Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за дъно,захранване,кутия и рам за FX 8320 и Radeon 7950

Featured Replies

Дъно - . Захранване - Corsair Cx 750w, Fractal Design Integra R2 750w, 750w Raider Silver 80, Plus, Seasonic X-850 Gold, Corsair Rm850, 850w, Modular, 80+ Gold Кутия - до 200 240лв. Рам до 8-16gb 1866

Редактирано от Sensei_Rocky1 (преглед на промените)

• Автор

Извинявам се колега, процесора е Fx 8320 видеото е radeon 7950

Написал ги е. Към автора - напиши краен бюджет, че чарковете, които си посочил са в широки ценови граници.

Дъно - 200лв.

Рам - 200 300лв.

Захранване до 300лв.

Виж ако това те устройва:

Крайна цена 766,70 лв.
Кутията си е личен избор. За мен тази е добра.
  • Автор

при оверклок няма да изгори захранването нали :)

• Автор

Зависи от захранването.

fortron 750w Raider Silver 80

Какво не му хареса на Antec-Sisonic M12II с по-голяма перка?

Ставали за crossfire 2x 7950

fortron 750w Raider Silver 80

Ставали за crossfire 2x 7950

За една клокната и клок на прпца-да,ще отнесе и две,но по-добре да е по-мощно.Кажи най-накрая какво ще събираш.Ето за двете.

• Автор

За една клокната и клок на прпца-да,ще отнесе и две,но по-добре да е по-мощно.Кажи най-накрая какво ще събираш.Ето за двете.

да това ми хареса, коя рам памет според вас е най-добра сред тези марки : Corsair. G.skill, Kingston, Patriot, Wintec

Corsair.

Изгорели памети съм виждал предимно Корсар и малко Geil. С добри тайминги, високи честоти и ниско напрежение са G.Skill.

Последните две не са ми познати. Kingston за мен са добро решение в общия случай.

Изгорели памети съм виждал предимно Корсар и малко Geil. С добри тайминги, високи честоти и ниско напрежение са G.Skill.

Последните две не са ми познати. Kingston за мен са добро решение в общия случай.

Хайде покажи ми изгоряла Корсар ДДР3.

Казвам, какво съм виждал аз.

Виждал съм доста памети, бъди сигурен.

Може да има много фенове, но Корсар не са нищо особено. Просто са много скъпи в България и от там ценени, като много качествени.

Казвам, какво съм виждал аз.

Виждал съм доста памети, бъди сигурен.

Може да има много фенове, но Корсар не са нищо особено. Просто са много скъпи в България и от там ценени, като много качествени.

За втори път го пиша-видно от коментарите ти,изобщо не разбираш от памети,а и 100% не си виждал изгоряла ДДР3,не само на Корсар,а и друга (на живо).

За втори път го пиша-видно от коментарите ти,изобщо не разбираш от памети,а и 100% не си виждал изгоряла ДДР3,не само на Корсар,а и друга (на живо).

Обясни ми ги нещата. Ако е възможно, по-конкретно.

Е те тук вече ще удариш на камък.Публикувано изображение

Отворко-9 9 9 24 1Т 1.35V,стабилна на 11 11 11 27 2Т 1.65V 2133 MHz и цяла вечер мемтест.Това е Корсарката ЛП,а Вие можете само да си правите вятър на клавиатурите-разбирачи-и да гледате чужди тестове по интернет!

Отворко-9 9 9 24 1Т 1.35V,стабилна на 11 11 11 27 2Т 1.65V 2133 MHz и цяла вечер мемтест.Това е Корсарката ЛП,а Вие можете само да си правите вятър на клавиатурите-разбирачи-и да гледате чужди тестове по интернет!

Много си зле. Не виждаш ли, че съм съгласен с теб относно тази рам, но както и предвидих не си по конкретиката. Защо? Защото си пълна дупка. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.