Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телевизора не възпроизвежда 1080p

Featured Replies

1.Колкото по-къс кабел, толкова по добре (така казват) но категорично смея да твърдя, че до 10 метров няма да имаш проблем.С по-дълъг не съм пробвал и не

Потвърждавам за 10те метра, освен ако кабела не е някой яко фалшив - все пак сигналът е цифров.

Potplayer също, а и има много повече опции за донастройване

Може. Никога не съм се интересувал. Аз настройвам точно две неща на видеоплейърите - енкодинга/размер на субтитрите и евентуално да деинтерлейсва при съответни филми.

1.Потвърждавам за 10те метра, освен ако кабела не е някой яко фалшив - все пак сигналът е цифров.2.Може. Никога не съм се интересувал. Аз настройвам точно две неща на видеоплейърите - енкодинга/размер на субтитрите и евентуално да деинтерлейсва при съответни филми.

1.E да-има едни черни в  найлонови пликове дето не стават и да се обесиш с тях.Но няма нужда и от супер, хипер, дупер скъпи.Какви ли не наименувания им слагат вече.Като им четеш ,,описанието,, само дето не готвят.Аз например съм много доволен от HAMA.Да не се третира като реклама, но мисля са на сносна цена и никога не съм имал проблем с тази марка кабели.А е в пъти по-евтин от някои снобски марки, за които плащаш повече за името, отколкото за някакво качество.

2.То в сегашните версии е по подразбиране, но дано не си с някоя по-стара версия и да нямаш LAV filter-а.Ако го нямаш ти предлагам да го ползваш поне него -прави по-добър ъпскейл на картината на по-калпавите рипове и качеството е по-добро :)

1.E да-има едни черни в  найлонови пликове дето не стават и да се обесиш с тях.Но няма нужда и от супер, хипер, дупер скъпи.Какви ли не наименувания им слагат вече.Като им четеш ,,описанието,, само дето не готвят.Аз например съм много доволен от HAMA.Да не се третира като реклама, но мисля са на сносна цена и никога не съм имал проблем с тази марка кабели.А е в пъти по-евтин от някои снобски марки, за които плащаш повече за името, отколкото за някакво качество.

2.То в сегашните версии е по подразбиране, но дано не си с някоя по-стара версия и да нямаш LAV filter-а.Ако го нямаш ти предлагам да го ползваш поне него -прави по-добър ъпскейл на картината на по-калпавите рипове и качеството е по-добро Публикувано изображение

1. Така е, затова казах за цифровия сигнал. При аналогов, 2 пъти по-дълъг кабел значи 2 пъти по-голямо съпротивление и евентуално повече шум при последващо усилване, съответно всеки ом по-малко има някакъв смисъл.

При цифровия пакетите или минават или не, има и шумопотискащ код за оправяне на грешки, така че ако си в първия случай, по-качествен кабел никаква работа не върши.

2. Аз винаги си ъпдейтвам нещата.

• 4 седмици по-късно...

Същият телевизор не ми чете субтитрите от флашка.LG-то е по-малък ,а ги чете.Защо така?

• Автор

Същият телевизор не ми чете субтитрите от флашка.LG-то е по-малък ,а ги чете.Защо така?

1.Виж дали субтитрите и филма са с едно и също име.

2.Има копче на дистанционното "Option" ,след  като пуснеш филма го натискаш избираш с "OK"

"Option>>Настройка на видео>>Субтитри>>Субтитри Текст. След това: >Субтитри текст>> Кирилица (втората кирилица) . Филма трябва да си върви докато правиш настройките, не трябва да е на "пауза"

Редактирано от LasVegasBoy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.