки с телефона ще бъдат. Фотоапаратът в момента не е вкъщи.

След малко.

Много съжалявам за качеството на снимките, но в момента...post-351081-0-59681300-1406898558_thumb.post-351081-0-05512400-1406898619_thumb.post-351081-0-67524300-1406898658_thumb.post-351081-0-53614800-1406898684_thumb.post-351081-0-53614800-1406898684_thumb.post-351081-0-99537400-1406898714_thumb.post-351081-0-52552300-1406898942_thumb.

Фолиото, което се вижда, е вътре в кутията. Момчетата от фирмата са го забравили най-вероятно. Външното го отлепих.post-351081-0-98009700-1406900006_thumb.

Сега видях, че кутиите на са се прикачили, файлът е бил голям.

Поздрави за конфигурацията, само може да ти завиждаме.

Благодаря ти, Моранди. Но всичко е въпрос на време и възможности. Исках компютър и на 15 години. Тогава имаше само Правец 8 :) Вуйчо ми имаше такъв и понякога поигравах при него. В училище също имаше няколко Правец-а, но да седнеш на тях беше едва ли не със записване.

Пожелавам на всички, да вземете машините, които са ви на сърце, възможно най-скоро!

Ти щом се чудиш как да пиратстваш игра за 5 евро, толкова си купил i7 и GTX780Ti.

Е това е малко несериозно, значи щом си събрал пари, дай да ги хвърляме на вятъра. Ами и моят комп струва над 3 бона, ама да не мислиш че лесно съм ги събрал, и сега дай да купуваме всички боклуци, щото имаме пари, така ли? Я всеки да си признае честно колко пари е дал за филми, музика или игри? Няма значение колко си дал за конфигурация, щом така си преценил и си сметнал че ще си изпълниш мечтата екстра. На колегите много приятни прекарвания пред новите им машини :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.