Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за дъно,захранване,кутия и рам за FX 8320 и Radeon 7950

Featured Replies

Corsair.G.skill и Patriot мисля са по-добри Kingston.

Много си зле. Не виждаш ли, че съм съгласен с теб относно тази рам, но както и предвидих не си по конкретиката. Защо? Защото си пълна дупка. 

И коя ти е конкретиката-стегнати тайминги,бърза,клоква се,не се дъни и трупа грешки,няма реване с никое дъно.Каква ти е конкретиката та да те светна,че всички знаем,че си лаладжия със семпронче,ама голям го даваш на приказки?!Да *** и хлапетиите,дава ви се акъл и почвате много да ги разбирате;има един термин-интернет плъхове...,познай защо е измислен.Сега момчетата,които питат ще се чудят за кое е най-добре да си дадат парите.

• Автор

Колеги все още не съм купил фх 8320 цена 259лв, намерих евтин и5 4570 за 240-270пв кое да взема според вас.Един приятел ми казва че 8-ядрен е бил по добър от четири ядрения интел.

И коя ти е конкретиката-стегнати тайминги,бърза,клоква се,не се дъни и трупа грешки,няма реване с никое дъно.Каква ти е конкретиката та да те светна,че всички знаем,че си лаладжия със семпронче,ама голям го даваш на приказки?!Да *** и хлапетиите,дава ви се акъл и почвате много да ги разбирате;има един термин-интернет плъхове...,познай защо е измислен.Сега момчетата,които питат ще се чудят за кое е най-добре да си дадат парите.

Препоръчвам ти да си закриеш профила и повече да не пишеш лафоризми. А, то май не можеш да го закриеш сам(хората от сайта са го измислили да ти стои като стена на срама). Момчетата, които питат за конфигурации надали ще се вържат на някаква комплексирана майничка, която се мисли за мъж, а другите ги определя като хлапетии! Ти на мен колко ми даваш бре, тарикат селски? Дали съм в тийнеджърска възраст? А това за интернет плъховете директно от мен си го копирал - не ми се иска да ти вадя теми. Баста. Няма повече да ти опонирам, защото си тъп като гъдулка, но гледаш да компенсираш по форумите. Макето го е казъл: "Седи си на газу, па се лизгай". 

Колеги все още не съм купил фх 8320 цена 259лв, намерих евтин и5 4570 за 240-270пв кое да взема според вас.Един приятел ми казва че 8-ядрен е бил по добър от четири ядрения интел.

4670К,4690К,4770К,4790К

Препоръчвам ти да си закриеш профила и повече да не пишеш лафоризми. А, то май не можеш да го закриеш сам(хората от сайта са го измислили да ти стои като стена на срама). Момчетата, които питат за конфигурации надали ще се вържат на някаква комплексирана майничка, която се мисли за мъж, а другите ги определя като хлапетии! Ти на мен колко ми даваш бре, тарикат селски? Дали съм в тийнеджърска възраст? А това за интернет плъховете директно от мен си го копирал - не ми се иска да ти вадя теми. Баста. Няма повече да ти опонирам, защото си тъп като гъдулка, но гледаш да компенсираш по форумите. Макето го е казъл: "Седи си на газу, па се лизгай". 

Смешник със Семпронче,яд те е,че имаш малко...семпронче,е поне си имаш интернет,плъхчо.

пп Време е да минат модераторите,да ни изтрият простотията и да ни понакажат.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

• Автор

4670К,4690К,4770К,4790К сериите са много скъпи, може ли дами кажете кой е по добрия вариант haswell i5 4570 или фх 8320.Благодаря ви за бързите и изчерпателни отговори! Джингиби johny01

Чакай сега-искаш да трошиш по 250 лв за кутия,300 за захранване,300 за рам,а казваш,че със 100 лв отгоре проц ти идва скъп,не те разбирам или се гъбаркаш с нас.

• Автор

Чакай сега-искаш да трошиш по 250 лв за кутия,300 за захранване,300 за рам,а казваш,че със 100 лв отгоре проц ти идва скъп,не те разбирам или се гъбаркаш с нас.

Не бе човек, няма да ги взимам на веднъж. Примерно след 1 месец рамта след 1 кутията и така.

Отворко-9 9 9 24 1Т 1.35V,стабилна на 11 11 11 27 2Т 1.65V 2133 MHz и цяла вечер мемтест.Това е Корсарката ЛП,а Вие можете само да си правите вятър на клавиатурите-разбирачи-и да гледате чужди тестове по интернет!

Още чакам да ми обясниш нещата.

Не бе човек, няма да ги взимам на веднъж. Примерно след 1 месец рамта след 1 кутията и така.

По добре събирай пари и взимай наведнъж. Ако вземеш само процесор, няма какво да го правиш. Трябва така да седи и прашлясва.
  • Автор

Тия дни ще поръчам интелския processor  i5 4690k.

Сега. дъното каква да бъде Z87 или Z97 - ( до 220)

Редактирано от Sensei_Rocky1 (преглед на промените)

Ами аз ти предлагам това - GB-Z97X-SLI щом ще слагаш 2 7950-ки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.